گزارش نشریه سان از حملات به یمن: ترامپ برای هشدار به ایران از بمب‌ ۱۲ تنی استفاده کرده

روزنامه سان بریتانیا در گزارشی نوشت که دونالد ترامپ در اقدامی هشدارآمیز به جمهوری اسلامی از بمب‌های سنگرشکن ۲۷ هزار پوندی (۱۲ تنی) که با بمب‌افکن‌های رادارگریز بی۲- حمل می‌شوند، علیه مواضع حوثی‌های یمن استفاده کرده است.

ترامپ پیش‌تر گفته بود که برای بازگرداندن صلح به منطقه، به‌شدت با تهدیدات برخورد خواهد کرد. او هشدار داد که در صورت شکست مذاکرات با تهران، از گزینه نظامی استفاده می‌کند.

وال‌استریت ژورنال روز سه‌شنبه به نقل از مقام‌های آمریکایی نوشت که ایالات متحده آماده‌ حمایت از یک عملیات زمینی به وسیله نیروهای نظامی وابسته به دولت یمن علیه حوثی‌ها است اما هنوز تصمیم نهایی در این مورد اتخاذ نشده است.

در هفته‌های اخیر با افزایش تنش میان تهران و واشینگتن، تجهیزات و نیروهای نظامی آمریکا در منطقه تقویت شد. از جمله تسلیحات ارسالی آمریکا بمب‌افکن‌های غول‌پیکر بی-۲ بود که استفاده و اعزام آن‌ها به منطقه موجب واکنش مقام‌های جمهوری اسلامی شد.
مسعود پزشکیان گفته بود «این بمب‌افکن‌ها را برای چه کسی مستقر می‌کنید.»
رسانه‌های وابسته به سپاه پاسداران نوشته‌اند که تن دادن جمهوری اسلامی به مذاکره با دولت ترامپ به دلیل فشار نظامی نبوده است.