گزارش زنده

هم‌زمان با برقراری وضعیت امنیتی در اسرائیل، حزب‌الله لبنان از حمله موشکی به اسرائیل خبر داد

مراسم دفن فرماندهان و اعضای کشته‌شده سپاه پاسداران، ۱۷ فروردین و هم‌زمان با راهپیمایی حکومتی روز قدس برگزار می‌شود

وزیر دفاع اسرائیل از آماده‌باش کشورش در برابر واکنش احتمالی ایران خبر داد و گفت ارتش برای هر سناریویی آماده است

رسانه‌ها گزارش دادند بنرهایی با مضمون انتقام‌گیری، همراه تصاویر پنج فرمانده ارتش اسرائیل در تهران نصب شده‌اند

  • ۱۷ فروردین ۱۴۰۳، ۰۲:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)

    حزب‌الله لبنان از حمله توپخانه‌ای و موشکی به شمال اسرائیل خبر داد

    حزب‌الله لبنان از حمله توپخانه‌ای و موشکی به شمال اسرائیل خبر داد. پیش‌تر رسانه‌های اسرائیلی از فعال شدن آژیر خطر در مناطق شمالی این کشور خبر داده بودند

    حزب‌الله گفت با یک موشک هدایت شونده، یک خودروی نظامی اسرائیل را در «المطله» در نزدیکی مرز لبنان هدف قرار داده است.

    طبق گزارش‌ رسانه‌های منطقه، حزب‌الله همچنین منطقه «المالکیه» در شمال اسرائیل را هدف حمله توپخانه‌ای و موشکی قرار داده است.

    تانک‌های اسرائیلی در نزدیکی مرز لبنان، ۱۸ مهر ۱۴۰۲ (رویترز)
    تانک‌های اسرائیلی در نزدیکی مرز لبنان، ۱۸ مهر ۱۴۰۲ (رویترز)
  • ۱۷ فروردین ۱۴۰۳، ۰۱:۵۷ (‎+۱ گرینویچ)

    جو بایدن، رییس‌جمهوری آمریکا گفت که ایالات متحده با تمام توان از اسرائیل در مقابل تهدید جمهوری اسلامی حمایت می‌کند. او در عین حال تهدید کرد حمایت از حمله اسرائیل به غزه مشروط به انجام اقدامات مشخص برای محافظت از امدادگران و غیرنظامیان در غزه خواهد بود.

    رییس‌جمهوری آمریکا روز روز پنج‌شنبه ۱۶ فروردین، در یک گفتگوی تلفنی نیم ساعته با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، برای اولین بار به امکان استفاده از کمک‌های آمریکا برای تأثیرگذاری بر رفتار نظامی اسرائیل سخن گفت.
    رییس‌جمهوری آمریکا روز پنج‌شنبه، در یک گفتگوی تلفنی نیم ساعته با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، برای اولین بار به امکان استفاده از کمک‌های آمریکا برای تأثیرگذاری بر رفتار نظامی اسرائیل سخن گفت.

    جو بایدن پیش از این نیز خواستار جلوگیری از کشته شدن غیرنظامیان در غزه شده بود، اما او روز چهارشنبه در پی حمله مرگبار اسرائیل به امدادگران آشپزخانه مرکزی جهان به خشم آمد.

    اسرائیل گفته است این حمله اشتباه بوده است و اساسا نباید صورت می‌گرفت.

    جو بایدن که در تمام دوران فعالیت سیاسی خود حامی اسرائیل بوده، در برابر فشارها برای توقف کمک‌ها یا توقف ارسال سلاح به این کشور مقاومت کرده است.

    این اولین بار است که او از تهدید مشروط کردن کمک‌ها به اسرائیل سخن گفته است.

    کاخ سفید درباره تماس تلفنی بایدن و نتانیاهو گفت: «بایدن به روشنی اعلام کرد که اسرائیل نیاز دارد سیاست خود برای اجرای یک سری اقدامات مشخص و قابل اندازه‌گیری برای رسیدگی به آسیب‌های غیرنظامیان، مصائب بشردوستانه و ایمنی کارکنان امدادی را اعلام کند.»

    کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد: «رییس‌جمهوری به روشنی اعلام کرد که سیاست آمریکا در قبال غزه با ارزیابی ما از اقدام فوری اسرائیل در قبال این اقدامات تعیین می‌شود.»

    به گزارش رویترز، آمریکا بزرگ‌ترین تامین کننده تسلیحات اسرائیل است و دولت بایدن نیز یک سپر دیپلماتیک برای این کشور در سازمان ملل فراهم کرده است.

    جان کربی، سخنگوی کاخ سفید، در یک جلسه توجیهی پس از تماس تلفنی بایدن و نتانیاهو، از توضیح بیشتر در مورد هرگونه تغییر خاصی در سیاست ایالات متحده در قبال اسرائیل و غزه خودداری کرد.

    او گفت که واشینگتن امیدوار است «در ساعت‌ها و روزهای آینده» شاهد اعلام اقدامات و برنامه‌های اسرائیل باشد.

    حمایت آمریکا از اسرائیل در قبال جمهوری اسلامی

    براساس گزارش‌ها جو بایدن در گفتگوی خود در عین حال تاکید کرده است که در قبال تهدیدهای جمهوری اسلامی به‌طور کامل از اسرائیل حمایت خواهد کرد.

    پس از حمله اسرائیل به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق که در جریان آن هفت فرمانده و افسر سپاه پاسداران، از جمله محمدرضا زاهدی فرمانده سپاه در لبنان و سوریه، رهبران جمهوری اسلامی از حملات تلافی‌جویانه به اهداف اسرائیلی سخن گفته‌اند.

    در پی این تهدیدها، معاون سفیر آمریکا در جلسه شورای امنیت به تهران هشدار داد که فکر هرگونه حمله تلافی‌جویانه به نیروهای آمریکا در منطقه را از سر بیرون کند.

    اسرائیل نیز در پی این تهدیدها، سفارتخانه‌های خود در کشورهای مختلف را در حالت آماده‌باش قرار داده و از برخی از سفیران خود خواسته است که در برنامه‌های عمومی شرکت نکنند.

    اسرائیل همچنین اعلام کرده است که نیروهایش کاملا آماده مقابله با حملات تلافی‌جویانه جمهوری اسلامی یا گروه‌های نیابتی آن هستند.

    بنیامین نتانیاهو شامگاه پنج‌شنبه، ۱۶ فروردین،پس از گفتگوی تلفنی خود با جو بایدن و در آغاز جلسه کابینه امنیتی اسرائیل، با اشاره به تحولات اخیر گفت: «جمهوری اسلامی سال‌ها است که ایران با مستقیم و یا از طریق نیابتی‌هایش علیه ما عمل می‌کند. بنابراین اسرائیل هم به صورت دفاعی و هم تهاجمی علیه حکومت ایران و گروه‌های نیابتی آن، عمل می‌کند.»

    او گفت: «ما می‌دانیم چگونه از خود دفاع کنیم و بر اساس این اصل ساده عمل می‌کنیم که هرکس به ما آسیب برساند یا قصد آسیب رساندن به ما را داشته باشد، به او آسیب خواهیم رساند.»

  • ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۱۴ (‎+۱ گرینویچ)

    جروزلم پست: سفارت‌های اسرائیل در حالت هشدار سطح بالا قرار گرفتند

    جروزلم پست به نقل از منابع آگاه گزارش داد در پی افزایش تهدیدهای جمهوری اسلامی برای انتقام حمله به کنسولگری‌اش در دمشق، سفارت‌های اسرائیل در کشورهای مختلف جهان در حالت هشدار سطح بالا قرار گرفته‌اند و از برخی سفیران خواسته شده از حضور در مراسم‌های عمومی خودداری کنند.

  • ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۱۴:۵۵ (‎+۱ گرینویچ)

    شرایط امنیتی در اسرائیل و صادر شدن دستورالعمل‌های لازم برای شهروندان

    خبرنگار ایران‌اینترنشنال در اسرائیل از برقراری وضعیت امنیتی در این کشور پس از حمله به کنسولگری ایران در دمشق خبر داده است.

    بر اساس این گزارش، فرماندهی پشت جبهه اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام‌کرد عصر روز پنج‌شنبه ۱۶ فروردین دستور‌العمل‌های لازم را به شهروندان اعلام‌ خواهد‌ کرد.

    برخی شهرداری‌های مرکز اسرائیل اعلام کرده‌اند پناهگاه‌ها و پارکینگ‌های زیرزمینی را برای اقامت طولانی‌مدت آماده می‌کنند.

    هم‌زمان دانیال هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرد دستورالعمل‌های پیشین فعلا به قوت خود باقی است: «اکنون نیازی به خرید ژنراتور، ذخیره مواد غذایی یا برداشت پول نقد نیست.»

    وزارت آموزش و پرورش اسرائیل صبح روز پنج‌شنبه به موسسات آموزشی شبانه‌روزی دستور داد تا دانش‌آموزان را برای تعطیلات آخر هفته به خانه بفرستند.

    کانال ۱۲ اسرائیل گزارش داد دولت این کشور تخمین می‌زند پاسخ تهران به حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی در دمشق و کشته شدن دو فرمانده و پنج عضو سپاه پاسداران، مستقیم از خاک ایران و از طریق شلیک دوربرد خواهد بود اما سامانه‌های پدافند هوایی ارتش اسرائیل می‌دانند چگونه با چنین آتش‌هایی مقابله کنند.

