• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

کانال ۱۲ اسرائیل: برخی مقام‌های آمریکایی در پی ارتباطات غیررسمی با مخالفان نتانیاهو هستند

۳۰ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۱۹ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۲:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)

کانال ۱۲ اسرائیل گزارش داد که برخی از مقامات دولت دونالد ترامپ درصدد «ایجاد کانال‌های غیررسمی ارتباطی» با مخالفان نخست‌وزیر این کشور هستند.

این رسانه اسرائیلی در این مورد به «مدعیان اصلی جایگزینی» بنیامین نتانیاهو در انتخابات پیش رو، یعنی نفتالی بنت، نخست‌وزیر سابق، و گادی آیزنکوت، فرمانده سابق ارتش، اشاره کرد.

در این گزارش به «نگرانی فزاینده» در مورد اعضای راست افراطی دولت نتانیاهو، ناامیدی از ناتوانی در پیشبرد دستور کارهای مختلف دیپلماتیک با دولت فعلی که به دلیل رفتارش در جنگ غزه در سطح بین‌المللی موردانتقاد قرار گرفته است، و اذعان به اینکه نتانیاهو به راحتی می‌تواند در انتخابات پیش رو که قرار است حداکثر در ماه اکتبر برگزار شود، شکست بخورد، اشاره شده است.

•
•
•

مطالب بیشتر

مقام سابق نظامی آمریکا: احتمالاً به توافقی دست پیدا نخواهیم کرد

۳۰ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)
مقام سابق نظامی آمریکا: احتمالاً به توافقی دست پیدا نخواهیم کرد
100%

جک کین، جانشین اسبق فرمانده نیروی زمینی ارتش آمریکا، به شبکه خبری فاکس گفت که با وجود مذاکرات جاری با هدف اجرای یادداشت تفاهم، همچنان نسبت به این موضوع که جمهوری اسلامی سرانجام با ایالات متحده به یک توافق پایدار برسد، تردید دارد.

او افزود: «احساس درونی‌ام این است که احتمالاً به توافقی دست پیدا نخواهیم کرد.»

کین اضافه کرد: «همه ما دوست داریم توافقی را ببینیم که تمام اهداف حداکثری رییس‌جمهور را برآورده کند.»

او استدلال کرد که جمهوری اسلامی معتقد است از طریق توانایی در ایجاد اختلال در حرکت کشتیرانی تنگه هرمز، اهرم فشار خود را حفظ می‌کند، و هشدار داد که تهران می‌تواند برای به تاخیر انداختن یا از مسیر خارج کردن مذاکرات تلاش کند

کین گفت: «هر اتفاق که اینجا بیفتد و مطابق میل آنها پیش نرود، می‌گویند تنگه بسته شده است.»

با این حال، او گفت که اگر دیپلماسی شکست بخورد، دونالد ترامپ اجازه نخواهد داد که این مسئله حل نشده باقی بماند.

کین گفت: «به شما تضمین می‌دهم که او قرار نیست یک ایران به‌هم ریخته را تحویل جانشین خود دهد. او این را اصلاح خواهد کرد.»

مراکش ۱-۰ اسکاتلند؛ مراکش با ثبت سریع‌ترین گل جام، اسکاتلند را شکست داد

۳۰ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)
مراکش ۱-۰ اسکاتلند؛ مراکش با ثبت سریع‌ترین گل جام، اسکاتلند را شکست داد
100%

مراکش با تک‌گل زودهنگام اسماعیل صیباری، اسکاتلند را در دومین دیدار خود در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ شکست داد. شیرهای اطلس با این پیروزی چهار امتیازی شدند و به طور موقت در صدر جدول گروه C قرار گرفتند.

رقابت‌های گروه C جام جهانی ۲۰۲۶ با دیدار تیم‌های مراکش و اسکاتلند در ورزشگاه ژیلت در بوستن ادامه یافت؛ دیداری که در نهایت با برتری یک بر صفر مراکش به پایان رسید. مراکش که در بازی نخست برابر برزیل، یکی از پرافتخارترین تیم‌های تاریخ جام جهانی، به تساوی رسیده بودند، با کسب نخستین پیروزی خود چهار امتیازی شدند. اسکاتلند نیز که بازی نخست را با پیروزی دشوار برابر هائیتی پیروز و صدرنشین گروه شده بود، نخستین شکست خود را تجربه کرد.

