کارتال پس از تساوی مقابل النصر: فکر نمی‌کنم بازیکنان پرسپولیس مستحق اعتراض تماشاگران باشند

اسماعیل کارتال، سرمربی پرسپولیس پس از تساوی مقابل النصر در لیگ نخبگان آسیا در مورد شعارهای تماشاگران علیه بازیکنان این تیم گفت: «فکر نمی‌کنم بازیکنان مستحق این اعتراض بوده باشند. همه جای دنیا یکسری هوادار هستند که ممکن است از نتایج راضی نباشند و اعتراض کنند.»

کارتال درباره قدرت تیم النصر گفت: «همه دنیا می‌دانند النصر چقدر از لحاظ اقتصادی قدرتمند است و بازیکنان خوبی دارد. نمی‌خواهیم پشت این بهانه پنهان شویم. با این حال انگار هیچ تفاوتی میان کیفیت نفرات ما و بازیکنان النصر وجود نداشت. بازیکنان پرسپولیس به‌خوبی جنگیدند و می‌توانستیم بازی را ببریم.»

کارتال درباره خستگی بازیکنانش پس از دیدار با سپاهان گفن: «در بازی قبلی مقابل سپاهان با اینکه ۱۰ نفره شدیم، حدوداً ۱۳۷ دقیقه بازی کردیم. بعد از آن مسابقه مقابل تیمی چون النصر که از لحاظ کیفیت و عمق ترکیب بسیار خوب است، آمادگی خیلی خوبی کسب کردیم. روی کوچکترین جزئیات ممکن کار کردیم و آن را به بازیکنان اطلاع دادیم.»

او در تمجید از هواداران پرسپولیس گفت: «از تماشاگران عالی پرسپولیس که تیم را یکصدا تشویق کردند، تشکر می‌کنم. هواداران واقعاً عالی از ما حمایت کردند. دل‌مان می‌خواست ببریم و آنها را خوشحال کنیم که این اتفاق نیفتاد. یک قسمت خوب مسابقه این بود که بازیکنان از ابتدا تا دقیقه ۹۰، بازی را رها نکردند و از بازیکنان و هواداران تشکر می‌کنم.»