    بر اساس این گزارش، به نظر می‌رسد در حال حاضر هیچ علاقه‌ای از سمت جمهوری اسلامی یا اسرائیل برای به راه‌ افتادن یک جنگ همه‌جانبه وجود ندارد.

  • ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۱۲:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

    شورای ائتلاف نیروهای انقلاب: محمدرضا زاهدی طراح و مجری اصلی حمله ۷ اکتبر به اسرائیل بود

    شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با انتشار پیامی گفت محمدرضا زاهدی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در سوریه و لبنان، طراح و مجری اصلی حمله هفت اکتبر حماس به اسرائیل بود.

    محمدرضا زاهدی که علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در پیام تسلیتش لقب «سردار» به او داده، به عنوان «هماهنگ‌کننده» و بالاترین مقام نیروی قدس سپاه پاسداران در حوزه سوریه و لبنان معرفی شده است.

    او مهم‌ترین فردی است که در جریان حمله به کنسولگری ایران در دمشق کشته شد.

    شورای ائتلاف نیروهای انقلاب به «نقش راهبردی» زاهدی در تشکیل و استحکام‌بخشی به جبهه مقاومت و «طراحی و اجرای طوفان‌الاقصی» اشاره کرد.

    در بخشی از پیام آمده است: «این‌ها از افتخارات بزرگی است که مجاهدت‌های خاموش این فرمانده کبیر را در اوراق افتخارات مبارزات ضد رژیم اشغال‌گر جاودانه خواهد ساخت.»

    این شورا همچنین گفت «پاسخ سخت و پشیمان کننده» جمهوری اسلامی معادلات آینده منطقه را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

  • ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۱۰:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

    فرماندهان کشته شده سپاه در دمشق هم‌زمان با مراسم حکومتی روز قدس تشییع می‌شوند

    مراسم خاک‌سپاری فرماندهان و اعضای کشته شده سپاه قدس در حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی در دمشق، روز جمعه ۱۷ فروردین در تهران برگزار می‌شود.

    روابط عمومی سپاه پاسداران خبر داد این مراسم از ساعت ۱۰ صبح هم‌زمان با راهپیمایی حکومتی روز قدس از میدان فردوسی تا دانشگاه تهران بر پا خواهد شد.

  • ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۰۹:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)

    آماده‌باش اسرائیل برای واکنش احتمالی جمهوری اسلامی

    خبرنگار ایران‌اینترنشنال در تل‌آویو به نقل از رسانه‌های اسرائیلی گفت که هشدارها و تهدیدهای جمهوری اسلامی درباره انتقام از سوی اسرائیل جدی تلقی شده است.

    بر همین اساس، اسرائیل برای واکنش احتمالی ایران در حالت آماده‌باش قرار گرفته، اعضای ذخیره نیروی هوایی خود را فراخوانده و مرخصی سربازان ارتش را لغو کرده است.

    یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل نیز به تازگی در همین زمینه گفت ارتش این کشور برای هر سناریویی آماده است.

  • ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۰۹:۰۱ (‎+۱ گرینویچ)

    مقام «کتائب سید الشهدا» عراق: منتظر پاسخ قاطع فرماندهی ایران علیه اسرائیل هستیم

    حسن العبادی، نماینده شبه‌نظامیان «کتائب سید الشهدا» عراق در ایران حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی در دمشق را به منزله «اعلام جنگ به ایران» خواند.

    او گفت: «ایران حق مقابله به مثل علیه اسرائیل را دارد. ما منتظر پاسخ قاطع فرماندهی جمهوری اسلامی ایران هستیم.»

  • ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۰۸:۴۵ (‎+۱ گرینویچ)

    واکنش جمهوری اسلامی تداوم صبر استراتژیک به‌جای انتقام سخت خواهد بود

    پس از حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی سفارتخانه جمهوری اسلامی در دمشق و کشته شدن فرماندهان ارشد سپاه پاسداران، شماری از مسئولان و مقام‌های حکومتی زبان به تهدید اسرائیل گشودند و از انتقام گفتند. اما آیا حکومت در مواجهه با این حمله دست به انتقامی سخت خواهد زد؟

    امید شکری در تحلیلی در همین زمینه نوشت: «با توجه به وضعیت بد اقتصادی ایران و تداوم تحریم‌ها، درگیری همه‌جانبه با اسرائیل یا هر کشور دیگری به نفع جمهوری اسلامی نیست.»

    به گفته او، باوجود انتقادات از دولت ابراهیم رئیسی برای پاسخ دادن به حملات اسرائیل و حتی حملات تروریستی در کرمان در مراسم سالگرد قاسم سلیمانی، به نظر می‌رسد رهبری جمهوری اسلامی «صبر استراتژیک» را در شرایط فعلی «مقدم بر انتقام سخت» می‌داند.

    به عبارت دیگر، باوجود افزایش تنش منطقه‌ای ناشی از گسترش درگیری‌ها میان اسرائیل و حماس در نوار غزه و پس از آن کشته شدن فرماندهان سپاه در سوریه، به‌نظر می‌رسد ایران به «صبر استراتژیک» پای‌بند است.

  • ۱۶ فروردین ۱۴۰۳، ۰۸:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

    اژه‌ای: انتقام ما مناسب و موجب تسلی قلب مومنان خواهد بود

    غلامحسین محسنی اژه‌ای، رییس قوه قضاییه گفت جمهوری اسلامی انتقام کشته شدن فرماندهان سپاه قدس در پی حمله اسرائیل را خواهد گرفت و افزود: «این انتقام، انتقامی مناسب و سبب تَشفی (التیام و تسلی) قلوب مومنین خواهد بود. ما در این زمینه هیچ‌گونه تردیدی نداریم.»

    به گزارش رسانه‌های حکومتی، اژه‌ای این سخنان را در خانه محمدهادی حاجی‌رحیمی، از فرماندهان ارشد و معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه پاسداران مطرح کرد که در حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی در دمشق کشته شد.

    رییس قوه قضاییه در این سخنان مدعی شد اسرائیل اکنون در «ضعیف‌ترین شرایط، در حال ویرانی و فروپاشی» قرار دارد.

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۲۲:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)

    رسانه‌های دولتی سوریه از شنیده شدن صدای انفجار در آسمان دمشق خبر دادند

    رسانه‌های دولتی سوریه گزاش‌هایی از شنیده شدن صدای انفجار در آسمان دمشق منتشر کردند

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)

    امیرعبداللهیان: اسرائیل حمله کرده اما اروپا به ما می‌گوید خویشتن‌داری کنیم

    حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه جمهوری اسلامی در تماسی تلفنی با جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: «مقامات اروپایی همواره جمهوری اسلامی را به خویشتن‌داری دعوت می‌کنند. این درحالیست که اسرائیل با نقض قوانین و مقررات بین‌المللی، یک مکان دیپلماتیک که براساس کنوانسیون حقوق دیپلماتیک و کنسولی از مصونیت کامل برخوردار است را مورد حمله قرار داده است.»

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۹:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

    ارتش اسرائیل اعضای ذخیره نیروی هوایی ارتش را فراخواند

    کانال ۱۱ تلویزیون اسرائیل روز چهارشنبه ۱۵ فروردین‌ماه به نقل از مقام‌های این کشور گزارش داد روزهای آینده، هم به دلیل تهدیدات ایران و هم نزدیک شدن به پایان ماه «رمضان» بسیار حساس خواهند بود و نیروی هوایی اسرائیل در حالت آماده‌باش به سر می‌برد.

    بر اساس این گزارش، تمهیدات امنیتی در نمایندگی‌های دیپلماتیک اسرائیل افزایش یافته است.

    مقام‌های نظامی و دولتی ایران از جمله ابراهیم رئیسی همگی هشدار داده‌اند که جمهوری اسلامی به این حمله اسرائیل پاسخ خواهد داد، اما جزییاتی درباره چگونگی و زمان آن نگفتند.

    با افزایش این تهدیدها، رسانه‌های اسرائیل از فراخوان نیروهای ذخیره نیروی هوایی ارتش این کشور خبر داده‌اند.

    کانال ۱۲ اسرائیل اشاره کرد اسرائیل برای واکنش احتمالی ایران به حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی در سوریه در حالت آماده‌باش قرار دارد.

    این رسانه نوشت «حمله تلافی‌جویانه‌ای که از خاک ایران صورت بگیرد، نیاز به واکنش بزرگتری از سوی اسرائیل دارد.»

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

    علی خامنه‌ای: اسرائیل سیلی اقدامش در سوریه را خواهد خورد

    علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، طی سخنرانی خود در بین مقام‌های حکومت درباره حمله به ساختمان کنسولی ایران در سوریه گفت که اسرائیل «سیلی این اقدام خود را خواهد خورد.» او افزود: «تلاش‌های مذبوحانه همچون اقدامی که در سوریه مرتکب شدند آن‌ها را از شکست نجات نخواهد داد.»

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

    رویترز: جمهوری اسلامی برای تلافی حمله اسرائیل معضل بزرگی دارد

    خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت ایران پس از حمله اسرائیل به کنسولگری این کشور در دمشق با معضلی بزرگ روبه‌رو شده است. معضل به وجود آمده درباره نحوه تلافی است و اینکه تهران چگونه بدون تشدید درگیری‌ها در منطقه که به عقیده بسیاری از تحلیل‌گران در دستور کارش نیست، دست به عمل بزند.