مراکش بازی را طوفانی آغاز کرد و در دقیقه دوم بازی توسط اسماعیل صیباری به گل رسید. این گل، سریع‌ترین گل به ثمر رسیده در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ تا اینجای مسابقات لقب گرفت و از همان ابتدا جریان بازی را به سود نماینده آفریقا تغییر داد.

لحظه ثبت سریع‌ترین گل جام‌جهانی ۲۰۲۶
100%
لحظه ثبت سریع‌ترین گل جام‌جهانی ۲۰۲۶

بازیکنان مراکش پس از این گل نیز تیم برتر میدان بودند و با پرس مؤثر، مالکیت هدفمند و انتقال‌های سریع، کنترل مسابقه را در اختیار داشتند. در مقابل، اسکاتلند که بیشتر بر بازی مستقیم و ساختار دفاعی تکیه داشت، در ایجاد موقعیت‌های خطرناک موفق عمل نکرد.

با این حال، در ۱۵ دقیقه پایانی مسابقه اسکاتلندی‌ها فشار خود را افزایش دادند و چند فرصت مناسب برای باز کردن دروازه مراکش به دست آوردند، اما بی‌دقتی مهاجمان و عملکرد مناسب خط دفاعی مراکش مانع از تغییر نتیجه شد.

در نهایت، بازی با همان تک‌گل دقیقه دوم به پایان رسید تا مراکش با چهار امتیاز به طور موقت در صدر جدول گروه C قرار بگیرد و گام بلندی به سوی صعود به مرحله حذفی بردارد. اسکاتلند نیز با وجود این شکست، همچنان برای صعود به دور بعدی در بازی پایانی مرحله گروهی که با برزیل خواهد بود، شانس خواهد داشت.

مولوی عبدالحمید خواستار توقف اعدام در ایران شد

۳۰ خرداد ۱۴۰۵، ۰۰:۲۶ (‎+۱ گرینویچ)
مولوی عبدالحمید خواستار توقف اعدام در ایران شد
100%

مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان، در مراسم نماز جمعه ۲۹ خرداد، امضای تفاهم‌نامه صلح بین جمهوری اسلامی و آمریکا را «به‌نفع ملت ایران» دانست، و بر لزوم «مبارزه با فساد» و «جایگزینی افراد توانمند و معتدل با افراد فاسد و افراطی» برای حفاظت از منافع این تفاهم‌نامه و همچنین توقف اعدام در ایران تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان، او گفت: «فساد در بسیاری از بخش‌های کشور بیداد می‌کند» و اضافه کرد:‌ «دغدغه و نگرانی مردم این است که اگر فسادهای مالی موجود در کشور از بین نروند، این خطر وجود دارد که بخش زیادی از این دارایی‌های بلوکه‌شده بر اثر همان فسادها حیف‌ومیل شوند و مردم ایران که در طول این سال‌ها رنج‌ و گرسنگی تحمل کرده‌اند، از این سرمایه‌ها و دارایی‌ها بی‌بهره شوند و مشکلات‌شان حل نشود.»

مولوی عبدالحمید به اهمیت اقتصادی خاورمیانه اشاره کرد و گفت: «خاورمیانه نیازمند یک صلح جامع، فراگیر و پایدار است که حتی بتواند به اختلاف دیرینه اسرائیل و فلسطینی‌ها پایان دهد و در خصوص مسأله فلسطین یک صلح عادلانه صورت گیرد.»

مولوی عبدالحمید بر لزوم «تغییر در سیاست‌های خارجی و داخلی» تاکید کرد و افزود: «ملت ایران اعم از اقوام و مذاهب و ادیان مختلف، ملت متکثری است و انتظار است تمام این اقوام و مذاهب و ادیان در شرایط جدید کشور دیده شوند.»

