• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

خلیلی درباره برکناری از آکادمی پرسپولیس: هر خانواده‌ای سند دارد که من پول خواستم ارائه کند

۲۵ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۲۳ (‎+۰ گرینویچ)

محسن خلیلی، رئیس برکنار شده آکادمی پرسپولیس، با رد هرگونه ادعا مبنی بر دریافت پول از خانواده بازیکنان، گفت: «هر خانواده که من از آنها درخواست غیر عرف داشتم و درخواست کردم وجهی را واریز کند به حساب، سریعا مدارک را به باشگاه، مسئولان ذی‌ربط و رسانه‌ها بدهد تا ابهامات برطرف شود.»

خلیلی که پس از کنار گذاشتن حسن خان‌محمدی از سرمربیگری تیم جوانان این باشگاه، دچار حواشی شد و در نهایت از سمت ریاست آکادمی برکنار شد، درباره روند برکناری خود گفته: «من می‌گویم هرکسی هر سندی دارد و من هر درخواستی کردم، بیاید این موضوع را نشان بدهد. من برخلاف میل باطنی صحبت می‌کنم. من آدمی نیستم که وقتی از یک مجموعه بیرون می‌آیم حاشیه بسازم. سابقه نشان داده اگر حرفی نزنی و از خودت دفاع نکنی، شروع می‌کنند به اتهام. من زیاد صحبت نمی‌کنم که باشگاه محبوب و آکادمی پرسپولیس دچار حاشیه بشود. شرایط خیلی خوب است و الان دو تیم ما صدرنشین هستند، شما ببینید در گذشته وضعیت آکادمی پرسپولیس چطور بود؟»

خلیلی همچنین درباره نحوه دریافت کمک مالی گفته: «خانواده‌هایی که اگرچه انگشت شمار بودند اما دیدند ما تعمیرات انجام می‌دهیم آمدند و گفتند ما هم در این امر خیر می‌توانیم شریک باشیم. مدارک و مستندات این موارد وجود دارد و به میل خودشان بوده و هیچ درخواست وجه از سوی آکادمی نبوده و با میل شخصی برای رفاه حال بچه‌ها این اقدامات را انجام دادند.»

بازیکن پیشین پرسپولیس درباره شکایت یکی از بازیکنان به وزارت ورزش گفته: « یکی از اعضای کادرفنی تیم‌های پایه بدون اطلاع باشگاه و آکادمی از یکی از خانواده‌ها درخواست وجه کرده بود که به یکی از حساب‌ها واریز کند.

آنجا چون مسئول آکادمی من بودم، تعهد دادم و گفتم که سریعا این موضوع را پیگیری خواهم کرد. در ادامه باعث شد تا ما تغییراتی بدهیم و بعد یک سری اتفاقات رخ داد اما شیطنت‌ها ادامه‌دار بود. چندین هفته صحبت‌ها بود و می‌دیدیم که افراد می‌روند و زیرآب‌زنی می‌کنند. من گفتم اگر مدرک و دلیل نباشد اتفاقی رخ نخواهد داد اما متاسفانه این اتفاقات رخ داد و این حواشی پیرامون آکادمی باعث شد این اتفاق بیفتد.»

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

رویترز: مذاکره‌کنندگان جمهوری اسلامی از بیم ترور، خواستار اقدامات حفاظتی پاکستان شدند
۱

رویترز: مذاکره‌کنندگان جمهوری اسلامی از بیم ترور، خواستار اقدامات حفاظتی پاکستان شدند

۲
روایت شما

حقوق ۷۵ دلاری و هزینه‌های ۳۰۰۰ دلاری در ایران

۳
تحلیل

ترامپ در راه رسیدن به توافقی بهتر از برجام با چه موانعی روبه‌روست؟

۴

شورای سردبیری ایران‌اینترنشنال با محکوم کردن ارعاب و تهدیدها: به کار خود ادامه می‌دهیم

۵

ترامپ: اورانیوم ایران را می‌گیریم، پولی جابه‌جا نمی‌شود و تنگه هرمز دیگر بسته نخواهد شد

انتخاب سردبیر

  • ۱۰۰ روز پس از دی‌ماه خونین، دادخواهی خانواده‌های کشته‌شدگان در سایه سرکوب ادامه دارد

    ۱۰۰ روز پس از دی‌ماه خونین، دادخواهی خانواده‌های کشته‌شدگان در سایه سرکوب ادامه دارد

  • ترامپ در راه رسیدن به توافقی بهتر از برجام با چه موانعی روبه‌روست؟
    تحلیل

    ترامپ در راه رسیدن به توافقی بهتر از برجام با چه موانعی روبه‌روست؟

  • اعزام هزاران نیروی آمریکایی دیگر به منطقه برای تشدید فشار بر تهران

    اعزام هزاران نیروی آمریکایی دیگر به منطقه برای تشدید فشار بر تهران

  • وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی تندروتر شده است
    تحلیل

    وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی تندروتر شده است

  • فایننشال تایمز: تهران از ماهواره چینی برای هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا استفاده کرد

    فایننشال تایمز: تهران از ماهواره چینی برای هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا استفاده کرد

  • سایه سنگین جنگ بر نیمکت‌های خالی؛ بحران آموزش در عصر «اینترنت طبقاتی»
    روایت شما

