اعضای کابینه ترامپ چه کسانی هستند؟

انتخاب‌های دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، برای شکل دادن به کابینه‌ دولت جدیدش تا حدود زیادی راه‌کارها و سیاست‌هایی را که قرار است او طی چهار سال آینده اتخاذ کند، مشخص می‌کنند. کابینه جدید که نمایانگر اولویت‌های ترامپ در بازگشت به کاخ سفید است، از چه کسانی تشکیل شده است؟

دونالد ترامپ دوره دوم ریاست جمهوری خود را با کابینه‌ای جدید و متفاوت از دوره اول آغاز می‌کند.

پس از پیروزی در انتخابات، ترامپ اسامی تیم جدید خود را اعلام کرد. برخی از انتخاب‌های او باعث نگرانی‌هایی شده با این حال، انتظار می‌رود که با به دست آوردن کنترل مجلس سنا در ماه نوامبر گذشته از سوی جمهوری‌خواهان، مسیر تایید کابینه جدید ترامپ تا حد زیادی بدون مناقشه باشد.

وزارت امور خارجه: مارکو روبیو

سنای ایالات متحده پس از مراسم تحلیف ترامپ به اتفاق آرا مارکو روبیو را که مواضع سختی علیه جمهوری اسلامی دارد، به عنوان وزیر امور خارجه جدید آمریکا تایید کرد.

روبیو که مدتی طولانی عضو کمیته‌های روابط خارجی و اطلاعاتی سنا بوده، اولین گزینه ترامپ برای دولت جدیدش است که توانست تنها چند ساعت پس از مراسم تحلیف رییس‌جمهوری از سوی سنا تایید شود.

روبیو ۵۳ ساله، که فرزند مهاجرانی کوبایی است، همچنین مواضعی سخت علیه کوبای تحت حاکمیت کمونیست‌ها و متحدانش، به ویژه دولت نیکلاس مادورو، رییس‌جمهوری ونزوئلا، دارد.

مارک روبیو در جلسه بررسی صلاحیتش در سنا با اشاره به این‌که روحانیون رادیکال حاکم در تهران، نماینده مردم آن سرزمین، تاریخش و دستاوردهایش برای بشریت نیستند، گفت در هیچ‌ کشوری به اندازه ایران بین مردم و حاکمانش اختلاف وجود ندارد.

روبیو در بخشی از سخنرانی‌اش در این جلسه، با اشاره به سابقه امتیازاتی که به ایران داده شده است، گفت «با هر امتیازی که به رژیم ایران بدهیم، باید پیش‌بینی کنیم که آن‌ها همچون گذشته، از آن برای تجهیز سیستم‌ تسلیحاتی خود و تلاش برای از سرگیری حمایت خود از حزب‌الله و سایر نهادهای مرتبط در منطقه استفاده خواهند کرد.»

او همچنین در نامه‌ای به سناتور تد کروز نوشته دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، به دنبال احیای تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران خواهد بود که بر اساس توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵، اجرای آن‌ها در پی توافق برجام در آن سال تعلیق شده بود.

روبیو در پاسخ مکتوب به پرسش سناتور تد کروز، با اشاره به برجام نوشته است: «من معتقدم به سود منافع امنیت ملی ماست که شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌هایی را که بر اساس برجام تعلیق شده بودند، دوباره اعمال کند.»

روبیو در ادامه با اشاره به تبعیتش از دونالد ترامپ نوشته است: «من رهنمودهای رییس‌جمهور را اجرا خواهم کرد و با متحدانمان همکاری می‌کنم تا اطمینان حاصل کنیم با فعال شدن مکانیسم ماشه، بازگردانی تحریم‌ها (اِسنپ‌بک) اتفاق بیفتد.»

وزیر بهداشت: رابرت اف کندی جونیور

یکی از بحث‌برانگیزترین اعضای کابینه جدید ترامپ رابرت اف کندی جونیور است که مخالف برخی از مسائل متداول از جمله واکسن است.

کندی که از منتقدان واکسیناسیون است و آن را عامل اوتیسم می‌داند، در کتابی آنتونی فائوچی، مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های واگیردار آمریکا را متهم کرده که با همکاری بیل گیتس، موسس شرکت مایکروسافت و شرکت‌های داروسازی، موفق به فروش واکسن‌های کرونا شده است.

ترامپ در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «صنایع غذایی و شرکت‌های دارویی که در ارتباط با سلامت عمومی مشغول فریب، انتشار اطلاعات کذب و دروغ‌پراکنی هستند، مدت‌هاست که مردم آمریکا را تحت فشار گذاشته‌اند.»

