عضو کمیته ورزش صنایع ملی مس ایران به اتهام اختلاس ۸۰میلیارد تومانی دستگیر شد
فوتبالی گزارش داده یکی از اعضای کنونی کمیته ورزش صنایع ملی مس ایران و عضو پیشین هیات مدیره باشگاه مس سونگون، به اتهام مشارکت در پرونده اختلاسی که یک فقره از آن، ۸۰ میلیارد تومان است، دستگیر شده و در زندان است.
در این گزارش آمده: «یکی از بازداشت شدگان از اعضای کنونی کمیته ورزش شرکت ملی مس بوده است و به واسطه دوستی نزدیک با یکی از متمهان اصلی پرونده به عضویت یکی از کمیتههای تامین اقلام رفاهی (برنج) پرسنل مس سرچشمه در استان کرمان در آمده است.»
در ادامه آمده: «برخی از افرادی که از نزدیک در جریان این پرونده هستند میگویند در این فقره چیزی نزدیک به ۸۰ میلیارد تومان اختلاس شده است و یکی از متهمان با وثیقه ۳۵ میلیاردی آزاد است اما متهم اصلی پرونده یا همان آ.الف در زندان است.»
همچنین دادخدا سالاری، بازرس کل قضایی استان کرمان در این باره به ایرنا گفته است: «تنها در یک قرارداد خرید طی یک ماه و خرید یک محصول، صدها میلیارد ریال از طریق تبانی، اختلاس صورت گرفته است. با جمع آوری اطلاعات به صورت رصد پنهانی و هم حضور میدانی بازرسان این بازرسی کل، چندین نفر تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند و با دستورات دادستان عمومی و انقلاب رفسنجان، تعدادی از متهمان اصلی توسط پلیس اقتصادی بازداشت شدند و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.»