• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دیوید کوت، داور انگلستانی: همجنس‌گرا هستم و برای فرار از «مردسالاری» فوتبال، کوکائین کشیدم

۹ بهمن ۱۴۰۳، ۲۰:۲۱ (‎+۰ گرینویچ)

دیوید کوت، داور پیشین لیگ برتر فوتبال انگلستان که به‌دلیل توهین به لیورپول و یورگن کلوپ، سرمربی پیشین قرمزها، از قضاوت در این لیگ محروم شد، در گفت‌وگو با سان گفته که همجنسگرا است و برای فرار از «دنیای مردسالار» لیگ برتر، به مصرف کوکائین روی آورده است.

کوت در این گفت‌وگو با اشاره به سختی‌های که پیش از آشکارسازی گرایش جنسی خود با خانواده و دوستانش متحمل شده، گفت: «مخصوصاً در سال‌های نوجوانی احساس شرمندگی عمیقی داشتم. تا ۲۱ سالگی نزد والدینم و تا ۲۵ سالگی نزد دوستانم، [گرایش جنسی‌ام را] مطرح نکرده بودم.»

کوت در ادامه گفت: «من به عنوان یک داور جوان احساساتم را پنهان کردم و همچنین به‌عنوان یک داور باکیفیت بالا و یک انسان با کیفیت وحشتناک، تمایلات جنسی خود را پنهان کردم و این من را به یک سلسله رفتار سوق داد.»

کوت درباره دلیل پنهان‌کاری‌اش می‌گوید که فشار داوری در لیگ برتر - و سوء استفاده هایی که نسبت به مقامات انجام می شود - باعث شده بود اطمینان لازم را نداشته باشد.

این داور سابق در ادامه گفت: «من مشکلاتی در مورد عزت نفسم داشتم و این به تمایلات جنسی من مربوط می شود. من همجنسگرا هستم و در مدت طولانی با احساس غرور از «من» بودنم مبارزه کرده‌ام.»

کوت اضافه کرد: «من در طول دوران حرفه‌ای خود به عنوان داور مورد آزار و اذیت شدید و ناخوشایند قرار گرفتم و اضافه کردن تمایلات جنسی به آن واقعاً دشوار بود. کارهای زیادی برای انجام دادن در سراسر فوتبال و به طور گسترده‌تر در جامعه با توجه به تبعیض وجود دارد. من نمی‌خواستم آن کسی باشم که سرش را بالای جان پناه می‌گذارد تا به او شلیک شود، با توجه به آزاری که همه ما به‌عنوان داور در هر شرایطی تجربه می‌کنیم.»

کوت درباره مصرف کوکائین گفت: ««این چیزی نیست که من روز به روز، هفته به هفته و ماه به ماه به آن متکی بودم. من دوره های طولانی را داشته ام که از آن استفاده نکرده ام اما این یکی از راه های فرار من بود و فقط برای دور شدن از استرس‌ها و بی وقفه بودن کار. این که بگویم من آن مسیر را انتخاب کردم، احساس شرمندگی زیادی در من ایجاد می کند.»

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

فوتبال۳۶۰ گزارش داد؛ گروکشی ۱۳۶ میلیارد تومانی قلعه‌نویی برای هدایت تیم ملی برابر نیوزیلند
۱

فوتبال۳۶۰ گزارش داد؛ گروکشی ۱۳۶ میلیارد تومانی قلعه‌نویی برای هدایت تیم ملی برابر نیوزیلند

۲

با وجود ممنوعیت فیفا، پرچم‌های شیر و خورشید به ورزشگاه جام جهانی راه یافتند

۳

پس از بازداشت به‌دلیل حمل سلاح؛ جیمز هاردن، ستاره ان‌بی‌ای با وثیقه از زندان آزاد شد

