• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

معاون پزشکیان با ناجی زیندشتی، یکی از رهبران شبکه ترور جمهوری اسلامی، ملاقات کرد

۱۴ شهریور ۱۴۰۴، ۱۴:۵۱ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۸:۵۸ (‎+۱ گرینویچ)

بر اساس ویدیو منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، عبدالکریم حسین‌زاده معاون مسعود پزشکیان در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و یکی از نمایندگان مجلس با ناجی شریفی زیندشتی قاچاقچی بین‌المللی و از رهبران شبکه ترور جمهوری اسلامی ملاقات کرده‌اند.

ناجی شریفی زیندشتی، قاچاقچی مواد مخدر ایرانی بهمن ماه ۱۴۰۲ از سوی آمریکا تحریم شد.

در آن زمان وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد شریفی زیندشتی و دو شهروند کانادایی به توطئه در استفاده از امکانات تجاری در آمریکا در ارتکاب یک طرح قتل در مقابل پول متهم شده‌اند.

آنها با یکدیگر توطئه کرده بودند تا دو نفر از ساکنان ایالت مریلند را به قتل برسانند.

قبل از آن، در ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲، ایران‌اینترنشنال، در گزارشی فاش کرد که ناجی شریفی زیندشتی، کارتل آدم‌ربایی و قاچاق مواد مخدر، با کمک مقامات سپاه به بازیگر شماره یک بازار مواد مخدر ایران تبدیل شده است.

طبق این گزارش، اعدام‌های متهمان مواد مخدر، نتیجه ‌تسویه‌حساب باندهای مواد مخدر درون سپاه است.

زیندشتی در چند سال اخیر حلقه‌ای از نزدیکانش در قدرت را شکل داده که به «باشگاه دوستان» مشهور است و شامل مقامات ارشد سپاه، چند مقام عالی‌رتبه شورای امنیت ملی و شهرداری تهران و تعدادی از نمایندگان مجلس است.

طبق اطلاعات رسیده به ایران‌اینترنشنال، زیندشتی علاوه بر پرداخت رشوه به این مقام‌ها، شخصا و به طور مداوم، تریاک و هروئین مصرفی بسیاری از این مقامات ارشد جمهوری اسلامی را تامین می‌کند. همچنین عده‌ای از این مقام‌ها در تجارت مواد مخدر با زیندشتی شریک هستند و فعالیت‌های او در بازار مواد مخدر تهران را نادیده می‌گیرند.

با این حال، زیندشتی در عرصه عمومی و در تعامل با مقام‌های جمهوری اسلامی، چهره‌ای نیکوکار از خود ترسیم کرده است. در ۱۲ آذر ۱۴۰۱ معاون وزیر آموزش و پرورش در مراسمی از خیرین مدرسه‌ساز تقدیر کرد که یکی از این افراد ناجی شریفی زیندشتی بود.

100%

این در حالی است که پروژه‌های زیندشتی همواره با حمایت مقام‌های محلی، از جمله فرماندار همراه است.

پیش‌تر نیز عکسی از تقدیر «کمیته امداد امام خمینی» از زیندشتی، با عنوان «مدیرعامل موسسه نیکوکاری ستاره زیندشتی» منتشر شده بود.

زیندشتی که در گذشته در ایران یک بار به اتهام قاچاق مواد مخدر به اعدام محکوم شده بود، در سال ۱۳۷۶ از زندان گریخت و به ترکیه رفت و از آنجا صادرات مواد به ترکیه را هدایت کرد.

بر اساس اطلاعات رسیده به ایران اینترنشنال، زیندشتی در این سال‌ها با وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران در دو زمینه همکاری کرده است: ترور و ربودن مخالفان جمهوری اسلامی و قاچاق مواد مخدر به اروپا با همکاری نهادهای امنیتی ایران.

طبق این گزارش، پیدا شدن ردپای زیندشتی در ترور مخالفان جمهوری‌اسلامی باعث شد او به ایران برگردد.