    در جریان حمله روز دوشنبه ۱۳ فروردين به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی ایران در دمشق هفت نفر از فرماندهان و افسران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، از جمله محمدرضا زاهدی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در سوریه و لبنان کشته شدند.

    مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی آمریکا و اسرائیل را عامل این حمله معرفی کرده و گفته‌اند انتقام خواهند گرفت.

    علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در پیامی گفت تهران آنان را «از این جنایت و امثال آن» پشیمان می‌کند.

    به گزارش رویترز در روز چهارشنبه ۱۵ فروردین، ایران گزینه‌هایی برای تلافی در اختیار دارد: جمهوی اسلامی می‌تواند از گروه‌های نیابتی خود بخواهد به مواضع آمریکا در منطقه حمله کنند یا مستقیما اسرائیل را هدف قرار دهند.

    در اینجا درباره این گزارش بیشتر بخوانید.

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۵:۴۳ (‎+۱ گرینویچ)

    ادامه روند افزایش بهای دلار و طلا در ایران پس از حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق

    در پی حمله به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی در دمشق، از روز سه‌شنبه ۱۴ فروردین قیمت سکه طلا در بازار تهران با افزایش بی‌سابقه‌ای مواجه شد.

    بهای سکه در روز چهارشنبه ۱۵ فروردین از حدود ۴۰ میلیون تومان به بیش از ۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید.

    قیمت هر دلار آمریکا نیز از ۶۳ هزار تومان گذشت.

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۵:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)

    پیام تسلیت رییس دفتر سیاسی حماس در پی کشته شدن دو فرمانده و پنج عضو سپاه پاسداران در سوریه

    اسماعیل هنیه، رییس دفتر سیاسی حماس، در پیامی ویدیویی برای تجمعاتی در تهران، بیروت و بغداد، کشته شدن فرماندهان سپاه قدس در حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی در سوریه را تسلیت گفت.

    پیش از این شاخه نظامی حماس بدون اشاره به جزییات اعلام کرد محمدرضا زاهدی، فرمانده کشته شده در حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران در دمشق، در حمله این گروه به اسرائیل نقش بارزی داشته است.

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۴:۰۲ (‎+۱ گرینویچ)

    بررسی اهداف جمهوری اسلامی از نصب بنرهایی با عکس فرماندهان ارتش اسرائیل در تهران

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۳:۴۵ (‎+۱ گرینویچ)

    اتحادیه اروپا حمله به ساختمان کنسولی ایران در دمشق را محکوم کرد

    اتحادیه اروپا در اطلاعیه‌ای «حمله به مراکز و ساختمان‌های دیپلماتیک ایران در دمشق» در روز اول ماه آوریل (۱۳ فروردین) و کشته شدن افراد در این حمله را محکوم کرد.

    در بیانیه اتحادیه اروپا که روز چهارشنبه ۱۵ فروردین منتشر شد، آمده است: «در این وضعیت بسیار پرتنش منطقه‌ای، لازم است حداکثر خویشتن‌داری نشان داده شود.»

    این اتحادیه تاکید کرد تشدید تنش در منطقه به نفع هیچ کس نیست.

    اتحادیه اروپا در بیانیه خود یادآور شد اصل مصون ماندن مکان‌ها و پرسنل دیپلماتیک و کنسولی، باید در همه موارد و در هر شرایطی، مطابق با قوانین بین‌المللی رعایت شود.

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۳:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

    مهدیه گلرو، فعال سیاسی: جمهوری اسلامی تحت فشار افکار عمومی طرفداران خود قرار گرفته است

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۵۳ (‎+۱ گرینویچ)

    از فرماندهان و اعضای کشته شده سپاه پاسداران در حمله اسرائیل به دمشق چه می‌دانیم؟

    در جریان حمله روز دوشنبه ۱۳ فروردين به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی ایران در دمشق هفت نفر از فرماندهان و افسران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کشته شدند.

    این حمله واکنش‌های گسترده‌ای در داخل ایران و عرصه بین‌المللی به همراه داشت و شورای امنیت سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه ۱۴ فروردین با موضوع بررسی حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق تشکیل جلسه داد. ایران خواستار برگزاری این نشست شده بود.

    اما افراد کشته شده چه کسانی بودند و چه جایگاهی در سپاه پاسداران داشتند؟

    درباره سپاهیان کشته شده، در اینجا بیشتر بخوانید.

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۱۰ (‎+۱ گرینویچ)

    نماینده مجلس: ایران قبلا پاسخ اسرائیل را داده است

    فداحسین مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، حمله اسرائیل به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق را «تجاوز» به دو کشور ایران و سوریه دانست.

    مالکی روز چهار‌شنبه ۱۵ فروردین گفت اسرائیل پیش از این نیز بخشی از مراکز مرتبط به جمهوری اسلامی را در کنسولگری ایران هدف قرار داده بود.

    او افزود: «پاسخ جمهوری اسلامی قبلا داده شده و الان هم داده می‌شود. اما چون پشت صحنه این عملیات آمریکایی‌ها قرار دارند و هدفشان کشاندن ایران به جنگ منطقه‌ای است، ایران با تدبیر و دوراندیشی نسبت به این مساله پاسخ نهایی را می‌دهد.»

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۱۰:۵۹ (‎+۱ گرینویچ)

    نصب بنرهایی در تهران با موضوع انتقام‌گیری همراه با تصویر ۵ فرمانده ارشد ارتش اسرائیل

    رسانه‌ها در داخل ایران گزارش دادند بنرهایی با مضمون گرفتن انتقام از اسرائیل به همراه تصاویر پنج فرمانده ارشد ارتش اسرائیل در شهر تهران نصب شده‌اند.

    در این بنرها که از سوی «لشکر قدس» در سطح پایتخت نصب شده‌اند، عبارت «انتقام می‌گیریم» به دو زبان انگلیسی و عبری دیده می‌شود.

    در این بنرها، تصاویر یوآو گالانت، وزیر دفاع، هرتزی هالوی، رییس ستاد کل و همچنین فرماندهان نیروی دریایی و هوایی ارتش اسرائیل به چشم می‌خورند.

    به گفته رسانه‌های داخلی، این بنرها روبه‌روی «سفارت‌خانه‌های دارای روابط با رژیم اسرائیل» قرار داده شده‌اند.

    یک سخنگوی دفتر نخست‌وزیری اسرائیل در پاسخ به پرسش ایران‌اینترنشنال درباره واکنش اسرائیل به این بنرها از اظهار نظر خودداری کرد و گفت: «واکنشی نداریم.»

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۰۷:۲۷ (‎+۱ گرینویچ)

    پنتاگون: پس از حمله به کنسولگری ایران در دمشق با تهران تماس گرفتیم

    سابرینا سینگ، معاون دبیر مطبوعاتی پنتاگون اعلام کرد آمریکا پس از حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، با تهران تماس گرفته و تاکید کرده واشینگتن در این حمله نقشی نداشته است.

    سینگ روز سه‌شنبه ۱۴ فروردین در یک نشست خبری گفت ما «بسیار واضح» و از طریق «کانال‌های خصوصی» به ایران پیام دادیم که مسوول حمله‌ای که در دمشق رخ داد، نیستیم.

    او افزود ایالات متحده پیش از وقوع این حمله، اطلاعی در مورد آن نداشته است.

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۰۴:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

    مسیح علی‌نژاد به اپوزیسیون: به جای اشک ریختن برای سپاه، برای تروریست شناختن آن تلاش کنید

    مسیح علی‌نژاد در ارتباط با حمله به کنسولگری ایران در دمشق گفت: «اپوزیسیون نباید برای هیچ فرمانده ارشد سپاه تروریستی جمهوری اسلامی کوچک‌ترین اشکی بریزد، بلکه باید برای وارد کردن سپاه به فهرست تروریستی اتحادیه اروپا تلاش کند.»

    مسیح علی‌نژاد، روزنامه‌نگار و فعال سیاسی، در ارتباط با حمله به کنسولگری ایران در دمشق گفت: « اپوزیسیون نباید برای هیچ فرمانده ارشد سپاه تروریستی جمهوری اسلامی کوچک‌ترین اشکی بریزد، بلکه باید برای وارد کردن سپاه به فهرست تروریستی اتحادیه اروپا تلاش کند.»

    علی‌نژاد در واکنش به کسانی که حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق را «حمله به خاک ایران» می‌خوانند، گفت:«چطور است که دریای خون میان فرماندهان سپاه جمهوری اسلامی و مردم بی دفاع ایران را نمی‌بینید؟»

    او افزود:«مردم ایران نه از جنگ‌هایی که بدون دخالت دولت تروریست جمهوری اسلامی هرگز این‌گونه عمیق نمی‌شدند، بلکه از تلف شدن فرماندهان سپاه این حکومت ترور در جنگ‌افروزی‌های خود خوشحالی می‌کنند. چرا که خود اولین قربانیان این جنگ‌افروزی‌ها بوده‌اند.»

    مسیح علی‌نژاد گفت: «جبهه ضد جنگ درون اپوزیسیون ایرانی باید جایگزینی صلح‌آمیز برای سیاست‌های جنگ‌طلبانه جمهوری اسلامی در منطقه باشد.»

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۰۰:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)

    چین حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی را نقض حاکمیت ملی ایران و سوریه دانست

    نماینده چین در شورای امنیت حمله به کنسولگری ایران در دمشق را محکوم کرد و آن را نقض جدی قوانین بین‌المللی و ناقض حاکمیت ملی ایران و سوریه دانست.

