ترامپ بخش چشمگیری از پیروزی خود را مدیون حمایت لاتین‌تبارها است

بر اساس نتایج نظرسنجی‌ها، دونالد ترامپ امسال در حالی دوباره به ریاست‌جمهوری آمریکا رسید که بخش قابل توجهی از آرایش را از میان رای‌دهندگان لاتین‌تبار، افراد جوان و شهروندان بدون مدرک کالج بدست آورد و با حمایت این شهروندان پایگاه رای او تقریبا در همه جای ایالات‌متحده افزایش یافت.

پس از آن‌که ترامپ در کمپین‌های خود به رای‌دهندگان وعده داد کارگران را از آثار رقابت‌های اقتصاد جهانی محافظت خواهد کرد و قول داد گستره وسیعی از کاهش مالیات را در زمینه‌های مختلف ارائه دهد، حمایت از ترامپ در میان طبقه کارگر و آمریکایی‌های غیرسفیدپوست در نقاط مختلف کشور افزایش یافت.

بر اساس نظرسنجی موسسه پژوهشی ادیسون از کسانی که از حوزه‌های رای‌گیری خارج می‌‌شدند، چشمگیرترین افزایش حمایت از ترامپ نسبت به انتخابات سال ۲۰۲۰، در چرخش ۱۴ درصدی رای‌دهندگان لاتین‌تبار دیده می‌شود.

در حالی که در انتخابات ۲۰۲۰ که ترامپ در آن از بایدن شکست خورد، ۳۲ درصد رای‌دهندگان لاتین‌تبار به ترامپ رای داده‌بودند، در انتخابات امسال این میزان به ۴۶ درصد افزایش یافت.

در حالی لاتین‌تبارها در دهه‌های گذشته به صورت سنتی از دموکرات‌ها حمایت کرده‌اند، امسال رای این بخش از جمعیت به ترامپ بالاترین میزان رای به یک نامزد جموری‌خواه ریاست‌جمهوری بوده است.

بر اساس نظرسنجی موسسه ادیسون، با وجودی که ترامپ مخالفت با مهاجرت را محور شعارهای تبلیغاتی خود قرار داده و تاکید کرده بود همه کسانی را که به صورت غیرقانونی وارد آمریکا شده‌اند به صورت دسته‌جمعی اخراج می‌کند، بسیاری از رای‌دهندگان لاتین‌تبار از مواضع افراطی ترامپ حمایت کرده‌اند.

طبق این نظرسنجی، حدود یک چهارم رای‌دهندگان لاتین‌تبار گفته‌اند مهاجرانی که بدون مدارک قانونی وارد آمریکا شده‌اند، باید به کشور خود بازگردانده شوند.

طبق ارزیابی اداره سرشماری آمریکا، آمریکایی‌های لاتین‌تبار در مقایسه با اکثریت سفیدپوست این کشور بیشتر در مشاغل کارگری شاغل هستند و کمتر مدرک کالج دارند.

این بخش از شهروندان همچنین در مقایسه با میانگین جمعیت آمریکا جوان‌تر هستند، وقت کمتری برای ثروت‌اندوزی داشته‌اند و بیش از بقیه در معرض مشکلات اقتصادی سال‌های اخیر، از جمله تورم و نرخ‌های بهره بالا بوده‌اند.

طبق همین ارزیابی، در حالی که در انتخابات ۲۰۲۰ حدود نیمی از رای‌دهندگان اقتصاد آمریکا را در وضعیتی ضعیف و ۲۰ درصد اوضاع مالی خانواده خود را در شرایطی نامطلوب‌تر از چهار سال قبل از آن می‌دیدند، امسال دو سوم رای‌دهندگان شرایط اقتصاد ایالات‌متحده‌ را ضعیف‌تر و ۴۶ درصد اوضاع مالی خانواده خود را در مقایسه با چهار سال پیش بدتر ارزیابی کرده‌اند.

کلاریسا مارتینز دی‌کاسترو، معاون رییس موسسه «ابتکار رای لایتینو» به رویترز گفت انتخابات امسال آمریکا به منزله یک همه‌پرسی درباره اقتصاد بود که همواره برای جمعیت لاتین‌تبار به عنوان اصلی‌ترین اولویت مطرح بوده است.