۴

برزیل - مراکش؛ در انتظار نخستین شگفتی جام جهانی ۲۰۲۶؟

۵

رقص آخر در ۴۱ سالگی؛ کریستیانو رونالدو در آماده‌ترین حالت ممکن برای جاودانگی

انتخاب سردبیر

  • مقام ارشد اقلیم کردستان: نخست‌وزیر جدید عراق جزو دایره سیاسی تهران محسوب می‌شود
    اختصاصی

    مقام ارشد اقلیم کردستان: نخست‌وزیر جدید عراق جزو دایره سیاسی تهران محسوب می‌شود

  • نیوزیلند در حال بررسی قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی است
    اختصاصی

    نیوزیلند در حال بررسی قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی است

  • نشست رهبران گروه ۷ در فرانسه تحت تاثیر اعلام تفاهم تهران و واشینگتن برای توافق

    نشست رهبران گروه ۷ در فرانسه تحت تاثیر اعلام تفاهم تهران و واشینگتن برای توافق

  • ایران درحال حاضر یکی از شدیدترین بحران‌های آب در تاریخ معاصر خود را تجربه می‌کند

    ایران درحال حاضر یکی از شدیدترین بحران‌های آب در تاریخ معاصر خود را تجربه می‌کند

  • سایه سنگین بحران اقتصادی بر کودکان کار در ایران؛ خطر تشدید خشونت‌ها و بهره‌کشی جنسی

    سایه سنگین بحران اقتصادی بر کودکان کار در ایران؛ خطر تشدید خشونت‌ها و بهره‌کشی جنسی

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

به طور رسمی اعلام شد؛ نیمار از الهلال جدا شد و به سانتوس برزیل پیوست

۹ بهمن ۱۴۰۳، ۰۶:۴۲ (‎+۰ گرینویچ)
به طور رسمی اعلام شد؛ نیمار از الهلال جدا شد و به سانتوس برزیل پیوست
100%

باشگاه الهلال عربستان سعودی اعلام کرد که قرارداد نیمار با توافقی دوجانبه فسخ شده است. به گفته فابریتزیو رومانو، ستاره برزیلی به سانتوس برزیل پیوسته است. نیمار که در سال ۲۰۲۳ راهی الهلال شد، پس از یک مصدومیت‌ شدید و طولانی مدت، در ۱.۵ فصل فقط ۷بازی و ۴۲۸دقیقه برای الهلال بازی کرد.

او در این ۷ بازی فقط یک گل زد که در بازی با نساجی در لیگ قهرمانان آسیا بود. نیمار در این تیم سه پاس گل هم داد.

برخی رسانه‌های عربستان سعودی مدعی شده‌اند نیمار برای فسخ قرارداد، از ۶۵ میلیون یورو طلب خود گذشت کرده است.

فابریتزیو رومانو نوشته که نیمار در حال پشت سرگذاشتن تست پزشکی سانتوس است. همچنین روزنامه گلوبو اسپورت برزیل هم با منتشر کردن عکسی از نیمار با پیراهن سانتوس این انتقال را قطعی و ۵ ماهه اعلام کرده است.

دو هزار میلیارد تومان خرج بازسازی آزادی شد، اما هنوز یک ویرانه مرگبار است

۸ بهمن ۱۴۰۳، ۲۲:۴۳ (‎+۰ گرینویچ)
دو هزار میلیارد تومان خرج بازسازی آزادی شد، اما هنوز یک ویرانه مرگبار است
100%

هجوم تماشاگران به بازی پرسپولیس ‌- تراکتور، وضعیت واقعی استادیوم آزادی پس از خرج ۱۹۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی فقط ضلع غربی استادیوم را نشان داد.