    نماینده چین با ابراز همبستگی با دولت و مردم ایران، ابراز امیدواری کرد اسرائیل به اعتراض‌های کشورهای مختلف به اقدام‌هایش پاسخ دهد.

  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، ۰۰:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)

    روسیه حمله به کنسولگری ایران را محکوم کرد و خواستار همبستگی جهانی با تهران شد

    واسیلی نبنزیا، نماینده روسیه در شورای امنیت، حمله اسرائیل به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق را به شدت محکوم کرد و حمله به مراکز دیپلماتیک را غیر قابل پذیرش خواند. او گفت که این اولین باری نیست که اسرائیل یک منطقه پرتراکم را در دمشق هدف حمله قرار می‌دهد.

    نماینده روسیه افزود: باید اقدام‌های اسرائیل در خاورمیانه و حمله‌های آن به کشورهای همسایه‌اش مورد بررسی کامل و بی‌طرفانه قرار گیرد. حمله به کنسولگری ایران بر خلاف قوانین بین‌المللی است و اگر جامعه جهانی با جمهوری اسلامی ابراز همبستگی نکند، اماکن دیپلماتیک کشورهای دیگر نیز ممکن است هدف حمله قرار گیرد.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۱۴ (‎+۱ گرینویچ)

    ابراهیم رئیسی و بشار اسد در تماسی درباره حمله به کنسولگری ایران در دمشق گفت‌وگو کردند

    رسانه‌های ایران گزارش دادند ابراهیم رئیسی با بشار اسد درباره حمله اسرائیل به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق تلفنی گفت‌وگو کرد.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ (‎+۱ گرینویچ)

    سوریه: اسرائیل مسئول افزایش تنش در منطقه است

    نماینده سوریه در نشست اضطراری شورای امنیت برای بررسی حمله به ساختمان کنسولی ایران در دمشق گفت که «حمله اسرائیل با حمایت آمریکا انجام شد و اسرائیل مسئول رساندن منطقه به سطح بی‌سابقه‌ای از تنش است.»

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۲۱:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)

    نماینده ایران در شورای امنیت: این حملات جنگ را گسترش می‌دهد

    نماینده جمهوری اسلامی در نشست اضطراری شورای امنیت حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران را «تروریستی» خواند و گفت این حملات می‌توانند تنش را در منطقه گسترش دهند.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۵۳ (‎+۱ گرینویچ)

    آمریکا: بارها به سوریه درباره ایران هشدار داده بودیم

    نماینده آمریکا در نشست شورای امنیت بر مهار نیروهای نیابتی از سوی جمهوری اسلامی تاکید کرد و گفت که کشورش پیش از حمله اسرائیل به کنسولگری ایران هیچ اطلاعی از آن نداشته است. او اشاره کرد آمریکا بارها به سوریه گفت که اقدامات تنش‌زای ایران در کشورش را کاهش دهد.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۴۸ (‎+۱ گرینویچ)

    بریتانیا از اقدامات بی‌ثبات‌کننده ایران و گروه‌های نیابتی آن انتقاد کرد

    نماینده بریتانیا در نشست اضطراری شورای امنیت درباره حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه به اقدامات بی‌ثبات‌کننده جمهوری اسلامی در منطقه و حملات گروه‌های نیابتی تهران اشاره کرد و گفت لندن «عمیقا» نگران افزایش تنش‌ها در خاورمیانه است.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۴۷ (‎+۱ گرینویچ)

    ژاپن: کشورها اقدامات بی‌ثبات‌کننده انجام ندهند

    نماینده ژاپن در نشست اضطراری شورای امنیت درباره حمله به کنسولگری ایران در سوریه، گفت که کشورش درباره این حمله و کشته شدن چند «ایرانی» ابراز نگرانی می‌کند او از همه کشورها خواست اقدامات بی‌ثبات‌کننده نداشته باشند.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۴۲ (‎+۱ گرینویچ)

    سیرالئون: حمله اسرائیل نقض منشور سازمان ملل متحد کشورهاست

    نماینده سیرالئون حمله اسرائیل به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق را نقض منشور سازمان ملل متحد و حق حاکمیت کشورها دانست.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۹ (‎+۱ گرینویچ)

    کره جنوبی: نگران گسترش جنگ به لبنان هستیم

    نماینده کره جنوبی در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق را خلاف قوانین بین‌المللی خواند و درباره گسترش دامنه جنگ اسرائیل و حماس از جمله به لبنان ابراز نگرانی کرد.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)

    سوئیس: اماکن دیپلماتیک باید مصونیت داشته باشند

    نماینده سوئیس در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد با محکوم کردن حمله به کنسولگری ایران در دمشق خواستار پایبندی به قطعنامه‌های آتش‌بس شورای امنیت شد. نماینده سوئیس بر مصونیت اماکن دیپلماتیک تاکید کرد.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)

    الجزایر: شورای امنیت پاسخی جدی داشته باشد

    نماینده الجزایر در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستار پاسخ «قاطع و جدی» شورای امنیت به حمله به کنسولگری ایران در دمشق شد.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

    فرانسه: کشورهای منطقه خویشتن‌داری کنند

    نماینده فرانسه در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستار خویشتن‌داری همه بازیگران منطقه در موضوع حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق شد.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

    شورای امنیت سازمان ملل متحد نشست اضطراری با موضوع حمله دمشق برگزار کرد

    نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد با موضوع بررسی حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق روز سه‌شنبه آغاز شد. ایران خواستار برگزاری این نشست شده بود.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۹:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

    عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: اگر پاسخ مناسب ندهیم اتفاقات خطرناک‌تری می‌افتد

    جلیل رحیمی جهان‌آبادی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت اسرائیل با حمله به ساختمان کنسولی ایران در دمشق «می‌خواهد بگوید که با ایران در غزه می‌جنگد و ایران پشت حماس و مردم غزه است.» او افزود: «باید پاسخ مناسبی داده شود چون در غیر این صورت جری‌تر شده و اتفاقات خطرناک‌تری می‌افتد.»

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۹:۲۶ (‎+۱ گرینویچ)

    نایب‌رییس مجلس: اسرائیل منتظر انتقام پشیمان‌کننده در خاکش باشد

    مجتبی ذولنوری، نایب‌رییس مجلس در واکنش به حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران در دمشق گفت که اسرائیل باید منتظر «انتقام پشیمان‌کننده» در درون سرزمین خود باشد. او افزود اسرائیل باید بداند که «سفارت هر کشوری به عنوان خاک و بخشی از سرزمین آن کشور محسوب می‌شود.»

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۹:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)

    کاخ سفید: آمریکا به هیچ وجه دخالتی در حمله نداشته است

    کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا «به هیچ وجه در حمله هوایی اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران در دمشق دخالتی نداشته است.» کاخ سفید همچنین اشاره کرد که جمهوری اسلامی همچنان به ارسال پهپاد به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین ادامه می‌دهد.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۵۵ (‎+۱ گرینویچ)

    آیا ایران به اسرائیل حمله می‌کند؟

    تایمز لندن در گزارشی تبعات حمله اسرائیل به کنسولگری جمهوری اسلامی را در دمشق بررسی و تاکید کرد اکنون جمهوری اسلامی مجبور به پاسخ‌گویی است.

    تایمز نوشت اقدام اسرائیل این فرض را مطرح می‌کند که این کشور در درگیری فزاینده خود با تهران ممکن است دست به هر اقدامی بزند.

    این رسانه تحلیل کرد که اگر جمهوری اسلامی وارد رویارویی مستقیم با اسرائیل شود، چیزهای زیادی برای از دست‌ دادن خواهد‌ داشت.



  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۴۵ (‎+۱ گرینویچ)

    ترکیه حمله به ساختمان کنسولی ایران را محکوم و درباره آغاز درگیری منطقه‌ای اظهار نگرانی کرد

    وزارت امور خارجه ترکیه با انتشار بیانیه‌ای، حمله هوایی اسرائیل به ساختمان کنسولی سفارت ایران در دمشق را محکوم و تمامی طرف‌های درگیر را به «حفظ اعتدال و اقدام در چارچوب حقوق بین‌المللی» دعوت کرد.

    این بیانیه همچنین نسبت به آغاز یک درگیری بزرگتر منطقه‌ای در پی این حمله ابراز نگرانی کرد.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

    شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواهان «پاسخ سخت و ضربه مهلک» به اسرائیل شدند

    شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز سه‌شنبه به حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی در دمشق واکنش نشان دادند و از ضرورت اقدام متقابل حکومت گفتند.

    شهریار حیدری، نایب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت باید پاسخی «در شان جمهوری اسلامی» به اسرائیل داده شود وگرنه اقتدار ملی حکومت زیر سوال می‌رود.

    احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس هم مدعی شد جمهوری اسلامی هیچ‌گاه از جنگ فراگیر حمایت نکرده است اما از «پاسخ محکم به اسرائیل هم چشم‌پوشی نخواهد کرد».

    محمدتقی نقدعلی، عضو هیات رییسه کمیسیون قضایی مجلس گفت: «ملت ایران منتظر یک پاسخ دندان‌شکن و ضربه‌ای مهلک به اسرائیل هستند که خیال خام چنین اقدامات و تکرار آن را از سر خود بیرون کند.»

