بهداد سلیمی: کیانوش رستمی میخواهد برای کوزوو وزنه بزند، من هم احترام میگذارم
بهداد سلیمی، سرمربی جدید تیم ملی وزنهبرداری درباره حضور کیانوش رستمی در تیم ملی گفت: «با کیانوش صحبت کردم اما گفت میخواهد برای کوزوو وزنه بزند، به تصمیمش احترام میگذارم. در فدراسیون و تیم ملی باز است و هر زمان بخواهد بیاید اگر در چارچوبها قرار بگیرد با افتخار در خدمتش هستیم.»
سرمربی تیم ملی در پاسخ به این پرسش که کار سختی را قبول کرد؟ گفت: «کار بسیار سختی است. البته باید به نواب نصیرشلال خسته نباشید بگویم. پوستاندازی و تغییر نسل در وزنهبرداری کار سختی است. نصیرشلال دل و جرات زیادی داشت که این مسئولیت را قبول کرد و من هم این راه را ادامه میدهم. تمام آبروی چند ساله را گذاشتم و امیدوارم آن را حفظ کنیم.»
او در مورد تصمیم کمیته ملی المپیک برای اعزام نکردن کاروان به بازیهای کشورهای اسلامی گفت: «در جریان نبودم. علیرغم اینکه در جلسات هیات اجرایی حضور دارم تمام اخبار را از طریق رسانه ها مطلع میشوم و این گلایه را داشتم و انتظار دارم اول مشورت گرفته شود و به اعضای هیات اجرایی حرمت گذاشته شود. امیدوارم این رویه اصلاح شود و شاهد حواشی نباشیم. با توجه به اهمیتی که بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای جوانان بحرین برای ایران دارد، این اعزامها انجام میشود.»
سلیمی در پاسخ به این پرسش که آیا برای بازیهای آسیایی ناگویا استرس دارد؟ گفت: «استرس که نه به هیچ وجه. من چهار سال سرمربی تیم های مختلف لیگ برتر وزنهبرداری بودم. هر کسی گفته من تجربه ندارم مقداری کم لطفی کرده است. سالها در این رشته خاک خوردهام و امیدوارم با این تیم نتیجه بگیرم.»