ناپدید شدن پدر یک خانواده در بوکان پس از زخمی شدن همسرش در جریان جنبش مهسا
بنابر اطلاعات رسیده به ایراناینترنشنال، در جریان اعتراضات مهر و آبان ۱۴۰۱ در شهر بوکان، یک زن ۵۲ ساله به نام شهین عبدالقادری با گلوله ساچمهای مجروح شده و ۵۶ روز بعد، عثمان مامه، همسر او، ناپدید شده است. این خانواده پس از این آسیبها، با تهدید دائمی نهادهای امنیتی مواجه شدهاند.
ارعاب و اعمال فشار بر یک خانواده در بوکان با گذشت دو سال از مجروح شدن مادر خانواده در جریان خیزش انقلابی شهروندان علیه جمهوری اسلامی در سال ۱۴۰۱ ادامه دارد.
بر اساس روایت یک فرد نزدیک به این خانواده، آنان شامگاه ششم مهر ۱۴۰۱، با خودروی شخصی در حال حرکت به سمت محله اسلامآباد بودهاند و مقصد آنها خانه یکی از بستگان بوده است اما حوالی میدان مادر بوکان و در میان ازدحام خودروها، گلولههایی به خودروی ایشان اصابت میکند.
به گفته این منبع، در پی این حادثه، شهین عبدالقادری (مادر خانواده) از ناحیه سر و صورت مجروح میشود.
این تیراندازی منجر به اصابت بیش از ۳۰۰ ساچمه به سر و صورت عبدالقادری شده و بخش اعظم گوش راست او کنده شده است. پزشکان درباره وضعیت سلامت او هشدار دادهاند و میگویند جانش در خطر است.
به دنبال این ماجرا، خانواده مامه، مادرشان را به بیمارستان بوکان منتقل میکنند اما طبق گفته ایشان، خدمات پزشکی به شکل کامل به او ارائه نشده و تنها یک مامور برای طرح سوالاتی در محل حضور یافته است.
منبع نزدیک به این خانواده به ایراناینترنشنال گفت: «بعد از آن، ایشان به یکی از مراکز درمانی در سقز منتقل شد و در آنجا بخشی از آسیبهای فیزیکی مورد درمان قرار گرفت اما برخی اقدامات درمانی دیگر بهدلیل محدودیت امکانات انجام نشد.»
به گفته فرد نزدیک به این خانواده، در روزهای بعد تماسهایی از سوی نهادهای امنیتی با آنان برقرار و از آنها خواسته شد درباره این حادثه اطلاعاتی منتشر نکنند.
این در حالی است که وضعیت جسمی عبدالقادری پس از ترخیص، کاملا بهبود نیافته و پیگیریهای درمانی همچنان ادامه دارد.
مفقود شدن پدر خانواده
در تاریخ ۲۷ آبان ۱۴۰۱، همسر این زن در مسیر بازگشت از منزل برادر خود، از دسترس خارج شده است.
خانواده او روز بعد به مراکز مختلف مراجعه کردهاند اما موفق به دریافت اطلاعات مشخصی نشدهاند.
به گفته منبع ایراناینترنشنال، با توصیه وکیل، شکایت درباره مفقود شدن او در دستگاه قضایی ثبت شده است.
در طول دو سال و پنج ماه گذشته، این خانواده مراجعههای متعددی به نهادهای امنیتی، قضایی و اداری داشتهاند اما تاکنون نتیجه مشخصی دریافت نکردهاند.
همزمان و پس از اطلاعرسانی رسانهها درباره این ماجرا، پرسوجوها و فشارها از سوی نهادهای امنیتی بر این خانواده افزایش یافته است.
به گفته منبع ایراناینترنشنال، در یکی از جلسات بازجویی، از یک عضو این خانواده خواسته شده است از ادامه اطلاعرسانی خودداری کند.