    عادل نجف‌زاده، نماینده خوی در مجلس هم گفت پاسخ جمهوری اسلامی به کشته شدن اعضای سپاه پاسداران «قطعا سخت و طوفانی خواهد بود».

    اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس به دیده‌بان ایران گفت: «اسرائیل به خاک ما تجاوز کرده، نباید این چنین شود که اسرائیل و متحدانش هر غلطی دلشان خواست انجام دهند و کسی پاسخ‌گو نباشد.»

    او در عین‌حال بدون اشاره به جزییات، مدعی شد در جلسه شورای عالی امنیت ملی «تصمیمات مناسبی» در این زمینه اتخاذ شده است.

    پیش از این جلال رشیدی کوچی، یک نماینده مجلس در توییتی پیشنهاد داده بود «آشکارا و مستقیم یکی از مراکز دیپلماتیک صهیونیست‌ها در یکی از کشورهای منطقه، ترجیحا آذربایجان» هدف قرار گیرد.

    علاوه بر نمایندگان مجلس، شماری از یگان‌های نظامی زیرمجموعه سپاه پاسداران در استان‌های مختلف نیز با انتشار اطلاعیه‌های خواهان برخورد با اسرائیل شدند.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)

    بلینکن از تلاش آمریکا برای کسب شواهدی از حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران خبر داد

    آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، روز سه‌شنبه در نشست خبری مشترک با همتای فرانسوی خود در پاریس گفت کشورش در تلاش است تا آمار و شواهدی را «در مورد حمله اسرائیل» به ساختمان کنسولی ایران در دمشق به دست آورد.

    استفان سژورنه، وزیر امور خارجه فرانسه در این نشست خبری از اظهار نظر درباره حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران در دمشق خودداری کرد.

    او بدون نام بردن مستقیم از جمهوری اسلامی گفت: «خطر تشدید تنش بر عهده برخی بازیگران در سوریه، لبنان و یمن است.»

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۵:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)

    ارزیابی محتوای پیام خامنه‌ای درباره کشته شدن فرماندهان سپاه در سوریه

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۵:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

    دبیرکل سازمان ملل حمله به ساختمان کنسولی ایران در دمشق را محکوم کرد

    آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد حمله به ساختمان کنسولی ایران در دمشق و کشته‌شدن مقام‌های جمهوری اسلامی را محکوم کرد.

    دبیرکل سازمان ملل متحد تاکید کرد که اصل مصون ماندن اماکن و پرسنل دیپلماتیک و کنسولی باید در همه موارد مطابق با قوانین بین‌المللی رعایت شود.

    او همچنین به همه طرف‌ها یادآوری کرد که به تمام تعهدات خود تحت قوانین بین‌المللی، از جمله حقوق بشردوستانه بین‌المللی احترام بگذارند.

    گوترش همچنین خواستار خودداری از حملاتی شد که می‌تواند به غیرنظامیان آسیب برساند.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۵:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)

    شهروندان: جمهوری اسلامی انتقام حمله اسرائیل را از مردم ایران خواهد گرفت

    شماری از مخاطبان ایران‌اینترنشنال با ارسال پیام‌هایی به پیش‌بینی پاسخ حکومت نسبت به حمله علیه فرماندهان سپاه پرداختند.

    برخی شهروندان با ارسال پیام‌هایی گفتند: «جمهوری اسلامی انتقام را از مردم ایران خواهد گرفت.»

    یکی از مخاطبان گفت: «هواپیماهای مسافربری ایران را با موشک می‌زنند و می‌گویند اشتباه شده.»

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۴:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

    وزارت خارجه ایران: دولت‌ها و مجامع بین‌المللی حمله اسرائیل را تقبیح و شدیدا محکوم کنند

    وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی در واکنش به حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران در دمشق بیانیه‌ای منتشر کرد و گفت: «ایران مقتدرانه و در کمال حکمت و درایت، رژیم متجاوز و مفلوک صهیونیستی را از جنایت جدید خود پشیمان می‌کند و این رژیم جعلی با توسل به این‌گونه جنایات ددمنشانه، هرگز از شکست محتوم نجات نمی‌یابد.»

    این بیانیه حمله اسرائیل را «زبونانه و نفرت‌انگیز» خواند و آن را مصداق نقض مصونیت افراد و اماکن دیپلماتیک و در مغایرت آشکار با مقررات بين‌المللی به‌ویژه کنوانسیون روابط دیپلماتیک ۱۹۶۱ وین و‌ منشور ملل متحد دانست.

    وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی در پایان این بیانیه افزود: «انتظار این است که تعرض شنیع و خلاف حقوق بین‌الملل یادشده، از سوی دولت‌ها و مجامع بین‌المللی تقبیح و شدیدا محکوم شود.»

    پیش از این منابع ایران‌اینترنشنال فاش کردند حمله اسرائیل به فرماندهان سپاه پاسداران در سوریه در پاسخ به حملات روزافزون و مکرر جمهوری اسلامی و نیروهای نیابتی آن علیه اسرائیل از جمله پرتاب پهپاد به پایگاه دریایی ایلات انجام گرفته است.

    بنا به گفته این منابع، اسرائیل مسئول حمله روز دوشنبه ۱۳ فروردین به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق و کشته شدن محمدرضا زاهدی و دیگر مقام‌های سپاه پاسداران در دمشق بوده است.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۳:۵۵ (‎+۱ گرینویچ)

    اظهار نگرانی سخنگوی اتحادیه اروپا از حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق

    اتحادیه اروپا درباره حمله اسرائیل به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق اظهار نگرانی کرد.

    پیتر استانو، سخنگوی اتحادیه اروپا در نشستی خبری گفت: «در این شرایط منطقه‌ای بسیار پرتنش، نشان دادن خویشتن‌داری بسیار مهم است. زیرا تشدید بیشتر در منطقه، به نفع هیچ‌کس نیست.»

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۳:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)

    تنش میان اسرائیل و جمهوری اسلامی

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۳:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

    صداوسیما: ۶ سوری نیز در حمله به ساختمان کنسولی ایران در دمشق کشته شدند

    صداوسیمای جمهوری اسلامی اعلام کرد که در عملیات حمله به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی در دمشق، علاوه بر هفت عضو سپاه پاسداران، شش شهروند سوری نیز کشته شده‌اند.

    با توجه به این آمار، در حمله اسرائیل به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق، دست‌کم ۱۳ نفر کشته شدند.

    بر اساس این گزارش، عملیات آواربرداری از ساختمان کنسولی به مراحل پایانی رسیده است.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۲:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

    وزیر دفاع اسرائیل: برای تمام دشمنان روشن خواهیم کرد که اقداماتشان بهای سنگینی دارد

    یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل بدون اشاره مستقیم به حمله علیه فرماندهان سپاه در سوریه، در نشستی گفت که هدف اسرائیل جلوگیری از رشد ساختار نظامی دشمن در هر زمان و هر مکان است.

    او تاکید کرد: «برای تمام کسانی که در خاورمیانه علیه اسرائیل اقدام کنند روشن خواهیم کرد که اقداماتشان بهای سنگینی دارد.»

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۱۶ (‎+۱ گرینویچ)

    پاسخ احتمالی جمهوری اسلامی به حمله اسرائیل به سپاه در سوریه

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۱۰ (‎+۱ گرینویچ)

    منابع ایران‌اینترنشنال: حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی پاسخ اسرائیل به حمله به ایلات بود

    منابع ایران‌اینترنشنال فاش کردند حمله اسرائیل به فرماندهان سپاه پاسداران در سوریه در پاسخ به حملات روزافزون و مکرر جمهوری اسلامی و نیروهای نیابتی آن علیه اسرائیل از جمله پرتاب پهپاد به پایگاه دریایی ایلات انجام گرفته است.

    بنا بر گفته این منابع، اسرائیل مسئول حمله روز دوشنبه ۱۳ فروردین به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق و کشته شدن محمدرضا زاهدی و دیگر مقام‌های سپاه پاسداران در دمشق بوده است.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۰:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)

    خامنه‌ای: اسرائیل را از این جنایت و امثال آن پشیمان خواهیم کرد

    علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در پیامی به هدف قرار گرفتن ساختمان کنسولگری ایران در دمشق واکنش نشان داد و با تهدید اسرائیل، گفت: «رژیم خبیث به دست دلاورمردان ما مجازات خواهد شد. آن‌ها را از این جنایت و امثال آن پشیمان خواهیم کرد.»

    پیش از او نیز ابراهیم رئیسی در پیامی اعلام کرده بود: «اسرائیل ترورهای کور را در دستور کار قرار داده است اما باید بداند به اهداف خود نخواهد رسید و این جنایت نیز بی‌پاسخ نخواهد ماند.»

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۰:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)

    وزیر کشور: اسرائیل منتظر واکنش باشد

    احمد وحیدی، وزیر کشور جمهوری اسلامی در واکنش به حمله به ساختمان کنسولی سفارت ایران در دمشق گفت اسرائیلی‌ها «منتظر واکنش باشند».

    او همچنین این حمله را ناشی از «انفعال و شکست‌های میدانی» اسرائیل خواند.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۰:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

    کیهان: باید به سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های اسرائیل در تمام کشورها حمله کنیم

    حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان وابسته به رهبر جمهوری اسلامی روز سه‌شنبه در مطلبی خواهان حمله ایران به تمامی سفارتخانه‌های اسرائیل شد.

