در بیمارستان «ولیعصر» تبریز رخ داد: تزریق آب مقطر بهجای داروی شیمیدرمانی به بیماران
در پی افزایش مشکوک شمار فوتیها در بیمارستان «ولیعصر» تبریز، مقامات رسمی شنبه اول آذر تایید کردند پرسنل این بیمارستان بهجای داروهای شیمیدرمانی، آب مقطر به بیماران تزریق میکردند. در همین رابطه چهار نفر بازداشت شدهاند.
پس از آنکه برخی رسانهها گزارش دادند در بیمارستان «ولیعصر» تبریز، بهجای داروهای شیمیدرمانی، آب مقطر به بیماران تزریق میشود، شهریار مختاری، معاون این بیمارستان، ضمن تایید این گزارشها، از بازداشت چهار نفر در ارتباط با این موضوع خبر داد.
او با بیان اینکه در یک ماه اخیر مسئولان بیمارستان «ولیعصر» متوجه شدند داروهای شیمیدرمانی به بیماران تزریق نمیشود، گفت: «احساس کردیم داروها در بازار آزاد به فروش میرسند. زمانی که یکی از پرسنل بیمارستان در بازار مشغول خرید و فروش دارو بود، وی را شناسایی کرده و از او شکایت و تحویل کلانتری دادیم.»
به گفته مختاری، تعدادی از خانوادههای بیماران سرطانی پس از درگذشت بیمارشان، داروهای او را اهدا میکردند و این داروهای اهدایی باید برای تزریق به بیماران کمبضاعت مورد استفاده قرار میگرفت، اما برخی کارکنان بیمارستان این داروها را در بازار به فروش میرساندند.
روزنامه اعتماد ۳۰ آذر گزارش داد تعداد «مشکوک» فوتیها در بخش شیمیدرمانی بیمارستان بینالمللی تبریز بهطور قابل توجهی افزایش یافته است.
بر اساس این گزارش، افزایش آمار فوتیها و شکایات مکرر در این زمینه، عامل اصلی ورود سازمانهای نظارتی به پرونده این مرکز درمانی بود که به بازداشت تعدادی از کارکنان آن انجامید.
اعتماد افزود داروهای نایاب شیمیدرمانی که از طریق نزدیکان بیماران تهیه شده بود، بهجای استفاده در نوبتهای دارویی بیماران، مجددا در بازار فروخته میشدند.
معاون بیمارستان «ولیعصر» در ادامه اظهارت خود خبر داد با پیگیری رییس بیمارستان و حکم دادستانی آذربایجان شرقی، چهار نفر از کارکنان بیمارستان دستگیر شدند.
مختاری گفت فردی که داروها را در بازار آزاد به فروش میرساند، یک روز پس از بازداشت با قید وثیقه آزاد شده است.
او با انتقاد از رسانهها که موضوع را افشا کردند، افزود: «ما شاکی هستیم و همکاریهای لازم را با قوه قضاییه انجام دادیم و همه دیتای پرسنل را در اختیار آنها گذاشتیم.»
بیمارستان «ولیعصر» نیز با صدور اطلاعیهای تصریح کرد «پس از دریافت شکایتهایی از سوی بیماران و دیگر منابع»، مدیریت و حراست بیمارستان متوجه شدند داروی بیمارانی سرطانی، به جای تزریق به آنان، در بازار آزاد به فروش رسیده است.