رابرت اف کندی جونیور وعده داده است با ایجاد جنبشی به نام «آمریکا را دوباره سالم کنیم» مقام‌های آژانس‌های بهداشت و درمان که آن‌ها را «عوامل صنایع داروسازی» خوانده، با افرادی جدید جایگزین کند.

او همچنین وعده داده است به اقدام‌هایی همچون حذف افزودنی‌های سمی از غذاها، توقف افزودن فلوراید به آب و گسترش راه‌های درمانی جایگزین روی خواهد آورد.

دادستان کل: پملا باندی

پملا باندی، دادستان کل پیشین فلوریدا، به عنوان گزینه ترامپ برای دادستانی کل ایالات متحده انتخاب شده است.

ترامپ در بیانیه‌ای که در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد، گفت «وزارت دادگستری که عملکردی حزبی پیدا کرده است، دیگر نمی‌تواند به‌عنوان سلاحی علیه او و جمهوری‌خواهان استفاده شود.»

رییس‌جمهوری آمریکا در ادامه پملا باندی را فردی «باهوش و سرسخت» خواند و نوشت باندی در سمت دادستان کل، «تمرکز وزارت دادگستری را به مبارزه با جنایت و امن کردن دوباره آمریکا بازخواهد گرداند.»

باندی از متحدان قدیمی ترامپ است و یکی از وکلای او در اولین محاکمه استیضاحش بود، زمانی که او به سواستفاده از قدرت متهم شد اما محکوم نشد.

در آن پرونده، ترامپ متهم شده بود که تلاش کرده کمک نظامی ایالات متحده به اوکراین را مشروط به تحقیق آن کشور درباره جو بایدن کند.

باندی همچنین در میان گروهی از جمهوری‌خواهان بود که برای حمایت از ترامپ در محاکمه کیفری مربوط به پرداخت پول مخفیانه به یک بازیگر فیلم‌های بزرگسالان در نیویورک، حضور یافتند و ترامپ را همراهی کردند.

دادستان کل پیشین فلوریدا، همچنین رییس موسسه سیاست‌گذاری «اول آمریکا» بوده است، یک اندیشکده که کارکنان سابق دولت ترامپ آن را تاسیس کرده‌اند.

وزیر دفاع: پیت هِگسِت

پیت هِگسِت، تحلیل‌گر شبکه فاکس‌ نیوز و کهنه‌سرباز ارتش که از سوی دونالد ترامپ به‌عنوان وزیر پیشنهادی دفاع معرفی شده، از حامیان حمله به زیرساخت‌ها، تاسیسات نفتی و سایت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی به شمار می‌رود.

هِگسِت پس از کشته‌ شدن قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران، در دوره نخست ریاست‌جمهوری ترامپ، در یک برنامه تلویزیونی از او خواست مقابله با جمهوری اسلامی را تشدید کند.

پیت هگست، با نام کامل پیتر برایان هگست، در ششم ژوئن ۱۹۸۰ در مینیاپولیس ایالت مینه‌سوتا به دنیا آمد.

او فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد رشته سیاست‌گذاری عمومی از دانشکده جان اف. کندی در دانشگاه هاروارد است.

هگست پس از پایان دانشگاه به‌عنوان افسر پیاده‌نظام در گارد ملی ارتش مینه‌سوتا مشغول به کار شد. در سال ۲۰۰۴، او به‌عنوان فرمانده جوخه پیاده‌نظام در پایگاه گوانتانامو خدمت کرد.

پس از بازگشت از کوبا، هگست برای حضور در عراق اعلام آمادگی کرد و به بغداد و سامرا اعزام شد. در عراق، او مدال ستاره برنزی، نشان پیاده‌نظام رزمی و مدال تقدیر ارتش را دریافت کرد.

هِگسِت در سال ۲۰۱۲، در مقام کاپیتان به خدمت فعال بازگشت و در افغانستان به‌عنوان مربی ارشد ضدشورش فعالیت کرد.

سازمان کارآمدی دولت: ایلان ماسک

ایلان ماسک کارآفرین آمریکایی و ثروتمندترین فرد جهان، به همراه ویوک راماسوامی از سوی ترامپ در راس سازمانی تازه تاسیس به نام «کارآمدی دولت» قرار گرفته است.

برنامه‌ای که ترامپ به ایلان ماسک و ویوک راماسوامی سپرده است، شامل کاهش تشریفات اداری، حذف برنامه‌های غیرضروری دولتی و اخراج تعداد زیادی از کارکنان فدرال است.