    شریعتمداری در این یادداشت نوشت بر اساس اصل «‌مقابله به مثل‌» حمله به سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های اسرائیل در تمامی کشورها «حق مسلم ایران اسلامی است» و سازمان ملل متحد باید از این کار «حمایت» کند.

    او در عین‌حال خاطرنشان کرد: «اگرچه ما برای احقاق حق خود نیازی به تایید یا تکذیب سازمان‌های بین‌المللی نداریم.»

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۱۰:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)

    وزارت خارجه طالبان: حمله به کنسولگری ایران در دمشق، نقض آشکار موازین دیپلماتیک بود

    سخنگوی وزارت خارجه حکومت طالبان در افغانستان اعلام کرد: «این وزارت حمله اسرائیل به شعبه کنسولی سفارت جمهوری اسلامی در دمشق را نقض آشکار موازین دیپلماتیک و اقدامی تحریک‌آمیز می‌داند.»

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۰۹:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)

    واکنش‌ها به کشته شدن فرماندهان سپاه در سوریه

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۰۹:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

    تصاویر ۷ عضو کشته شده سپاه در حمله به کنسولگری ایران در سوریه منتشر شد

    در پی حمله به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی در سوریه هفت عضو سپاه پاسداران به نام‌های محمدرضا زاهدی، محمدهادی حاجی رحیمی، حسین امان‌اللهی، مهدی جلالتی، محسن صداقت، علی آقابابایی و علی صالحی روزبهانی کشته شدند.

    دستکم دو نفر از این افراد، از فرماندهان ارشد نیروی قدس سپاه در سوریه بودند.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۰۹:۱۰ (‎+۱ گرینویچ)

    چین حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق را محکوم کرد

    وزارت خارجه چین حمله به ساختمان کنسولی سفارت جمهوری اسلامی در دمشق را محکوم کرد و گفت پکن با هر گونه اقدامی که منجر به تشدید تنش‌ها شود، مخالف است.

    این وزارتخانه در پیام خود افزود: «باید حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی سوریه مورد احترام قرار بگیرد.»

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۰۸:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)

    قیمت سکه طلا به ۴۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید

    به‌دنبال انتشار خبر حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی و کشته شدن دو فرمانده ارشد سپاه پاسداران در سوریه، سکه طلا روز سه‌شنبه در بازار ایران تا ۴۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله شد.

    آخرین نرخ سکه در روز دوشنبه و پیش از انتشار خبر حمله حدود ۳۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بود.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۰۷:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

    جلسه شبانه و فوری شورای عالی امنیت ملی

    شورای عالی امنیت ملی ایران شامگاه دوشنبه و بعد از حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی در سوریه جلسه‌ای فوری تشکیل داد.

    به گفته رسانه‌های حکومتی، این جلسه ساعت ۲۱ و در حضور ابراهیم رئیسی تشکیل و «تصمیمات مقتضی» اتخاذ شد.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۰۵:۰۴ (‎+۱ گرینویچ)

    آکسیوس: آمریکا به‌طور مستقیم به تهران گفته که در حمله دمشق دخالت نداشته است

    وبسایت آکسیوس، به نقل از یک سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا گزارش داد که ایالات متحده به جمهوری اسلامی گفته است که هیچ دخالت یا اطلاعی از قبل، از حمله به کنسولگری ایران در دمشق نداشته است.

    ساعاتی قبل از این اظهارنظر، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که یک مقام سفارت سوییس به عنوان حافظ منافع آمریکا در ایران را احضار کرده تا پیام مهمی را به دولت آمریکا منتقل کند.

    او به جزییات این پیام اشاره نکرد و نوشت: «پیام مهمی به دولت آمریکا به‌عنوان حامی رژیم صهیونیستی ارسال شد. آمریکا باید پاسخگو باشد.»

    اکنون وبسایت آکسیوس گزارش می‌دهد که سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا گفته است:«ایالات متحده هیچ دخالتی در حمله [اسرائیل] نداشته و ما از قبل از آن اطلاعی نداشتیم»

    به گفته این مقام ارشد آمریکایی، واشینگتن این موضوع را به‌طور مستقیم به ایران اعلام کرده است.

    به نوشته آکسیوس، ارسال پیام کم‌سابقه مستقیم نشان می‌دهد که دولت باید عمیقا نگران است که حمله اسرائیل به تشدید تنش در منطقه و از سرگیری حملات شبه‌نظامیان طرفدار جهوری اسلامی علیه نیروهای آمریکایی در منطقه بینجامد.

    در حمله‌ای که جمهوری اسلامی آن را کار اسرائیل دانسته، محمد رضا زاهدی، فرمانده سپاه در سوریه و لبنان، یک فرمانده ارشد دیگر سپاه و پنج افسر سپاه کشته شدند.

    محمدرضا زاهدی ارشدترین افسر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که از زمان کشته شدن قاسم سلیمانی توسط آمریکا در سال ۲۰۲۰ کشته شده است.

    اسرائیل تا کنون مسئولیت این حمله را به‌طور رسمی بر عهده نگرفته است. با این حال، از گزارش آکسیوس چنین برمی‌آید که آمریکا نیز این حمله را کار اسرائیل می‌داند.

    آکسیوس همچنین به نقل از یک مقام اسرائیلی که نامش را اعلام نکرد، گزارش داد که سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل زاهدی را که مسئولیت تسلیح و هماهنگی با حزب الله و دیگر شبه نظامیان طرفدار ایران در لبنان و سوریه را برای مدتی طولانی بر عهده داشت، تعقیب می‌کرده است.

    به گفته این مقام مقام اسرائیلی، «پنجره عملیاتی برای حذف او تنها در روزهای اخیر باز شد.»

    مقام‌های اسرائیلی و آمریکایی گفتند که اسرائیل چند دقیقه قبل از حمله نیروی هوایی خود به دولت بایدن اطلاع داد اما از آمریکا برای انجام عملیات اجازه نخواست.

    یک مقام آمریکایی، که نام او هم اعلام نشده، به آکسیوس گفت که اطلاع‌رسانی اسراییل شامل جزییات نبود و زمانی به ما رسید که جنگنده‌های اسرائیل به پرواز درآمده بودند. به عنوان مثال، اسرائیلی‌ها به آمریکا نگفتند که قصد بمباران ساختمانی در محوطه سفارت ایران را دارند.»

    به نوشته آکسیوس، این حمله اندکی قبل از نشست ویدیویی جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید و آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا با مقام‌های ارشد اسرائیلی برای بحث درباره گزینه‌های جانشین حمله زمینی به رفح، انجام شد.

    یک مقام آمریکایی به آکسیوس گفته که حمله هوایی به دمشق، در طول برگزای این نشست دو ساعت و نیمه صورت نگرفت.

    آکسیوس همچنین گزارش داده که ساعاتی پس از حمله به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق، چندین حمله پهپادی از سوی سوریه به اسرائیل انجام شد، اما سامانه‌های پدافند هوایی ارتش اسرائیل این حملات را خنثی کردند.

    یک مقام دفاعی آمریکا گفت یک پهپاد تهاجمی یک طرفه چند ساعت پس از حمله در دمشق توسط نیروهای آمریکایی در پادگان التنف سوریه شناسایی و منهدم شد. تلفات جانی و خسارتی به زیرساخت‌ها گزارش نشده است.

    یک مقام ارشد آمریکایی نیز به آکسیوس گفت که به احتمال زیاد درگیری بین اسرائیل با جمهوری اسلامی و نیروهای نیابتی آن تشدید خواهد شد.

    یک مقام ارشد اسرائیلی هم به این وبسایت گفت که ارتش اسرائیل برای حملات تلافی‌جویانه شبه نظامیان متحد جمهوری اسلامی در سوریه در حالت آماده‌باش قرار دارد.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۰۴:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

    با حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق، دلار ۶۲ هزار و ۴۰۰ تومان شد

    با انتشار خبر حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی و کشته شدن دو فرمانده ارشد سپاه پاسداران در دمشق، بازار ارز ایران بار دیگر ملتهب شد و قیمت یک دلار آمریکا به قیمت بی‌سابقه ۶۲ و ۴۰۰ تومان رسید.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۰۳:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)

    روسیه: با برگزاری جلسه توجیهی شورای امنیت درباره حمله به کنسولگری ایران در سوریه موافقت شد

    دیمیتری پولیانسکی، معاون نماینده روسیه در سازمان ملل، خبر داد در پی درخواست جمهوری اسلامی از شورای امنیت سازمان ملل برای محکومیت حمله به ساختمان کنسولی ایران در دمشق، مسکو خواهان برگزاری جلسه‌ توجیهی شورای امنیت در این باره شده است. او گفت که با برگزاری این جلسه در ساعت سه بعداز ظهر به وقت نیویورک (۱۰:۳۰ شب به وقت تهران)در روز سه‌شنبه، ۱۴ فروردین، موافقت شده است.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۰۱:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)

    امارات متحده عربی حمله به کنسولگری ایران در دمشق را محکوم کرد

    امارات متحده عربی حمله به کنسولگری ایران در دمشق را محکوم کرد

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۰۱:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)

    رشیدی کوچی، نماینده مجلس: به مرکز دیپلماتیک اسرائیل، ترجیحا در آذربایجان، حمله کنیم

    جلال رشیدی کوچی، نماینده مجلس، در واکنش به حمله به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی در دمشق، در توییتی پیشنهاد داد «آشکارا و مستقیم یکی از مراکز دیپلماتیک صهیونیست‌ها در یکی از کشورهای منطقه، ترجیحا آذربایجان» هدف قرار گیرد.

