رضا درویش: علیه من شعار بدهید اما به بازیکنان پرسپولیس «بی‌غیرت» نگویید!

پس از شعارهای اعتراضی هواداران پرسپولیس در پی تساوی برابر النصر عربستان سعودی، رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در گفت‌وگو با رسانه این باشگاه از هواداران خواست دست‌کم بازیکنان تیم را «بی‌غیرت» خطاب نکنند.

درویش در این گفت‌وگو که پس از بیانیه باشگاه درجهت دلجویی از هواداران منتشر شده، گفت: «من شعارها و اعتراض‌های هواداران را می‌شنوم. به شخصه به شدت ناراحت هستم و می‌دانم در شرایط فعلی آن ها چه‌قدر نگران هستند. این که نمی‌دانند شرایط چه می‌شود آنها را وارد استرس و دلهره بیشتری هم می‌کند. حق با هواداران است. هم به خاطر این ناراحتی و هم برای شعارهایی که سر می‌دهند ولی قرار نیست شرایط این طور بماند.»

مدیرعامل پرسپولیس در ادامه گفت: «آن ها برای پرسپولیس جنگیدند و افتخار آورده‌اند و قطعا شایسته بسیاری نامهربانی‌ها و اکثر شعارها نیستند. خواهش ما این است که هواداران از آن ها حمایت کنند. اشکالی ندارد علیه من شعار بدهند، آن را به جان می‌خریم ولی تیم را مستثنی کنند. علیه من شعار بدهید ولی به بازیکنان نگویید بی‌غیرت!»

درویش همچنین گفت: «شاید در این جذب بازیکن قصورهایی داشته‌ایم که باید برطرف شود که با نظرات آقای کارتال انجام خواهد شد. تقویت و ترمیم صورت خواهد گرفت هرچند باید مراقب باشیم از آن سوی بام نیفتیم. این یک روند تدریجی براساس زمان‌بندی است تا تیم جوانتری را بسازیم که البته روح و ژن قهرمانی و فلسفه پرسپولیس را از بازیکنانی که قهرمانی‌های متعدد به دست آوردند، دریافت کنند.»