او همچنین گفت: «اگر مسئولان بتوانند عدالت و انصاف را بین اقوام و مذاهب اجرا کنند و حقوق زنان مراعات شود و آزادی‌های لازم برای فعالان و احزاب و تشکل‌ها تأمین شوند و سختگیری‌هایی که در سال‌های گذشته وجود داشتند برداشته شوند، آن‌زمان ایران می‌تواند یک ایران خوب و آباد باشد.»

مولوی عبدالحمید در بخش دیگری از سخنانش از «افزایش اعدام» ابراز تأسف و نگرانی کرد و خواستار توقف اعدام در ایران شد.

او گفت: «برخی از داخل زندان پیام فرستاده‌اند که جمع زیادی در انتظار اعدام هستند که سهمیۀ بلوچستان و بلوچ‌ها در این اعدام‌ها زیاد است و از سایر اقوام نیز هست.»

سریعترین گل جام جهانی ۲۰۲۶ به نام اسماعیل صیباری، ستاره مراکش

۳۰ خرداد ۱۴۰۵، ۰۰:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)
سریعترین گل جام جهانی ۲۰۲۶ به نام اسماعیل صیباری، ستاره مراکش
100%

اسماعیل صیباری، بازیکن تیم ملی مراکش، با گلزنی در ثانیه ۷۱ دیدار مقابل اسکاتلند در جام جهانی ۲۰۲۶ که در ورزشگاه بوستون در فاکسبورو ایالت ماساچوست برگزار شد، یکی از سریع‌ترین گل‌های تاریخ این رقابت‌ها را به ثمر رساند.

اسماعیل صیباری همچنین با این گل رکورد سریع‌ترین گل جام جهانی ۲۰۲۶ را شکست.

پیش از این مسابقه، سریع‌ترین گل جام جهانی ۲۰۲۶ متعلق به میخال سادیلک، هافبک جمهوری چک، بود که در دقیقه ۵ و ۸ ثانیه دیدار برابر آفریقای جنوبی گلزنی کرده بود. فلیکس انمچا از آلمان با گل در دقیقه ۵ و ۱۶ ثانیه مقابل کوراسائو در رتبه دوم قرار داشت و گل به خودی دامیان بوبادیا از پاراگوئه برابر آمریکا در دقیقه ۶ و ۱۲ ثانیه سومین گل سریع مسابقات بود.

گل صیباری تمامی این رکوردها را پشت سر گذاشت و نخستین گل جام جهانی ۲۰۲۶ شد که در دو دقیقه ابتدایی یک مسابقه به ثمر می‌رسد.

اهمیت گل صیباری تنها به سرعت آن محدود نمی‌شود. ستاره باشگاه آیندهوون اکنون نخستین بازیکن تاریخ است که در دو بازی نخست خود برای مراکش در جام جهانی موفق به گلزنی شده است.

او در دیدار نخست مراکش مقابل برزیل نیز گل تیمش را در تساوی یک بر یک به ثمر رسانده بود؛ گلی که با ضربه‌ای چیپ از بالای سر آلیسون، دروازه‌بان برزیل، وارد دروازه شد و مراکش را مقابل یکی از مدعیان قهرمانی پیش انداخت.

صیباری اکنون با گلزنی در ثانیه ۷۱ برابر اسکاتلند، جایگاه خود را به عنوان یکی از پدیده‌های جام جهانی ۲۰۲۶ بیش از پیش تثبیت کرده است.