درحالی فرماندهان قرارگاه خاتم، وابسته به سپاه پاسداران به عنوان پیمانکار بازسازی استادیوم قدیمی پایتخت و همچنین مسئولان وزارت ورزش با تبلیغات رسانه‌ای گسترده و پر منت بر سر مردم ایران، مدعی بازسازی لوکس و گرانقیمت آزادی شدند، اما ویدئوهایی که در فضای مجازی از وضعیت این استادیوم منتشر شده نشان می‌دهد بیش از دو سوم استادیوم همان ویرانه‌ای‌ست که جمهوری اسلامی درست کرد؛ احتمال فروپاشی در هر لحظه، منبعی بزرگ برای مسلح شدن تماشاگران معترض.

اورژانس تهران گفته است در جریان درگیری‌های تماشاگران بازی پرسپولیس و تراکتور، ۳۲ نفر مصدوم شدند! باشگاه پرسپولیس از وضعیت بد چشم یک هوادار خبر داده. همه اینها نتیجه برگزاری یک بازی در ویرانه‌ای به اسم استادیوم آزادی.

همچنین درگیری هواداران پرسپولیس و تراکتور در بازی روز گذشته دو تیم در استادیوم آزادی، حاشیه پررنگ‌تر از متن حساسترین دیدار هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال ایران بود.

ویدیویی ارسالی نشان می‌دهد حداقل در یک صحنه، هواداران تراکتور به سمت جایگاه هواداران پرسپولیس سنگ پرتاب می‌کنند.

حمله صادقی به کریم باقری: سرمربی نبودی چرا نامه عدم نیاز زدی؟ گفتم که به استقلال نمی‌روم

۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۸:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)
حمله صادقی به کریم باقری: سرمربی نبودی چرا نامه عدم نیاز زدی؟ گفتم که به استقلال نمی‌روم
100%

سعید صادقی، وینگر پرسپولیس که پیش از سوپرجام از سوی کریم باقری در لیست مازاد قرار گرفت در مصاحبه با ورزش سه گفت: «آقای باقری شما وقتی سرمربی تیم نبودی چطور نامه زدی که من را نمی‌خواهی؟ سه بازی را از دست دادم. با زندگی من بازی کردید. سریع‌تر تکلیفم را مشخص کنید.»

صادقی همچنین به انتقاد از درویش پرداخت و گفت:«شما ۱۵ روز از بازیکنت خبر نداشتی و الان پیج‌ها را به جان سعید صادقی انداختند که کریم باقری، افشین پیروانی و سیدجلال حسینی قبل از بازی با من تماس گرفتند که برای بازی با تراکتور بیاید. یک نفر از آنها این را تایید نمی‌کند. حتی از باشگاه هم به من زنگ نزدند که سعید صادقی اصلا کجا هستی؟ بعد همه رسانه‌ها می‌گویند سعید صادقی سر تمرین نمی‌آید. چرا می‌خواهید جو را علیه من کنید و واقعیت را نمی‌گویید؟»

او درباره پیوستنش به استقلال گفت: «به خودم ربط دارد که کدام تیم بروم. فکر نکنم به آقای درویش یا باشگاه ربط داشته باشد. با این حال من گفتم نامه کتبی می‌دهم که هر تیمی خواهم رفت به جز استقلال و رضایت من را بدهید. من زندگی‌ام از راه فوتبال است و مگر کار دیگری بلدم؟ آنها استقلال و باخت سوپرجام را بهانه کردند.»

او ادامه داد: «یک روز می‌گویید می‌خواهیم یک روز نه، یک روز می‌گویید برو یک روز می‌گویید برگرد. گفتند می‌خواهی استقلال بروی و رضایت نمی‌دهیم. به آنها گفتم اصلا شما دستور بدهید که کجا بروم! گفتم استقلال نمی‌روم ولی هیچ تیمی اجازه ندادند من بروم.»

