اتهام سنگین و جنجالی مدیر سپاهان به تراکتور و خیبر بابت یک گل

احسان بعیدی، سرپرست تیم فوتبال سپاهان، در پایان بازی این تیم برابر استقلال خوزستان با کنایه به گل تراکتور به خیبر، گفت: «می‌توان درباره گلی که دو هفته پیش در تبریز توسط اشتباه دروازه‌بان به ثمر رسید حرف‌های بسیاری زد، اما قصد قضاوت نداریم.»

بعیدی در ادامه با اشاره به اعتراضات تراکتوری‌ها به داوری‌های لیگ گفت: «بعضی از مسائل نخ‌نما و انحرافی هفته گذشته از سوی باشگاهی که رقیب اصلی ما است مطرح شد، چراکه دوست داشتند ذهن اهالی فوتبال را از تخلف دروازه‌بان خود پرت کنند و انتظار می‌رود شکایت سپاهان مورد بررسی قرار گیرد، چراکه در غیر این صورت به مراجع بین‌المللی شکایت خواهیم کرد.»

مدیر تیم سپاهان درباره شکایت از تراکتور بابت بازی کردن بیرانوند برابر این تیم گفت: «قانون درباره غیرمجاز بودن بازیکن تراکتور صراحت دارد و انتظار می‌رود از ظرفیت‌های داخلی برای صادر شدن رأی عادلانه استفاده شود، در غیر این صورت باشگاه سپاهان از ظرفیت و حق خود برای شکایت در عرصه بین‌المللی استفاده خواهد کرد.»