اما اجرای این طرح چالش‌برانگیز خواهد بود، زیرا ممکن است به برنامه‌هایی که میلیون‌ها امریکایی به آن نیاز دارند، آسیب برساند.

بر اساس گزارش رویترز، ایلان ماسک در این نشست بر لزوم مدیریت بهتر منابع عمومی تأکید کرد و گفت که باید هزینه‌ها به صورت بهینه و کارآمد مصرف شوند. اما او در مورد روش‌های دقیق دستیابی به این هدف جزئیات زیادی ارائه نداد.

از نکات بحث‌برانگیز این جلسه، پیشنهاد ماسک برای حذف اعتبارهای مالیاتی خودروهای الکتریکی بود. این موضع، انتقادهایی درباره تضاد منافع او به عنوان مالک شرکت تسلا به همراه داشت.

این طرح در صورت اجرا، نه تنها ساختار دولت فدرال را متحول خواهد کرد، بلکه پیامدهای اجتماعی و اقتصادی گسترده‌ای نیز به دنبال خواهد داشت. اما میزان موفقیت آن به حمایت کانگرس و واکنش عمومی بستگی دارد.

رییس دفتر کاخ سفید: سوزی وایلز

دونالد ترامپ، سوزی وایلز، مدیر کارزار انتخاباتی‌اش را به عنوان رییس دفتر کاخ سفید تعیین کرد.

او اولین زنی در تاریخ آمریکاست که ریاست دفتر کاخ سفید را بر عهده می‌گیرد.

او در کارزارهای انتخاباتی ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ ترامپ نیز عضو کمپین او بود.

ترامپ وایلز را فردی سخت‌کوش، با هوش، مبتکر و قابل احترام توصیف کرده است.

رییس‌جمهوری آمریکا در یادداشتی گفت: «شکی ندارم که او باعث افتخار کشور ما خواهد بود.»

جی دی ونس، معاون ترامپ هم با بازنشر یادداشت ترامپ تعیین وایلز را به‌عنوان رییس دفتر ترامپ را خبری بزرگ خواند.

او گفت: «سوزی سرمایه‌ای بزرگ در کمپین ترامپ بود و سرمایه بزرگی در کاخ سفید نیز خواهد بود.»

مسئول ارشد مرزبانی: تام هومن

تام هومن، مدیر موقت سازمان کنترل مهاجرت و گمرک در دوره نخست ریاست‌جمهوری‌ ترامپ، به‌عنوان مسئول ارشد مرزبانی آمریکا نامزد شده است.

در دولت اول ترامپ او حامی جداسازی کودکان از والدین‌شان به‌ویژه در مواردی که این کودکان بدون آمادگی کافی از مناطق بیابانی و تحت کنترل باندهای جنایتکار عبور کرده بودند بود.

هومن این اقدام را وسیله‌ای برای جلوگیری از ورود غیرقانونی و کاهش قاچاق انسان می‌دانست.

در زمان ریاست جمهوری بایدن، هومن در برنامه‌های مختلف شبکه فاکس نیوز شرکت کرد.

تام هومن پس از مراسم تحلیف ترامپ به سی‌ان‌ان گفت که اقدامات ترامپ در حوزه مهاجرت ادامه خواهد یافت.

وقتی از او درباره تعلیق برنامه‌ پذیرش پناهجویان از افغانستان و سایر کشورها سوال شد، هومن به سی‌ان‌ان گفت که «یک مشکل بزرگ در بررسی‌های امنیتی» وجود دارد که باید به آن رسیدگی شود.

سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد: الیز استفانیک

الیز استفانیک، عضو مجلس نمایندگان، به‌عنوان گزینه ترامپ برای مقام سفیر ایالات متحده در سازمان ملل متحد انتخاب شده است.

استفانیک پس از این انتخاب در رسانه اجتماعی ایکس گفته بود آمریکا آماده است به کمپین فشار حداکثری ترامپ علیه حکومت ایران بازگردد.

او در زمان انتخاب در مجلس نمایندگان آمریکا با ۳۰ سال سن، جوان‌ترین زنی بود که به عضویت در این مجلس انتخاب شد.

حدود پنج سال پیش، استفانیک از دستور ترامپ برای کشتن قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران، حمایت کرد و این «ماموریت موفق» را نمونه‌ای از «دکترین اثبات شده صلح از طریق قدرت» دانست.

او در خصوص این رویداد گفت: «ایران هشدارهای متعددی دریافت کرده بود اما تصمیم گرفت تنش‌ها را تشدید و نیروهای نظامی و دیپلمات‌های آمریکایی را تهدید کند.»