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۰۱:۰۳ (‎+۱ گرینویچ)

    حزب‌الله لبنان: حمله به کنسولگری ایران «بدون مجازات و انتقام از دشمن باقی نخواهد ماند»

    خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، با اشاره به حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران در سوریه به نقل از حزب‌الله لبنان نوشت: «بی‌گمان این جنایت بدون مجازات و انتقام از دشمن باقی نخواهد ماند.»

  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۳، ۰۰:۰۷ (‎+۱ گرینویچ)

    امیرعبداللهیان: مقام سفارت سوئیس فراخوانده شده تا پیام مهمی به دولت آمریکا بدهیم

    وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در پستی در شبکه اجتماعی ایکس خبر داد بامداد سه‌شنبه «مقام سفارت سوئیس» را فراخوانده تا «پیام مهمی به دولت آمریکا» بدهد. حسین امیرعبداللهیان نوشت: «در این احضار ابعاد حمله تروریستی و جنایت رژیم اسراییل تبیین و مسووليت دولت آمريكا مورد تاكيد قرار گرفت.»

    او بدون آنکه به جزییات اشاره کند، گفت: «پیام مهمی به دولت آمریکا به‌عنوان حامی رژیم صهیونیستی ارسال شد. آمریکا باید پاسخگو باشد.»

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۵۸ (‎+۱ گرینویچ)

    عراق: حمله به ساختمان کنسولی ایران در سوریه نقض فاحش قوانین بین‌المللی‌ست

    دولت عراق حمله به ساختمان کنسولی ایران در سوریه را محکوم کرد و آن را «نقض فاحش قوانین بین‌المللی و حق حاکمیت سوریه» توصیف کرد.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۵۱ (‎+۱ گرینویچ)

    عربستان سعودی حمله به ساختمان کنسولی ایران در سوریه را محکوم کرد

    عربستان سعودی حمله به ساختمان کنسولی ایران در سوریه را محکوم کرد و گفت «هدف گرفتن اماکن دیپلماتیک با هر توجیه و به هر بهانه» محکوم است.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)

    قطر حمله به ساختمان کنسولی ایران در سوریه را محکوم کرد

    دولت قطر حمله به ساختمان کنسولی ایران در سوریه را محکوم کرد و آن را «نقض فاحش قرارداد‌ها و کنوانسیون‌های بین‌المللی» خواند.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۱۸ (‎+۱ گرینویچ)

    قالیباف: اسرائیل با مجازات سختی مواجه خواهد شد

    محمد باقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی، گفت:«سردمداران جاهل رژیم غاصب اسرائیل و حامیان آن‌ها بدانند این تحرکات رذیلانه هیچ تاثیری در اراده آزادی‌خواهی و حق‌طلبی مبارزان مقاومت نخواهد داشت و اقدام تجاوزگرانه و ددمنشانه آنان با مجازات سختی مواجه خواهد گشت.»

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۳:۰۷ (‎+۱ گرینویچ)

    در پی حمله به کنسولگری ایران در دمشق، تهران خواستار تشکیل جلسه اضطراری شورای امنیت شد

    نماینده جمهوری اسلامی در سازمان ملل در پی حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق، خواستار تشکیل جلسه اضطراری شورای امنیت شد. نماینده جمهوری اسلامی خواستار محکومیت این «اقدام جنایتکارانه» و تشکیل جلسه فوری برای رسیدگی به «نقض آشکار هنجارها و اصول بین‌المللی توسط رژیم اسرائیل» شد.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۲:۳۱ (‎+۱ گرینویچ)

    سکوت مطلق رهبران ارشد جمهوری اسلامی در پی حمله به کنسولگری ایران در دمشق

    در حالی که از حمله نظامی منسوب به اسرائیل به یک ساختمان دیپلماتیک جمهوری اسلامی ساعت‌ها می‌گذرد، هیچ‌یک از رهبران بلندپایه جمهوری اسلامی هیچ واکنشی به این حمله و کشته شدن دو فرمانده ارشد سپاه نشان نداده‌‌اند.

    علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، ابراهیم رئیسی، رییس‌جمهوری و رییس شورای عالی امنیت ملی، حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران، و اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه از جمله کسانی هستند که در برابر این حمله به‌طور کامل سکوت کرده‌اند.

    محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی و از فرماندهان سابق سپاه، بلندپایه‌ترین مقام جمهوری اسلامی است که تا کنون در این باره سخن گفته است.

    او بدون اشاره به زمان و مکان یا جزییاتی، اظهار داشت:«سردمداران جاهل رژیم غاصب اسرائیل و حامیان آن‌ها بدانند این تحرکات رذیلانه هیچ تاثیری در اراده آزادی‌خواهی و حق‌طلبی مبارزان مقاومت نخواهد داشت و اقدام تجاوزگرانه و ددمنشانه آنان با مجازات سختی مواجه خواهد گشت.»

    به گزارش وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی حسین امیرعبداللهیان در گفتگویی تلفنی با وزیر امور خارجه سوریه گفت:«نتانیاهو به‌دلیل شکست‌هایپی در پی رژیم اسراییل در غزه و دست نیافتن به اهداف جاه طلبانه صهیونیست‌ها تعادل روانی خود را کاملا از دست داده است.»

    امیرعبداللهیان حمله به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق را عبور از همه تعهدات و کنوانسیون‌های بین‌المللی دانست و گفت که مسئولیت عواقب این اقدام متوجه اسرائیل است.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۲:۱۳ (‎+۱ گرینویچ)

    سخنگوی هیات رییسه مجلس: پاسخ قاطع به حمله اسرائیل، مطالبه ملت ایران است

    ظام‌الدین موسوی، سخنگوی هیات رییسه مجلس با محکوم کردن حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی در دمشق گفت: «انتقام خون کشته‌شدگان این حمله یک مطالبه ملی است و افکار عمومی کشورمان از هر گونه پاسخ قاطع و مقابله متناسب با اقدام جنایتکارانه و تروریستی صهیونیستها حمایت می‌کند.»

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۲:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

    تصاویری از محمدهادی حاجی رحیمی، فرمانده کشته شده نیروی قدس سپاه

    محمدهادی حاجی رحیمی، از فرماندهان ارشد نیروی قدس سپاه پاسداران و معاون محمدرضا زاهدی، در حمله روز دوشنبه به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی در دمشق کشته شد.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۱:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

    تصویر قدیمی محمدرضا زاهدی در کنار حسن نصرالله و قاسم سلیمانی

    رسانه‌های ایران تصویری قدیمی از محمدرضا زاهدی، فرمانده ارشد نیروی قدس سپاه پاسداران را منتشر کردند که او در کنار حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان و قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه، قرار دارد.

    در این تصویر عماد مغنیه، از فرماندهان نظامی سابق حزب‌الله لبنان و احمد کاظمی، فرمانده سابق نیروی زمینی سپاه پاسداران، حضور دارند.

    چهره‌های حاضر در این تصویر به جزء حسن نصرالله، طی سال‌های گذشته کشته شدند.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)

    ارتش اسرائیل: حمله پهپادی به ایلات با هدایت جمهوری اسلامی انجام شد

    دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل، گفت پهپادی که شامگاه یکشنبه پایگاه نیروی دریایی اسرائیل در ایلات را هدف قرار داد، ساخت ایران بود و این حمله با «هدایت جمهوری اسلامی» انجام شد.

    او این حمله را «بسیار جدی» خواند اما گفت که خسارات جزیی به سوله وارد شده و تلفات جانی نداشته است.

    هاگاری افزود: «ما در حال بررسی این حادثه هستیم تا یاد بگیریم، عبرت بگیریم و توان دفاعی خود را در منطقه ایلات و اطراف آن ارتقا دهیم.»

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۲۰:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)

    پاکستان حمله به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی در دمشق را محکوم کرد

    وزارت خارجه پاکستان در بیانیه‌ای حمله به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی در دمشق را محکوم کرد و آن را «نقض غیرقابل قبول حاکمیت سوریه» خواند.

    در این بیانیه آمده است: «اقدام غیرمسئولانه نیروهای اسرائیلی منجر به افزایش تنش‌ها در منطقه‌ای خواهد شد که در حال حاضر ناآرام است. ما از شورای امنیت سازمان ملل می‌خواهیم که از ماجراجویی اسرائیل در منطقه و اقدامات غیرقانونی آن در حمله به همسایگانش و هدف قرار دادن مراکز دیپلماتیک خارجی جلوگیری کند.»

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۹:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)

    روابط عمومی سپاه پاسداران: دو فرمانده سپاه و ۵ افسر همراه آنان در حمله اسرائیل کشته شدند

    روابط عمومی کل سپاه پاسداران کشته شدن محمدرضا زاهدی، محمدهادی حاج رحیمی و پنج نفر از افسران همراه آن‌ها را در حمله اسرائیل به کنسولگری جمهوری اسلامی در دمشق تایید کرد.