سریع‌ترین گل‌های تاریخ جام جهانی مردان:

۱- هاکان شوکور (ترکیه) – ثانیه ۱۱ مقابل کره جنوبی، جام جهانی ۲۰۰۲

۲- واچلاف ماشک (چکسلواکی) – ثانیه ۱۶ مقابل مکزیک، جام جهانی ۱۹۶۲

۳- ارنست لمنر (آلمان) – ثانیه ۲۵ مقابل اتریش، جام جهانی ۱۹۳۴

۴- برایان رابسون (انگلیس) – ثانیه ۲۷ مقابل فرانسه، جام جهانی ۱۹۸۲

۵- کلینت دمپسی (آمریکا) – ثانیه ۲۹ مقابل غنا، جام جهانی ۲۰۱۴

حزب دموکرات اروپایی: صلح با ایران نمی‌تواند به معنای سکوت در برابر سرکوب باشد

۳۰ خرداد ۱۴۰۵، ۰۰:۰۴ (‎+۱ گرینویچ)

حساب کاربری «حزب دموکرات اروپایی» در شبکه اجتماعی ایکس از صدور حکم ۷۴ ضربه شلاق، دو سال ممنوعیت خروج از کشور و دو سال محرومیت از فعالیت هنری برای پرستو احمدی، خواننده و هشت نفر از عوامل و نوازندگان «کنسرت کاروانسرا» انتقاد کرد.

این حزب اروپایی نوشت: «این عدالت نیست؛ این ماشین ترس است که زنی را به خاطر آزادانه زیستن مجازات می‌کند.» حزب دموکرات اروپایی تاکید کرد: «هیچ دولتی مالک بدن، صدا یا باورهای زنان نیست» و تاکید کرد: «صلح با ایران نمی‌تواند به معنای سکوت در برابر سرکوب باشد.»

این حزب خواستار آن شد که «اروپا باید از گفت‌وگو بدون رها کردن مخالفان دفاع کند»‌و نوشت: «ما به عنوان دموکرات‌های اروپایی، در کنار زنان و هنرمندان ایرانی ایستاده‌ایم: فرهنگ جرم نیست، کرامت قابل مذاکره نیست.»

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

صدا و سیما خواستار پیگرد قضایی نبویان به‌دلیل خواندن نامه‌های به‌کلی سری مجتبی خامنه‌ای شد
۱

صدا و سیما خواستار پیگرد قضایی نبویان به‌دلیل خواندن نامه‌های به‌کلی سری مجتبی خامنه‌ای شد

۲
تحلیل

محور مقاومت؛ اولویت اصلی رهبر سوم جمهوری اسلامی و حاشیه‌نشینی منافع ملی ایران

۳

گزارش سی‌ان‌ان از پشت پرده «شتاب دیوانه‌وار» ترامپ برای امضای توافق با جمهوری اسلامی

۴

تاریخ‌سازی ندیم امیری؛ نخستین افغان‌تباری که در جام‌جهانی بازی کرد

۵

تیم ملی فوتبال برای بازی برابر بلژیک وارد لس‌آنجلس شد

انتخاب سردبیر

  • بررسی عملکرد ماهانه غول‌های صنعت؛ پایان جنگ نظامی و نشانه‌های سقوط صنعتی در ایران

    بررسی عملکرد ماهانه غول‌های صنعت؛ پایان جنگ نظامی و نشانه‌های سقوط صنعتی در ایران

  • رییس سازمان بازرسی: بیش از ۹۴ میلیارد یورو ارز حاصل از صادرات به کشور بازنگشته است

    رییس سازمان بازرسی: بیش از ۹۴ میلیارد یورو ارز حاصل از صادرات به کشور بازنگشته است

  • محور مقاومت؛ اولویت اصلی رهبر سوم جمهوری اسلامی و حاشیه‌نشینی منافع ملی ایران
    تحلیل

    محور مقاومت؛ اولویت اصلی رهبر سوم جمهوری اسلامی و حاشیه‌نشینی منافع ملی ایران

  • اورشلیم‌پست: تفاهم آمریکا و ایران به جمهوری اسلامی زمان، پول و فرصت بازسازی می‌دهد

    اورشلیم‌پست: تفاهم آمریکا و ایران به جمهوری اسلامی زمان، پول و فرصت بازسازی می‌دهد

  • آزار سازمان‌یافته آمنه بیرقداری، زندانی سیاسی ۶۱ ساله در بند مجرمان خطرناک زندان وکیل‌آباد

    آزار سازمان‌یافته آمنه بیرقداری، زندانی سیاسی ۶۱ ساله در بند مجرمان خطرناک زندان وکیل‌آباد

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