استفانیک با انتقاد از نقش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران در تامین مالی گروه‌های نیابتی تهران در منطقه افزود: «دوران رهبری از پشت پرده با محموله‌های پول به پایان رسیده است.»

سلیمانی ۱۳ دی ۱۳۹۸ در حمله پهپادی آمریکا به فرودگاه بغداد کشته شد.

استفانیک و تام کاتن، سناتور جمهوری‌خواه، در مردادماه در نامه‌ای مشترک به کامالا هریس، از ارتباط فیلیپ گوردون، مشاور امنیت ملی هریس، با آرین طباطبایی، ابراز نگرانی کردند. نام طباطبایی پیش‌تر در در ارتباط با شبکه نفوذ جمهوری اسلامی در آمریکا مطرح شده بود.

آن‌ها در نامه خود افزودند که فیلیپ گوردون مقاله‌هایی را به‌طور مشترک با خانم طباطبایی نوشته که در این مقالات، دیدگاه‌های جمهوری اسلامی تبلیغ شده است. استفانیک و کاتن درباره بررسی صلاحیت امنیتی فیلیپ گوردون و اطلاع کامالا هریس از این ارتباطات، سوال کردند.

بر اساس گزارش تحقیقی ایران‌اینترنشنال درباره ابعاد جنگ نرم تهران، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی در اواخر سال ۱۳۹۲ حلقه‌ای از تحلیل‌گران و محققان خارج کشور را تحت عنوان «طرح کارشناسان ایران» تشکیل داد و برای سال‌های متمادی از این شبکه به‌منظور گسترش قدرت نرم حکومت ایران و افزایش نفود آن در صحنه بین‌المللی استفاده کرده است.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید: مایک والتز

مایک والتز، نماینده جمهوری‌خواه پیشین فلوریدا در مجلس نمایندگان آمریکا که از سوی دونالد ترامپ به‌عنوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید برگزیده شده، یکی دیگر از مقامات کلیدی دولت ترامپ خواهد بود که سابقه‌ای طولانی از مواضع سختگیرانه علیه جمهوری اسلامی دارد.

مایکل جورج گلن والتز معروف به مایک والتز ۳۱ ژانویه ۱۹۷۴ در بوینتون بیچ در ایالت فلوریدا به دنیا آمده و سرهنگ بازنشسته نیروهای کلاه سبز و ویژه ارتش ایالات متحده است.

او که در سال ۲۰۱۸ به‌عنوان نماینده فلوریدا به مجلس نمایندگان آمریکا راه یافت، سابقه‎‌ای طولانی در محافل سیاسی واشینگتن دارد و در مجلس نمایندگان از جمله چهره‌های مخالف سیاست خارجی بایدن در قبال جمهوری اسلامی بود.

مایک والتز که مخالف توافق هسته‌ای با قدرت‌های جهانی موسوم به برجام است، بر این باور است که برجام با ارائه امتیازات مالی قابل‌توجه به جمهوری اسلامی، نتوانست جاه‌طلبی‌های هسته‌ای بلندمدت تهران را متوقف کند.

او سال گذشته به ایران اینترنشنال گفت: «رژیم ایران معنای فشار، قدرت و هر نوع تهدید علیه قدرت و پول خود را می‌فهمد.ما نمی‌توانیم دلجویی کنیم، امتیاز بدهیم و امیدوار باشیم که آنها بهتر عمل کنند.»

او همچون ترامپ خواستار توافق احتمالی جامع‌تر با جمهوری اسلامی است که علاوه بر برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی، شامل برنامه توسعه موشک‌های بالستیک این کشور و حمایت تهران از تروریسم نیز باشد.

برای وادار کردن جمهوری اسلامی به چنین توافقی، او معتقد است که تحریم‌ها، ابزار مهمی هستند و انزوای اقتصادی، همراه با بازدارندگی دیپلماتیک و نظامی، برای مقابله با تهدیدهای جمهوری اسلامی ضروری است.

این عضو پیشین مجلس نمایندگان در مصاحبه‌ای گفته تنها چیزی که رهبر جمهوری اسلامی را از بلندپروازی‌های هسته‌ای خود بازمی‌دارد «تهدید و استفاده بسیار معتبر از نیروی نظامی است».

وزیر امنیت داخلی: کریستی نوم

دونالد ترامپ کریستی نوم، فرماندار داکوتای جنوبی را به‌عنوان وزیر امنیت داخلی انتخاب کرد.

امنیت مرزها، مقابله با تهدیدات سایبری، واکنش اضطراری و مبارزه با تروریسم در حیطه وظایف او هستند.

