ادعای رئیس هیئت مدیره استقلال: به ماتزاری گفتند ایران امن نیست، همه کار می‌کنند تا نیاید

علی تاجرنیا، رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال در اکانت خود در شبکه ایکس درباره قرارداد این باشگاه با والتر ماتزاری نوشت: «تا ۱۰ روز پیش قسم می‌خوردند و گردن گرو می‌گذاشتند⁧ ماتزاری⁩ نخواهد آمد. حالا به ماتزاری پیام می‌دهند ایران امن نیست، همه کار می‌کنند تا نیاید.»

تاجرنیا همچنین در واکنش به شروط مطرح شده ماتزاری برای استقلال نوشته: «فشار آوردند مربی آرژانتینی و برزیلی با دستمزد بالا بقبولانند. موفق نشدند. به هوادار می‌گویند ماتزاری دفاعی است، روی نیمکت نمی‌نشیند، قرارداد ترکمنچای است.»

به گفته علی نظری جویباری، مدیرعامل استقلال، این باشگاه با والتر ماتزاری به توافقات نهایی رسیده و قرار است به زودی این مربی به همراه دستیارانش به ایران برود. همچنین مدیرعامل استقلال گفته که ماتزاری قرار است از روی سکوها این تیم را هدایت کند و دستیارانش در کنار زمین حضور داشته باشند.