مجتبی جباری، سرمربی استقلال: اول باید امکانات داشته باشیم، بعد به فکر مربی بزرگ باشیم

مجتبی جباری، سرمربی استقلال پیش از دیدار با چادرملو در نشست خبری گفت: «شکل امکانات باشگاه‌های بزرگ دنیا را ببینید متوجه می‌شوید آنها قبل از انتخاب سرمربی و بازیکن بزرگ، امکانات را دارند. ما نیاز داریم حالا حالاها روی این مسائل (امکانات) کار کنیم و سپس به فکر مربی بزرگ باشیم.»

جباری در ادامه گفت: «توقع ما این است که همه کمک کنند تا ما تمرکزمان را برای جام حذفی حفظ کنیم. ما ادعایی نداریم و بدون این که قراردادی داشته باشیم بدون حاشیه در حال کار کردن هستیم و ما به مسائل حاشیه ای توجهی نداریم.»

جباری درباره پذیرفتن هدایت استقلال گفت: «زمانی که مسئولیت را قبول کردم ریسک کردم اما به توانایی بازیکنان اعتقاد داشتم چرا که به خوبی آنها را می شناختم. به بازیکنان تبریک می گویم که شرایط خوبی را به وجود آورده اند. نظر همه نسبت به استقلال هفته های قبل فرق کرده است. اتفاقی که در تیم رخ داده این است که قبلا شاید ۱۱ نفر سالم هم در تیم وجود نداشت اما الان مصدومان هم رسیده اند و همه چیز برای ما خوب شده است.»

سرمربی استقلال درباره محروم و مصدومان تیمش برای بازی با چادرملو گفت: «محمدحسین مرادمند مصدوم است و هفته گذشته MRI گرفت و مشخص شد کشیدگی دارد. سیدحسین حسینی سرما خورده است و قطعاً به بازی فردا نمی‌رسد. آرش رضاوند نیز قرار است امروز در تمرین شرکت کند و شرایطش بررسی شود. امیدوارم رضاوند را برای بازی فردا داشته باشیم.»

جباری همچنین درباره دستمزد بالای بازیکنان گفت: «من طرفدار بازیکنان هستم و هر چقدر پول بگیرند، نوش جان‌شان. بازیکنان می‌ارزند که پول زیادی بگیرند.»