انتظار می‌رود که او در نقش خود با تام هومن و استیون میلر همکاری نزدیکی داشته باشد تا دستور کار مهاجرتی ترامپ را اجرا کنند.

نوم یک وفادار به ترامپ به شمار می‌رود که در جریان همه‌گیری کرونا به‌دلیل امتناع از به کارگیری ماسک در سراسر کشور مورد توجه ملی قرار گرفت و زمانی به‌عنوان یک گزینه بالقوه برای معاون رییس‌جمهوری معرفی شد.

مدیر اطلاعات ملی آمریکا: تولسی گبرد

تولسی گبرد، عضو پیشین مجلس نمایندگان آمریکا، به عنوان گزینه ترامپ برای تصدی پست مدیر اطلاعات ملی آمریکا تعیین شده است.

گبرد که از منتدان سیاست خارجی دولت بایدن است، در سال ۲۰۲۲ از حزب دموکرات خارج شد و پس از مدتی فعالیت به‌عنوان یک سیاستمدار مستقل، در سال ۲۰۲۴ به حزب جمهوری‌خواه پیوست.

گبرد در زمان انتخابات به‌عنوان یکی از گزینه‌های احتمالی برای معاونت اول ترامپ مطرح شده بود.

وزارت کشور: داگ برگم

داگ برگم، فرماندار جمهوری‌خواه داکوتای شمالی گزینه پیشنهادی دونالد ترامپ برای وزارت کشور است.

برگم در جلسه رسیدگی به صلاحیتش در سنای آمریکا گفت برای تحقق اهداف ترامپ در خصوص به حداکثر رساندن تولید انرژی از اراضی و آب‌های دولتی در این کشور، نهایت تلاش خود را به کار خواهد بست.

او تاکید کرد تولید انرژی نقشی کلیدی در تامین امنیت ملی ایالات متحده دارد.

داگ برگم پیشتر در گردهمایی ملی جمهوری‌خواهان گفته بود: «سیاست‌های بایدن روسیه و جمهوری اسلامی را به طرز پلیدی ثروتمندتر کرده است. آنها از این پول برای جنگ علیه متحدان آمریکا استفاده می‌کنند.»

وزارت انرژی: کریس رایت

کریس رایت که به عنوان وزیر پیشنهادی انرژی معرفی شده، یکی از حامیان قوی توسعه نفت و گاز است.

همچنین رایت مخالف تلاش‌ها برای جلوگیری از تغییرات اقلیمی است و از منتقدان جدی سیاست‌های دولت بایدن برای کاهش گازهای گلخانه‌ای و مقابله با تغییرات اقلیمی بود.

ترامپ گفت با روی کار آمدن رایت در وزارت انرژی، «عصری طلایی در رفاه آمریکا و صلح جهانی آغاز می‌شود.»

معرفی کریس رایت به‌عنوان وزیر آینده انرژی با انتقاد گسترده فعالان و نهادهای حامی محیط زیست همراه شد.

وزارت آموزش: لیندا مک‌من

لیندا مک‌من نامزد وزارت آموزش ایالات متحده آمریکا در دومین کابینه دونالد ترامپ است.

او مدیر عامل اجرایی و کشتی‌گیر حرفه‌ای بازنشستهٔ آمریکایی است.

مک‌من از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ به‌عنوان بیست و پنجمین رییس اداره کسب‌وکارهای کوچک خدمت کرد.

ترامپ در بیانیه‌ای گفت: «لیندا از دهه‌ها تجربه رهبری و درک عمیق خود از آموزش و تجارت برای توانمندسازی نسل آینده دانشجویان و کارگران آمریکایی و تبدیل آمریکا به کشور شماره یک دنیا در آموزش بهره خواهد برد.»

سفیر آمریکا در کانادا: پیت هوکسترا

پیت هوکسترا در کابینه جدید ترامپ سفیر آمریکا در کانادا خواهد شد.

او که در هلند به دنیا آمده، در کودکی به آمریکا نقل مکان کرد و در اولین دوره ریاست جمهوری ترامپ سفیر آمریکا در هلند بود.

ترامپ در بیانیه‌ای گفت: «در دوره دوم ریاست‌جمهوری من پیت به من کمک می‌کند یک بار دیگر آمریکا را در اولویت قرار دهم.»

ترامپ افزود: «او در چهار سال اول ما به‌عنوان سفیر ایالات متحده در هلند کار فوق العاده‌ای انجام داد و من مطمئن هستم که او به نمایندگی از کشور ما در این نقش جدید کار خود را ادامه خواهد داد.»

