• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

هشدار روزنامه وابسته به سپاه پاسداران به تاج؛ اگر آمریکا کارشکنی کرد، تیم را برگردانید

۱۷ خرداد ۱۴۰۵، ۱۴:۳۱ (‎+۱ گرینویچ)

روزنامه جوان، وابسته به سپاه پاسداران، در واکنش به رد درخواست ویزای ۱۵ نفر از اعضای کاروان اعزامی فوتبال ایران به جام جهانی ۲۰۲۶ از سوی آمریکا، خواستار واکنش عملی فدراسیون فوتبال شده و تاکید کرده است که ایران نباید از مواضع قبلی خود عقب‌نشینی کند.

این روزنامه با اشاره به هشدارها و شرط‌گذاری‌های پیشین مسئولان فدراسیون فوتبال نوشته است: «آیا سر حرف‌مان می‌ایستیم یا عقب‌نشینی می‌کنیم؟ مطابق آنچه تاکنون گفته‌ایم، باید مقتدرانه پای حرف‌مان بایستیم.» جوان همچنین تاکید کرده است که اگر آمریکا در مسیر حضور ایران در جام جهانی کارشکنی کند، واکنش متناسب باید انجام شود و «این اقدام محکم چیزی نیست جز برگرداندن تیم.»

این روزنامه هشدار داده است که کوتاه آمدن در برابر اقدام آمریکا می‌تواند به فشارها و محدودیت‌های بیشتری علیه کاروان ایران منجر شود.

در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: «اگر امروز کوتاه بیاییم، آن‌وقت حتما باید منتظر توطئه‌های بعدی باشیم.»

نویسنده همچنین نوشته است که پذیرش شرایط فعلی می‌تواند زمینه‌ساز برخوردهای سخت‌گیرانه‌تر با اعضای تیم ملی در زمان ورود به آمریکا شود و افزوده است: «اگر امروز به این خفت تن بدهیم، آن‌وقت حتما زیر بار انگشت‌نگاری، بازداشت و توهین و تحقیر در فرودگاه هم خواهیم رفت و حتما هم شاهد شیطنت‌های دیگر آن‌ها در زمان دیدارهای ایران خواهیم بود.»

این موضع‌گیری پس از آن مطرح شده که فدراسیون فوتبال ایران در بیانیه‌ای نسبت به رد ویزای بخشی از اعضای کاروان اعزامی اعتراض کرد و نوشت: «دولت هنجارشکن و قانون‌ستیز آمریکا با رفتار تبعیض‌آمیز خود شرایط نابرابری را رقم زد و این یعنی مداخله سیاست در ورزش به بدترین شکل ممکن.»

با این حال، روزنامه جوان این واکنش را ناکافی دانسته و خطاب به مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال، نوشته است: «امروز دیگر وقت بیانیه صادر کردن و انتظار بیهوده حمایت از سوی فیفا داشتن نیست؛ امروز وقت عمل است، وقت آن است که اقتدار ایران را درست مانند میدان و خیابان به رخ دشمن بکشیم.»

این روزنامه همچنین از تصمیم فدراسیون برای انتقال تیم ملی به مکزیک انتقاد کرده و نوشته است که «نباید ذلیلانه و با خفت چمدان مسافرت بست و راهی مکزیک شد تا شاید مشکل حل شود.»

این موضع‌گیری در حالی مطرح شده که تیم ملی فوتبال ایران پس از تغییر محل کمپ خود، راهی مکزیک شده و قرار است از آن کشور برای حضور در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ آماده شود.

Banner

پربازدیدترین‌ها

جزییات تازه از قتل رجب‌زاده؛ جسد سوخته مداح حامی حکومت در اطراف تهران پیدا شده بود
۱

جزییات تازه از قتل رجب‌زاده؛ جسد سوخته مداح حامی حکومت در اطراف تهران پیدا شده بود

۲

اتاق اصناف کردستان: ۹۵ درصد واحدهای صنفی استان در آستانه ورشکستگی‌اند

۳

اسرائیل جزئیات هماهنگی هوایی با آمریکا در حمله به جمهوری اسلامی را فاش کرد

۴

ترابزون‌اسپور چگونه رقبای عرب، ترک و آمریکایی را کنار زد و محمد صلاح را شکار کرد؟

۵

مجتبی خامنه‌ای ۶ فرمانده ارشد نیروهای مسلح را منصوب کرد

انتخاب سردبیر

  • گهواره‌های خالی، مرزهای شلوغ؛ آینده اروپا به کدام سمت می‌رود؟
    تحلیل

    گهواره‌های خالی، مرزهای شلوغ؛ آینده اروپا به کدام سمت می‌رود؟

  • از کربلای ۴ تا آمیا؛ محسن رضایی به راس ساختار امنیتی جمهوری اسلامی رسید

    از کربلای ۴ تا آمیا؛ محسن رضایی به راس ساختار امنیتی جمهوری اسلامی رسید

  • کارگران معادن و کارکنان شرکت‌ها ماه‌هاست حقوق نگرفته‌اند
    روایت شما

    کارگران معادن و کارکنان شرکت‌ها ماه‌هاست حقوق نگرفته‌اند

  • تغییرات اقلیمی چگونه چشم‌انداز اقتصادی اروپا را تغییر می‌دهد؟
    تحلیل

    تغییرات اقلیمی چگونه چشم‌انداز اقتصادی اروپا را تغییر می‌دهد؟

  • گسترش خرید اقساطی از پلتفرم‌های آنلاین در پی بحران معیشتی در ایران

    گسترش خرید اقساطی از پلتفرم‌های آنلاین در پی بحران معیشتی در ایران