صادقی همچنین گفت: «من رفتم باشگاه و درویش گفت کریم باقری سرمربی نبود. گفتم اگر سرمربی نبود چرا اجازه دادید نامه بزند؟ مگر خبر نداشتید سرمربی تیم نمی‌شود. همه خبر داشتیم درست است؟ چرا زیرش می‌زنید و انکار می‌کنید. بعد به من می‌گویید اشتباه کردم؟ با سرنوشت من بازی کردید و می‌گویید اشتباه کردم؟ به همین راحتی؟»

پرسپولیس؛ گوش یک کودک پاره شد، امیدواریم پزشکان چشم یک هوادار را نجات دهند

۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۴:۱۴ (‎+۰ گرینویچ)
پرسپولیس؛ گوش یک کودک پاره شد، امیدواریم پزشکان چشم یک هوادار را نجات دهند
100%

باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای در واکنش به بیانیه تراکتور نوشت: «حملات بی‌محابا جراحت‌های بسیاری را باعث شد؛ شدت آسیب در بعضی موارد بسیار زیاد بوده است. از جمله باید به پاره شدن گوش یک کودک و هواداری اشاره کنیم که همچنان در بیمارستان است و امیدواریم پزشکان چشمش را نجات دهند.»

در ادامه این بیانیه آمده: «حتی زنان پرسپولیسی در ورزشگاه با پرتاب اشیاء مورد حمله قرار گرفتند. بعضی رفتارهای بسیار شنیع که نمی‌توان درباره آنها سخن گفت. انتظار می‌رود قربانی تنبیه نشود به ویژه وقتی پای بعضی تیم‌های خاص در میان باشد.»

ظهر امروز باشگاه تراکتور در واکنش به اتفاقات بازی با پرسپولیس در بیانیه‌ای آمده است: «رفتار تماشاگران حریف زشت‌ترین تصویر ممکن از فوتبال ایران بود، جایی که شاهد انواع توهین به اعضای تیم تراکتور، پرتاب اشیاء و اهانت‌های نژادی و قومیتی از سوی هواداران تیم میزبان و بی‌نظمی و بی‌اخلاقی از سوی برخی مسئولان تیم میزبان و عوامل برگزاری مسابقه بودیم.»

پرسپولیس شکایت می‌کند؛ تراکتور خواستار ساختن مجسمه بیرانوند شد

۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۱:۲۳ (‎+۰ گرینویچ)
پرسپولیس شکایت می‌کند؛ تراکتور خواستار ساختن مجسمه بیرانوند شد
100%

درحالی که مدیر روابط عمومی پرسپولیس در واکنش به شکایت تراکتور خبرداده که این باشگاه قصد دارد بابت سنگ‌پرانی هواداران، از تراکتور شکایت کند، تراکتور در بیانیه‌ای در واکنش به توهین هواداران پرسپولیس به بیرانوند و دیگر پرسپولیسی‌های سابق، نوشته آنها باید مجسمه بیرانوند را می‌ساختند.

باشگاه تراکتور در حمایت از بازیکنان خود پس از اتفاقات دیدار مقابل پرسپولیس و توهین به بیرانوند و شجاع خلیل‌زاده در بیانیه‌ای نوشت: «شجاع‌ خلیل‌زاده، علیرضا بیرانوند، دانیال اسماعیلی‌فر و مهدی ترابی سال‌ها برای پرسپولیس زحمت کشیده‌اند و اکنون عضو تیم تراکتور هستند، شاید لازم است قواعد فوتبال حرفه‌ای برای هواداران باشگاه مدعی با قدمت، یادآوری شود. آنان به جای توهین، باید مجسمهٔ بیرانوند را می‌ساختند.»

در بیانیه تراکتور آمده است: «رفتار تماشاگران حریف زشت‌ترین تصویر ممکن از فوتبال ایران بود، جایی که شاهد انواع توهین به اعضای تیم تراکتور، پرتاب اشیاء و اهانت‌های نژادی و قومیتی از سوی هواداران تیم میزبان و بی‌نظمی و بی‌اخلاقی از سوی برخی مسئولان تیم میزبان و عوامل برگزاری مسابقه بودیم.»