پیش‌بینی می‌شود روابط آمریکا و کانادا در دولت دوم ترامپ پرتنش شود.

اظهارات جدید ترامپ نشان‌دهنده عزم او برای اعمال تعرفه‌های گسترده‌تر و پیگیری ضرب‌الاجل جدید اول فوریه برای اعمال تعرفه ۲۵درصدی علیه کانادا و مکزیک است.

ترامپ دوشنبه اول بهمن هشدار داده بود در صورتی که کانادا و مکزیک از قاچاق مهاجران غیرقانونی و ماده مخدر فنتانیل به آمریکا جلوگیری نکنند، تعرفه‌هایی علیه این کشورها اعمال خواهد کرد.

جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا، نیز تهدید کرده در صورتی که ترامپ تعرفه ۲۵ درصدی بر واردات از کانادا وضع کند، اوتاوا به این اقدام احتمالی پاسخ قاطع و فوری خواهد داد.

ترودو گفت: «نفت و گاز، برق، فولاد، آلومینیوم و هر چیزی که مصرف‌کنندگان آمریکایی از کانادا می‌خرند، در صورت اعمال این تعرفه‌ها بسیار گران‌تر خواهد شد.»

وزارت خزانه‌داری: اسکات بسنیت

اسکات بسنیت، میلیاردر، گزینه ترامپ برای ریاست وزارت خزانه‌داری است.

او پیشتر دیدگاه خود را برای «عصر طلایی اقتصادی جدید» ارائه کرد و تعهد داد دلار همچنان به‌عنوان ارز ذخیره جهان باقی بماند.

بسنیت گفت که دولت جدید ترامپ باید سرمایه‌گذاری‌های مولدی را که باعث رشد اقتصادی می‌شود بر «هزینه‌های بیهوده‌ای که تورم را افزایش می‌دهد» اولویت دهد.

ترامپ گفت بسنیت موقعیت آمریکا را به عنوان بزرگ‌ترین اقتصاد جهان، مرکز نوآوری و کارآفرینی و مقصد سرمایه‌گذاری تقویت و جایگاه دلار را به عنوان واحد اصلی پول در ذخیره‌های ارزی جهان حفظ خواهد کرد.

به عنوان وزیر خزانه‌داری، بسنیت بالاترین مقام اقتصادی در دولت خواهد بود و مسئولیت‌هایی از جمع‌آوری مالیات، بازپرداخت بدهی‌های کشور تا مدیریت بدهی ۲۸.۶ تریلیون دلاری خزانه‌داری و نظارت بر تنظیمات مالی را بر عهده خواهد داشت.

او همچنین سیاست‌های تحریم مالی ایالات متحده علیه شرکت و دولت‌های خارجی را هدایت می‌کند و بر نهادهای مالی بین‌المللی نظارت خواهد کرد.

بسنیت همچنین با چالش‌هایی مانند مدیریت امن کسری‌ بودجه فدرال که پیش‌بینی می‌شود در دهه آینده نزدیک به ۸ تریلیون دلار افزایش یابد، روبرو خواهد شد.

این افزایش به دلیل برنامه‌های ترامپ برای تمدید کاهش‌های مالیاتی و اضافه کردن مشوق‌های جدید، از جمله حذف مالیات بر درآمد تامین اجتماعی، خواهد بود.

وزارت کار: لوری چاوز-درمر

دونالد ترامپ اعلام کرد که لوری چاوز درمر، عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان امریکا را به‌عنوان وزیر کار دولت آینده خود تعیین کرده است.

ترامپ ابراز امیدواری کرد که اقدام‌های لوری چاوز درمر باعث ایجاد فرصت‌های گسترده برای نیروی کار در امریکا شود.

ایجاد فرصت‌های آموزش حرفه‌ای، افزایش دستمزدها، بهبود شرایط کار و بازگشت مشاغل بخش تولید به امریکا از جمله دیگر خواست‌های ترامپ از لوری چاوز درمر عنوان شده است.

وزارت بازرگانی: هاوارد لوتنیک

هاوارد لوتنیک، مدیرعامل شرکت کانتور فیتزجرالد به‌عنوان وزیر بازرگانی و ناظر دفتر نماینده تجاری ایالات متحده در دولت جدید ترامپ معرفی شده است.

بنا بر اعلام ترامپ، لوتنیک «رهبری برنامه تعرفه و تجارت آمریکا را بر عهده خواهد داشت».

این در حالی است که لوتنیک از تعرفه‌های هدفمندتر حمایت می‌کند و معتقد است ترامپ «می‌خواهد با چین معامله کند.»