    سپاه این افراد را حسین امان اللهی، «مهدی جلالتی»، «محسن صداقت»، «علی آقا بابایی» و «علی صالحی روزبهانی» اعلام کرد.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۸:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)

    سفیر ایران: سه تن از کشته‌شدگان وابستگان نظامی ما بودند

    حسین اکبری، سفیر جمهوری اسلامی در سوریه گفت که سه نفر از کشته‌شدگان در حمله به ساختمان کنسولی از «وابستگان نظامی جمهوری اسلامی در سوریه بودند» که تعداد دقیق و اسامی آن‌ها پس از آواربرداری اعلام می‌شود.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۸:۴۱ (‎+۱ گرینویچ)

    سخنگوی وزارت خارجه ایران: مسئولیت عواقب حمله و پیامدهای آن با اسرائیل است

    حسین کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی، حمله به ساختمان کنسولی در دمشق را «ددمنشانه و نفرت‌انگیز» خواند و گفت که ابعاد این حمله در حال بررسی است و مسئولیت عواقب و پیامدهای آن با اسرائیل است.

    او افزود: «جمهوری اسلامی ضمن محفوظ دانستن حقوق خود برای اتخاذ اقدامات متقابل نسبت به نوع واکنش و تنبیه متجاوز تصمیم می‌گیرد.»

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

    برخی رسانه‌های ایران از مرگ یک فرمانده دیگر سپاه قدس به نام «حسین امین‌الله» خبر دادند

    برخی رسانه‌های ایران گزارش دادند که یک فرمانده دیگر نیروی قدس سپاه به نام «حسین امین الله» در حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی در دمشق کشته شده است.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۵۸ (‎+۱ گرینویچ)

    سخنگوی کاخ سفید: جو بایدن از حمله به ساختمان ایران در دمشق مطلع است

    کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید گفت که جو بایدن از گزارش‌ها درباره حمله هوایی اسرائیل به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی در دمشق مطلع است.

    او افزود: «تیم در حال بررسی این موضوع است»

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)

    حسین امیرعبداللهیان: مسئولیت عواقب این حمله متوجه اسرائیل است

    حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه جمهوری اسلامی، پس از حمله به ساختمان بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی در دمشق، طی تماس تلفنی با وزیر خارجه سوریه گفت که مسئولیت عواقب این حمله متوجه اسرائیل است.

    او افزود: «بنیامین نتانیاهو به‌دلیل شکست‌های پی در پی رژیم اسرائیل در غزه و دست نیافتن به اهداف جاه‌طلبانه، تعادل روانی خود را کاملا از دست داده است.»

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)

    دیده‌بان حقوق بشر سوریه: علاوه بر زاهدی، پنج عضو دیگر سپاه هم در حمله کشته شدند

    دیده‌بان حقوق بشر سوریه گزارش داد که علاوه‌ بر محمدرضا زاهدی، پنج عضو دیگر نیروهای سپاه پاسداران در حمله منتسب به اسرائیل به دمشق کشته شدند.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)

    سفیر جمهوری اسلامی در سوریه: اسرائیل با شش موشک ساختمان کنسولی را هدف قرار داد

    حسین اکبری، سفیر جمهوری اسلامی در سوریه گفت که «اسرائیل با شش موشک ساختمان کنسولی را هدف قرار داد.» او افزود در زمان حمله در محل کار خود در سفارت بوده است.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۷:۲۳ (‎+۱ گرینویچ)

    مقام اسرائیلی به ایران اینترنشنال: کشته شدن محمدرضا زاهدی ضربه سختی به ایران می‌زند

    یک مقام اسرائیلی به ایران‌اینترنشنال درباره سوابق محمدرضا زاهدی، فرمانده ارشد نیروی قدس سپاه، گفت: «او نماینده رژیم ایران برای حزب‌الله، حماس و شبه‌نظامیان عراقی بود. او مسئول قدرت‌سازی و تقویت سازمان‌های نیابتی ایران شبه‌نظامیان از جمله حماس، در برابر اسرائیل بود.»

    این مقام اسرائیلی کشته شدن زاهدی را «ضربه سختی» به جمهوری اسلامی دانست و گفت: «معلوم نیست نیروی قدس بدون او چگونه با همان شدت به فعالیت خود ادامه خواهد داد.»

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)

    سفیر جمهوری اسلامی: بار دیگر بر ایستادگی در کنار مقاومت تاکید می‌کنیم

    سفیر جمهوری اسلامی در دمشق پس از حمله به ساختمان کنسولی گفت: «بار دیگر بر ایستادگی در کنار مقاومت تاکید می‌کنیم.» او افزود: «بر این باوریم که بین ۵ تا ۷ نفر در نتیجه حمله اسرائیل به دمشق کشته شدند.»

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۳۸ (‎+۱ گرینویچ)

    خبرگزاری تسنیم: برخی منابع از مرگ پنج نفر در حمله به ساختمان کنسولی ایران خبر می‌دهند

    خبرنگار خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران: برخی منابع از کشته شدن ۵ نفر در حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی در دمشق خبر می‌دهند.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)

    رویترز به نقل از یک منبع امنیتی لبنانی کشته‌شدن فرمانده ارشد سپاه قدس در حمله را تایید کرد

    خبرگزاری رویترز نوشت که یک منبع امنیتی لبنانی کشته شدن محمدرضا زاهدی، فرمانده ارشد نیروی قدس سپاه، را در حمله اسرائیل به دمشق تایید کرد.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)

    وزرای خارجه سوریه و ایران درباره حمله تلفنی گفت‌وگو کردند

    فیصل مقداد، وزیر خارجه سوریه با حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه جمهوری اسلامی درباره حمله به ساختمان کنسولی ایران در دمشق به صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

    صداوسیمای جمهوری اسلامی: هیچ کدام از کارکنان کنسولگری در ساختمان حاضر نبودند

    صداوسیمای جمهوری اسلامی اعلام کرد که به دلیل تعطیلی، هیچ کدام از کارکنان سرکنسولگری در ساختمان حضور نداشتند.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

    خبرگزاری رویترز: محمدرضا زاهدی، از فرماندهان ارشد سپاه قدس در حمله کشته شده

    خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع امنیتی گزارش داد که محمدرضا زاهدی، از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران، در حمله اسرائیل به دمشق کشته شده است.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

    تصاویری از ساختمان تخریب شده کنسولگری ایران در دمشق

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۱۷ (‎+۱ گرینویچ)

    وزیر خارجه سوریه به محل ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی رفت

    تلویزیون سوریه از بازدید وزیر خارجه این کشور از ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی که مورد حمله هوایی قرار گرفت، خبر داد.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

    خیابان‌های اطراف محل ساختمان مورد حمله در دمشق بسته شده‌اند

    آسمان محل حمله هوایی به ساختمان متعلق به جمهوری اسلامی در سوریه را دود فرا گرفته و خیابان‌های اطراف آن بسته شده‌اند. خودروهای امنیتی و امدادی در این منطقه حاضر شده‌اند.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۰۶ (‎+۱ گرینویچ)

    مفسر کانال ۱۱ اسرائیل: حمله به ساختمان کنسولگری پیام روشنی برای تهران دارد

    مفسر کانال ۱۱ اسرائیل: هرکسی که از هوا به ساختمان مجاور سفارت ایران در دمشق (که متعلق به سفارت هم هست) حمله کرد، می‌خواست پیام روشنی به تهران بفرستد. این یک حمله نیابتی نیست بلکه یک حمله مستقیم است. حمله به مهم‌ترین نماد یعنی سفارت. تعجب نمی‌کنم اگر این حمله نوعی پاسخ به حمله به پایگاه نیروی دریایی اسرائیل در ایلات باشد.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)

    شبکه ۱۳ اسرائیل: هدف اسرائیل یک شخصیت بلند‌پایه جمهوری اسلامی بوده است

    شبکه ۱۳ تلویزیون اسرائیل گزارش داد که هدف احتمالی حمله اسرائیل به دمشق یک شخصیت بلندپایه جمهوری اسلامی بوده است

  • 1 أبريل 2024، 16:04 غرينتش+1

    العالم: ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی به طور کامل تخریب شد

    شبکه العالم گزارش داد که ساختمان کنسولگری سفارت جمهوری اسلامی در دمشق به‌طور کامل ویران شد

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

    خبرگزاری دانشجو: سفیر جمهوری اسلامی و خانواده‌اش آسیبی ندیده‌اند

    خبرگزاری دانشجو اعلام کرد که حسین اکبری سفیر جمهوری اسلامی در دمشق و خانواده او در اثر این حمله آسیبی ندیده‌اند اما شبکه الحدث خبر داد که یک مقام مهم جمهوری اسلامی در حمله هوایی به دمشق کشته شده است.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۵:۵۹ (‎+۱ گرینویچ)

    تسنیم: شش نفر بر اثر حمله کشته شده‌اند

    خبرگزاری تسنیم وابسته به سپاه پاسداران، ساختمان مورد اصابت قرار گرفته را ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی خواند و اعلام کرد بر اثر حمله شش نفر کشته شده‌اند. خبرگزاری دانشجو هم خبر داد که ساختمان کنسولی و اقامتگاه سفیر جمهوری اسلامی در سوریه هدف حمله قرار گرفته است.

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۵:۵۸ (‎+۱ گرینویچ)

    احتمال کشته شدن برخی مستشاران سپاه

    گزارش‌ها حاکی است که در حمله منتسب به اسرائیل به یک ساختمان نزدیک سفارت ایران در دمشق پایتخت سوریه برخی مستشاران یا فرماندهان سپاه پاسداران کشته شده‌اند.