عباس عراقچی، وزیر خارجه: جمهوری اسلامی همواره چین را شریک و دوست قابل اعتماد می‌داند

عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی که به چین سفر کرده، درخصوص روند مذاکرات با آمریکا گفت: «درباره موضوع هسته‌ای و مذاکرات، تفاهم بسیار خوبی با چین داریم.» او اضافه کرد: «مهم نیست شرایط بین‌المللی چگونه تغییر کند، جمهوری اسلامی همواره چین را یک شریک و دوست قابل اعتماد می‌داند.»

عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی که به چین سفر کرده، درخصوص روند مذاکرات با آمریکا گفت: «درباره موضوع هسته‌ای و مذاکرات، تفاهم بسیار خوبی با چین داریم.»
او اضافه کرد: «مهم نیست شرایط بین‌المللی چگونه تغییر کند، جمهوری اسلامی همواره چین را یک شریک و دوست قابل اعتماد می‌داند.»
پیش‌تر ایران‌اینترنشنال گزارش داده بود که عباس عراقچی در سفر به چین حامل پیام ویژه کتبی علی خامنه‌ای به شی جین‌پینگ، رییس‌جمهوری چین است که در آن تاکید شده «نتایج گفت‌وگو با آمریکا لطمه‌ای به مناسبات تهران و پکن وارد نخواهد کرد.»