در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱، شرکت آقای لوتنیک در برج مرکز تجارت جهانی مستقر بود و در حمله القاعده ۶۵۸ کارمند از جمله برادر او کشته شدند.

وزارت کشاورزی: بروک رولینز

دونالد ترامپ بروک رولینز را به‌عنوان وزیر کشاورزی انتخاب کرده است.

رولینز که متحد ترامپ است، به عنوان مسئول سیاست داخلی او در کابینه دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ خدمت کرد.

او رئیس و مدیر عامل موسسه سیاست اول آمریکا، اندیشکده‌ای است که به تشکیل دولت دوم ترامپ کمک کرد.

ریاست سیا: جان رتکلیف

جان رتکلیف، مدیر پیشین اطلاعات ملی آمریکا، از سوی دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری جدید آمریکا، برای ریاست سازمان سی‌آی‌ای نامزد شده است.

او سابقه مواضع سخت‌گیرانه‌ای در قبال جمهوری اسلامی دارد و همواره نسبت به فعالیت‌های جمهوری اسلامی در زمینه‌های هسته‌ای و نظامی ابراز نگرانی کرده است.

او در کنگره به‌عنوان یکی از سیاست‌گذاران برجسته در مسائل امنیت ملی شناخته می‌شد و عضو کمیته‌های اطلاعات و قضایی مجلس نمایندگان بود و در کمیته امنیت داخلی، ریاست بخش امنیت سایبری را بر عهده داشت.

قبل از این سمت، رتکلیف بیش از پنج سال نماینده حوزه چهارم ایالت تگزاس در کنگره بود.

رتکلیف از سال ۲۰۱۴ وارد کنگره آمریکا شد و در جریان اولین استیضاح ترامپ در سال ۲۰۱۹ به‌عنوان یکی از مدافعان سرسخت او ظاهر شد.

او در جلسات استیضاح، نقش فعالی در دفاع از ترامپ ایفا کرد و بارها به گزارش رابرت مولر درباره دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ انتقاد کرد.

در اکتبر ۲۰۲۰، رتکلیف جمهوری اسلامی را به تلاش برای مداخله در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا متهم و ادعا کرد که تهران با ارسال ایمیل‌های تهدیدآمیز به رای‌دهندگان دموکرات، قصد ایجاد ناآرامی‌های اجتماعی و آسیب به وجهه ترامپ را داشته است.

رتکلیف اخیرا در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز با انتقاد از سیاست‌های دولت باراک اوباما در قبال جمهوری اسلامی گفت اسرائیل فهمیده است تنها راه برای بازدارندگی در مقابل جمهوری اسلامی و گروه‌های نیابتی‌اش این است که پاهایش را روی گلوی آن‌ها نگه دارد و آمریکا نیز باید در انجام این کار به اسرائیل کمک کند.

در فوریه ۲۰۲۲، رتکلیف از رویکرد جو بایدن رییس‌جمهوری فعلی آمریکا در قبال ایران انتقاد و اظهار نگرانی کرد که دولت بایدن ممکن است به ایران اجازه دهد تا به یک قدرت هسته‌ای تبدیل شود.

در مارس ۲۰۲۳، رتکلیف حملات ایران به نیروهای آمریکایی در سوریه را نشانه‌ای از ضعف دولت بایدن دانست و هشدار داد که این حملات می‌تواند به تشدید تنش‌ها منجر شود.

سفیر آمریکا در اسرائیل: مایک هاکبی

مایک هاکبی، فرماندار پیشین آرکانزاس، به‌عنوان سفیر آمریکادر اسرائیل انتخاب شده است.

ترامپ۲۲ آبان، با انتشار بیانیه‌ای گفت: «مایک هاکبی عاشق اسرائیل و مردم اسرائیل است. او بی‌وقفه برای دستیابی به صلح در خاورمیانه تلاش خواهد کرد.»

مایک هاکبی رابطه نزدیکی با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، دارد و همواره از شهرک‌نشینان یهودی حمایت و ایده الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به اسرائیل را تایید کرده است.

دولت کنونی اسرائیل از جمله دولت‌های حامی شهرک‌نشینان در تاریخ اسرائیل محسوب می‌شود. حامیان اسرائیلی گسترش شهرک‌ها امیدوارند که دونالد ترامپ در دور دوم ریاست جمهوری خود بیش از گذشته از آنان حمایت کند.

مایک هاکبی در سال ۲۰۱۵، گفت که پیوند تاریخی اسرائیل با کرانه باختری قوی‌تر از پیوند تاریخی آمریکا با منهتن است.