زیندشتی پس از بازگشت به ایران تلاش خود را برای در کنترل درآوردن مسیرهای وارادت مواد مخدر از افغانستان و تبدیل ایران به سلطان شماره یک مواد مخدر جهان آغاز کرد.

زیندشتی در ابتدا بر اساس تجربه قبلی خود در ترکیه، تلاش کرد به مقام‌های محلی در خراسان و سیستان و بلوچستان نزدیک شود، اما پس از مدت کوتاهی تصمیم گرفت به مقامات اطلاعاتی در تهران نزدیک شود.

در حالی که طبق آرشیو منابع اطلاعاتی جمهوری اسلامی زیندشتی تنها در صادرات مواد مخدر فعالیت می‌کند، اما اسناد کاملا سری تایید می‌کنند که از پایان دهه ۹۰ به بعد، زیندشتی به دنبال نفوذ در حکومت برای دستیابی به مسیر قاچاق مواد مخدر در شرق کشور برسد.

تیر امسال، ژان-نوئل بارو، وزیر امور خارجه فرانسه، خبر داد که شورای وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه افرادی از جمله ناجی شریفی زیندشتی و نهادهایی که منافع اروپا را تهدید می‌کنند، تصویب کرد.

سال گذشته، شریفی زیندشتی در جریان انتخاباتی که منجر به پیروزی مسعود پزشکیان شد، با انتشار تصویر خود در حال رای دادن در انتخابات، نوشت: «انتخابات مظهر اراده ملت است.»

Banner

پربازدیدترین‌ها

رویترز: آمریکا در جنگ ایران تقریبا تمام موشک‌های دوربرد دقیق خود را به‌کار برده است
۱

رویترز: آمریکا در جنگ ایران تقریبا تمام موشک‌های دوربرد دقیق خود را به‌کار برده است

۲

اکسیوس: مجتبی خامنه‌ای توافق موقت برای بازگشایی تنگه هرمز را تایید کرده است

۳

حمله به یک کشتی در تنگه هرمز هم‌زمان با ابهام درباره مذاکرات آمریکا و جمهوری اسلامی

۴

امارات بار دیگر ورود شناورهای ایرانی را به بنادر خود ممنوع کرد

۵

پس از جنجال استعفا، دفتر مجتبی خامنه‌ای واکنش او به «نامه» پزشکیان را تکذیب کرد

انتخاب سردبیر

  • تخمین پژوهشگران: در عصر طلایی تنوع زبانی، تا ۷۵ هزار زبان در جهان وجود داشت

    تخمین پژوهشگران: در عصر طلایی تنوع زبانی، تا ۷۵ هزار زبان در جهان وجود داشت

  • دو فوتبالیست زن ایرانی ۵ ماه پس از پناهندگی، شهروند استرالیا شدند

    دو فوتبالیست زن ایرانی ۵ ماه پس از پناهندگی، شهروند استرالیا شدند

  • رویترز: ترامپ پس از تهدید تهران به حمله به زیرساخت‌های منطقه، حملات گسترده را متوقف کرد

    رویترز: ترامپ پس از تهدید تهران به حمله به زیرساخت‌های منطقه، حملات گسترده را متوقف کرد

  • مرغان مگس‌گیر «خیانتکار» صدایشان را عوض می‌کنند

    مرغان مگس‌گیر «خیانتکار» صدایشان را عوض می‌کنند

  • شهروندان:‌ با «دزدی» اپراتورها، حجم بسته‌های اینترنت بسیار زود تمام می‌شود
    روایت شما

    شهروندان:‌ با «دزدی» اپراتورها، حجم بسته‌های اینترنت بسیار زود تمام می‌شود

  • تبهکاران؛ نیابتی‌های جدید جمهوری اسلامی برای آدم‌کشی در خارج از ایران

    تبهکاران؛ نیابتی‌های جدید جمهوری اسلامی برای آدم‌کشی در خارج از ایران