اطلاعیه باشگاه استقلال؛ با خواسته‌های جدید ماتزاری مخالفت کردیم، منتظریم جواب بدهد

باشگاه استقلال با صدور یک اطلاعیه اعلام کرد والتر ماتزاری درپی «برخی کارشکنی‌ها، سنگ اندازی‌ها و ارسال پیام‌های غیر واقعی» از ایران، شروط جدیدی را برای پذیرش هدایت استقلال تعیین کرده که باشگاه با آنها مخالفت کرده و خواستار دریافت نظر نهایی این سرمربی شده است.

در این اطلاعیه با اشاره به توافق اولیه آمده: «متاسفانه برخی کارشکنی‌ها، سنگ اندازی‌ها و ارسال پیام‌های غیر واقعی از فضای داخلی به ایشان باعث شد طرف مقابل در توافق به عمل آمده برای ایجاد اطمینان بیشتر بندهای جدیدی را به توافق قبلی بیفزاید. بندهای جدید مطابق با توافقات و تفاهمات اولیه نبوده و به همین دلیل مدیران باشگاه استقلال و اعضای هیات مدیره در راستای دفاع از حقوق مادی و معنوی باشگاه، با بهره گرفتن از مشاوره‌های تیم حقوقی و وکلای باشگاه استقلال با برخی از آن‌ها موافقت نکردند و دلایل این امر امروز به ایشان اعلام گردید و اکنون منتظر پاسخ نهایی ایشان هستیم.»

در ادامه با اشاره به اینکه هنوز درهای گفت‌وگو بین طرفین باز است، آمده: «امید است در ادامه روند مذاکرات در روزهای پیش رو توافق کامل میان طرفین انجام و در نهایت منجر به عقد قرارداد رسمی گردد تا هواداران استقلال شاهد حضور آقای والتر ماتزاری و دستیارانشان در کادر فنی استقلال باشند.»