در سال ۲۰۱۹، هاکبی اظهار داشت که شخصا معتقد است اسرائیل حق دارد بخش‌هایی از کرانه باختری را به خاک خود ملحق کند.

هاکبی از منتقدان سرسخت جمهوری اسلامی و گرایش‌های رادیکال اسلامی است.

او در سال ۲۰۱۵ توافق هسته‌ای، موسوم به برجام، با جمهوری اسلامی را احمقانه خوانده و گفته بود: «سیاست خارجی اوباما سست‌ترین سیاست خارجی یک رییس‌جمهوری در طول تاریخ آمریکاست.»

هاکبی در جریان کارزار ریاست‌جمهوری خود در سال ۲۰۰۸، گفته بود: «اصلا چیزی به نام فلسطین وجود ندارد» و استدلال کرد که زمین برای تشکیل کشور آینده فلسطین باید از کشورهای عربی دیگر گرفته شود، نه از اسرائیل.

سخنگوی کاخ سفید: کارولین لیویت

کارولین لیویت، سخنگوی ستاد انتخاباتی ترامپ به‌عنوان سخنگوی کاخ سفید تعیین شده است.

ترامپ لیویت را فردی باهوش، سرسخت و با اعتماد به نفس عالی توصیف کرد.

لیویت ۲۷ ساله جوان‌ترین سخنگوی کاخ سفید خواهد بود.

او در دولت اول ترامپ دستیار سخنگوی کاخ سفید بود.

وزارت ترابری: شان دافی

شان دافی نماینده پیشین کنگره از حزب جمهوری‌خواه به عنوان گزینه پیشنهادی ترامپ برای تصدی وزارت ترابری معرفی شده است.

ترامپ در بیانیه‌ای گفت دافی در طول خدمت خود در کنگره صدایی قابل‌احترام بود که برای برداشتن موانع گسترده قانونگذاری برای ساخت جاده و پل همکاری داشت.

شان دافی از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ نماینده ناحیه هفتم ایالت ویسکانسین در مجلس نمایندگان بود.

رییس سیاست‌گذاری وزارت دفاع آمریکا: مایکل دی‌مینو

مایکل دی‌مینو به‌عنوان رییس سیاست‌گذاری وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) انتخاب شده است.

انتصاب دی‌مینو از سوی دولت ترامپ به‌عنوان معاون دستیار وزیر دفاع در امور خاورمیانه اعتراض‌های گسترده‌ای را برانگیخته است.

مخالفان، به مواضع او درباره عدم نیاز به حضور آمریکا در خاورمیانه، عدم حمایت آمریکا از اسرائیل در مقابل حزب‌الله و حضور در موسسه‌ کوئینسی که تریتا پارسی، موسس نایاک، از موسسان آن بوده است، اشاره کرده‌اند.

برخی رسانه‌ها این انتخاب را به معنای این دانسته‌اند که: «اقدام نظامی در ایران خط قرمز ترامپ است.»

جوییش‌اینسایدر نوشت که سخنان دی‌مینو درباره جمهوری اسلامی، حوثی‌ها و خاورمیانه، نگرانی جمهوری‌خواهان حامی اسرائیل در آمریکا را به دنبال داشته است.

مدیر سرویس مخفی آمریکا: شان کوران

رییس‌جمهوری آمریکا، شان کوران را به‌عنوان مدیر سرویس مخفی آمریکا منصوب کرد.

کوران از اعضای ارشد تیم حفاظتی دونالد ترامپ بود که در محافظت از او در جریان ترور نافرجامش نقش داشت.

ترامپ چهارشنبه سوم بهمن با انتشار پستی در شبکه اجتماعی خود، تروث سوشال، از انتصاب کوران به این سمت خبر داد و او «یک وطن‌پرست واقعی» خواند: «شان کوران یک میهن‌پرست بزرگ است که طی چند سال گذشته از خانواده من محافظت کرده است.»

کوران ۲۳ سال سابقه خدمت دارد و مسئولیت امنیت اقامتگاه‌های ریاست‌جمهوری، نظارت بر برنامه‌های امنیتی و حفاظت از چند مقام ارشد را بر عهده داشته است.

رییس‌جمهوری آمریکا تاکید کرد که کوران در سال‌های گذشته از خانواده‌ او محافظت کرده و به‌همین دلیل، اطمینان دارد که او می‌تواند رهبری سرویس مخفی را بر عهده بگیرد.

او نوشت که کوران بی‌باکی خود را «با به خطر انداختن جانش برای نجات او» ثابت کرده است.