واشینگتن‌پست: اسرائیل از آمریکا خواسته گزینه حمله به ایران با بمب سنگرشکن را بررسی کند

واشینگتن‌پست به نقل از مقام‌های اطلاعاتی پیشین اسرائیل و آمریکا نوشت که ران درمر، وزیر امور استراتژیک اسرائیل، در مذاکرات خود از مقام‌های آمریکایی خواسته تا موضوع استفاده از بمب‌های قدرتمند سنگرشکن علیه سایت‌های هسته‌ای مستحکم ایران را بررسی کنند چراکه با این بمب قابل نابودی است.

طبق این گزارش، او اخیرا در جلسه‌ای در واشینگتن به مقامات آمریکایی گفته که تاسیسات زیرزمینی هسته‌ای ایران با بمب‌های ۳۰ هزار پوندی-بیش از ۱۳ تن- نیروی هوایی آمریکا قابل نابودی هستند.

این رسانه همچنین اشاره کرد که در راهروهای پارلمان اسرائیل، زمزمه‌هایی از توافقی تاریخی میان این کشور و عربستان سعودی شنیده شده؛ توافقی شامل ارسال تسلیحات پیشرفته آمریکایی به اسرائیل، توافقات امنیتی منطقه‌ای، و مهم‌تر از همه، برقراری روابط دیپلماتیک رسمی میان اسرائیل و عربستان.