رد شکایت اوساسونا؛ هیچ خطر انضباطی، صدرنشینی بارسلونا را تهدید نمیکند
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا (RFEF) شکایت باشگاه اوساسونا مبنی بر استفاده غیرمجاز بارسلونا از اینیگو مارتینز در دیدار معوقه لالیگا که در تاریخ ۲۷ مارس در ورزشگاه مونتخوئیک برگزار شد را رد کرد.
این کمیته پس از بررسیهای لازم، اعلام کرد که باشگاه بارسلونا مجاز به استفاده از این بازیکن در آن دیدار بوده، زیرا او به طور رسمی از سوی فدراسیون فوتبال اسپانیا از همراهی تیم ملی در دو دیدار دوستانه مقابل هلند معاف شده بود.
باشگاه اوساسونا در شکایت خود مدعی شده بود که مدت زمان قانونی لازم برای حضور بازیکنی که به تیم ملی دعوت شده در دیدارهای باشگاهی رعایت نشده است.
قوانین در این مورد بر لزوم رعایت فاصله پنج روزه تأکید دارند، در حالی که در این مورد تنها چهار روز از معافیت اینیگو مارتینز از تیم ملی گذشته بود. با این حال، نکته کلیدی این پرونده، معافیت رسمی این بازیکن از حضور در تیم ملی توسط فدراسیون فوتبال اسپانیا بود.