هم‌زمان با بحران انرژی و تعطیلی استان‌ها جمهوری اسلامی برای بازسازی لبنان اعلام آمادگی کرد

همزمان با سفر مقام‌های جمهوری اسلامی به بیروت برای تشییع جنازه رهبران کشته‌شده حزب‌الله و اعلام آمادگی آن‌ها برای بازسازی لبنان، دولت در ایران به دلیل بحران انرژی و سرمای هوا، مدارس و دانشگاه‌ها و همچنین مراکز اداری بسیاری از استان‌ها را برای روز دوشنبه تعطیل و غیرحضوری کرد.

مراکز عمومی در استان‌هایی از جمله تهران، سمنان، البرز، آذربایجان غربی و شرقی، کرمان، کرمانشاه، قم، کردستان، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، گیلان، قزوین و اردبیل، روز دوشنبه تعطیل شده‌اند.

محمدباقر قالیباف، رییس مجلس، روز یک‌شنبه در جریان سفر به لبنان و دیدار با جوزف عون، رییس جمهوری این کشور، گفت که جمهوری اسلامی آماده کمک به بازسازی خرابی‌های ناشی از حملات اسرائیل در لبنان است.

اخیرا گزارش دیگری نیز از کمک میلیاردی علی خامنه‌ای به خانواده‌های لبنانی منتشر و با واکنش شهروندان مواجه شد.
شهروندان بسیاری با ارسال پیام‌هایی به ایران اینترنشنال مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم ایران را به جمهوری اسلامی یادآوری کردند. افزایش تورم و نرخ ارز در ماه‌های اخیر و بالا رفتن قیمت کالاها موجب اعتراض بسیاری از شهروندان شده است.