• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وحید هاشمیان: اولویتم پرسپولیس است، هیچ انگیزه مادی ندارم، متاسفانه اسیر حاشیه شدیم

۱ آبان ۱۴۰۴، ۱۲:۴۸ (‎+۱ گرینویچ)

وحید هاشمیان، سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پیش از دیدار برابر ذوب‌آهن گفت: «هیچ انگیزه مادی در پرسپولیس ندارم. اگر روزی بمانم و پرسپولیس قهرمان شود و قراردادم تمام شده باشد و بزرگترین قرارداد دنیا پیش روی من باشد، اول باشگاه پرسپولیس را می‌بینم.»

او درباره جلسه با هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: «در این جلسه صحبت‌هایی درباره شرایط تیم مطرح شد. طبیعتا هیئت مدیره مانند من از نتایج راضی نیست و اگر نتایج خوبی می‌گرفتیم شاید هیچ کدام از این صحبت‌ها مطرح نمی‌شد. همانطور که گفتم به کارم و همکارانم اعتقاد دارم و تا آخرین روزی که هستم تلاشم را می‌کنم. در ماندن من هیچ انگیزه مادی وجود ندارد، انگیزه من این است که تلاشی که انجام دادیم را به نتیجه برسانیم و گرنه هر مربی روزی خواهد آمد و روزی هم می‌رود. امیدوارم فردا اتفاقات خوبی برای ما بیفتد.»

هاشمیان ادامه داد: «متاسفانه امتیازات خیلی زیادی در داخل خانه از دست داده‌ایم و هواداران ما هم در هر بازی ما را حمایت کردند. آنها سرمایه واقعی تیم ما هستند و امیدوارم با ارائه یک بازی خوب همه دست به دست هم دهیم و دل هواداران را شاد کنیم. طبیعتا همه ما اشتباه می‌کنیم و نمی‌توانیم بگوییم همه کارهایمان درست است. به هر حال مسئولیت شرایط حال حاضر پرسپولیس با من است و آدمی نیستم که بخواهم از داور، زمین و زمان ایراد بگیرم، فقط امیدوارم عدالت رعایت شود و بتوانیم نتایجی بگیریم که با بازی و تلاش‌مان هماهنگ باشد، باقی آن هر اتفاقی که بیفتد، من نگران نیستم.»

سرمربی پرسپولیس گفت: «کارمان را حرفه‌ای جلو می‌بریم. در همه جای دنیا تیم‌های بزرگ حاشیه‌های بزرگ هم دارند. بعضی مواقع باید با حاشیه‌هایی دست و پنجه نرم کنیم که از دست من کاری بر نمی‌آید. دنبال بهانه‌گیری نیستم و اگر کسی جای من بود بهانه می‌گرفت ولی باز هم می‌گویم فردا باید ببریم و وظیفه‌ام هم همین است. مطمئن باشید اگر ۱۰ بار دیگر هم به ایران برگردم سبکم همین خواهد بود و هیچ تغییری نمی‌کند.»

هاشمیان در واکنش به عملکرد رضا درویش به عنوان مدیرعامل پرسپولیس گفت: «وظیفه من تمرکز روی بر بازی ذوب آهن است و کاری به موارد مدیریتی ندارم. مدیر تیم ما افشین پیروانی است و هر کاری داشته باشیم از طریق او به باشگاه اعلام می‌کنیم. من سرمربی هستم و جز کار خودم وارد مباحث مدیریتی نمی‌شوم.»

Banner

پربازدیدترین‌ها

جزییات اختصاصی ایران‌اینترنشنال از دیدار پزشکیان با مجتبی خامنه‌ای در صندلی عقب یک خودرو
۱

جزییات اختصاصی ایران‌اینترنشنال از دیدار پزشکیان با مجتبی خامنه‌ای در صندلی عقب یک خودرو

۲

محمد باقر خرازی: مجتبی خامنه‌ای هشدار داده که دفعه بعد استعفای پزشکیان را خواهد پذیرفت

۳

آسوشیتدپرس: دو جناح جمهوری اسلامی برای تعیین سرنوشت جنگ و آینده قدرت رقابت می‌کنند

۴

روزنامه همشهری انتشار صدای مجتبی خامنه‌ای را تهدیدی امنیتی جلوه داد

۵
روایت شما

شهروندان: آقای ترامپ فریب این شیادان کودک‌کش را نخور

انتخاب سردبیر

  • جمهوری اسلامی امید بهزاد و پوریا صفوت، زندانیان سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

    جمهوری اسلامی امید بهزاد و پوریا صفوت، زندانیان سیاسی، را به اتهام «جاسوسی» اعدام کرد

  • پول‌های آغشته به خون؛ شبکه هزارتوی پول‌شویی سپاه پاسداران

    پول‌های آغشته به خون؛ شبکه هزارتوی پول‌شویی سپاه پاسداران

  • وال‌استریت ژورنال: امارات از آمریکا خواست رویکرد سخت‌گیرانه‌تری علیه تهران در پیش گیرد

    وال‌استریت ژورنال: امارات از آمریکا خواست رویکرد سخت‌گیرانه‌تری علیه تهران در پیش گیرد

  • ساندی اکسپرس: تهران برخی عوامل خود را از راه‌های قانونی به بریتانیا می‌فرستد

    ساندی اکسپرس: تهران برخی عوامل خود را از راه‌های قانونی به بریتانیا می‌فرستد

  • جنگ چگونه ناکارآمدی ساختاری در بخش انرژی را پنهان می‌کند؟

    جنگ چگونه ناکارآمدی ساختاری در بخش انرژی را پنهان می‌کند؟