    سایه سنگین جنگ بر نیمکت‌های خالی؛ بحران آموزش در عصر «اینترنت طبقاتی»

•
•
•

مطالب بیشتر

بی‌بی‌سی جهانی تایید کرد؛ گری لینه‌کر، گرانترین مجری از Match Of The Day خارج می‌شود

۲۳ آبان ۱۴۰۳، ۰۷:۲۱ (‎+۰ گرینویچ)

اسکای نیوز از قول بی‌بی‌سی تایید کرده که گری لینه‌کر در پایان این فصل فوتبال از برنامه «مچ آف د دی» کناره‌گیری خواهد کرد. او قبلا از تیم مجریان برنامه «شخصیت ورزشی سال» بی‌بی‌سی نیز خارج شده. لینه‌کر البته FA Cup در فصل ۲۰۲۵/۲۶ و جام جهانی ۲۰۲۶ را برای بی‌بی‌سی پوشش خواهد داد.

با این حال لینه‌کر ۶۳ ساله، همچنان پادکست «مچ آف د دی تاپ تن» را که توسط شرکت تولیدی خودش Goalhanger تهیه می‌شود، به بی‌بی‌سی ارائه خواهد داد. همچنین اعلام شده که پادکست The Rest Is Football، که شامل کارشناسان بی‌بی‌سی مانند آلن شیرر و مایکا ریچاردز است، روی بی‌بی‌سی ساوندز در دسترس خواهد بود، اما تنها یک قسمت در هفته منتشر می‌شود.

اما در نهایت درآمد لینه‌کر به میزان قابل توجهی کمتر از ۱.۳۵ میلیون پوندی خواهد بود که پیش‌تر به عنوان بالاترین دستمزد بی‌بی‌سی دریافت می‌کرد.

لینه‌کر در بیانیه‌ای گفت: «از ادامه همکاری طولانی با بی‌بی‌سی اسپورت خوشحالم و از همه کسانی که این امکان را فراهم کردند، سپاسگزارم.» او توضیحی در مورد دلیل ترک برنامه «مچ آف د دی» نداد، برنامه‌ای که از سال ۱۹۹۹ مجری‌گری آن را برعهده داشت.

الکس کی-جلسکی، مدیر بی‌بی‌سی اسپورت، دراین‌باره گفته است: «گری یک مجری در سطح جهانی است، و خوشحالیم که او پوشش جام جهانی بعدی و FA Cup را رهبری خواهد کرد. پس از ۲۵ فصل، گری از «مچ آف د دی» کناره‌گیری می‌کند.»

شرکت Goalhanger Podcasts، که به‌همراه گری تأسیس شده، بزرگ‌ترین شرکت مستقل پادکست در بریتانیا محسوب می‌شود و اعلام کرده که تا سپتامبر ۲۰۲۴، بیش از ۳۸۰ میلیون بار دانلود شده است.

لینه‌کر، که یکی از چهره‌های مشهور بی‌بی‌سی است، در سال‌های اخیر به‌دلیل فعالیت‌هایش در برنامه‌های مختلف، از جمله «مچ آف د دی» و «شخصیت ورزشی سال»، و پوشش تورنمنت‌های بزرگ از جمله جام‌های جهانی و قهرمانی‌های اروپا، بالاترین دستمزد بی‌بی‌سی را دریافت کرده است.

فدراسیون هزینه یک میلیاردی اعتراض بیرانوند به رای شکایت پرسپولیس را پرداخت کرد

۲۱ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۵۳ (‎+۰ گرینویچ)

تسنیم گزارش داده علیرضا بیرانوند، گلر تراکتور، برای اعتراض به رای شکایت پرسپولیس باید مبلغ ۱ میلیارد تومان هزینه دادرسی پرداخت می‌کرده اما این دروازه‌بان مبلغ را پرداخت نکرده و از فدراسیون، پرداخت این مبلغ از محل پاداش‌های مربوط به بازی‌های تیم ملی فوتبال را خواستار شده است.

در این گزارش آمده: «فدراسیون فوتبال با درخواست بیرانوند برای پرداخت هزینه دادرسی از محل پاداش‌های این بازیکن موافقت کرده و به این ترتیب پرونده اعتراض او به کمیته استیناف ارجاع داده شده است. موضوعی که با اعتراض باشگاه پرسپولیس همراه شد.»

در ادامه آمده: «این برای اولین‌بار است که هزینه دادرسی یک پرونده در کمیته‌های مختلف فدراسیون فوتبال از محل مطالبات یک بازیکن پرداخت می‌شود و باید دید فدراسیون فوتبال چرا به یک‌باره تغییر رویه داده است.»

بسترسازی فدراسیون فوتبال برای فساد؛ دستمزد «صفر» ریال برای داوران در ۱۰ هفته اول لیگ برتر

۲۱ آبان ۱۴۰۳، ۰۷:۴۵ (‎+۰ گرینویچ)

روزنامه فرهیختگان از یک فاجعه مالی و فسادساز در فدراسیون فوتبال خبر داده؛ با وجود گذشت یک‌سوم از مسابقات لیگ برتر فصل ۴-۱۴۰۳ اما داوران هنوز دستمزد قضاوت‌های خود را نگرفته‌اند: «فکر می‌کنید در این مدت پرداختی فدراسیون و سازمان لیگ به داوران چقدر بوده است؟ «صفر» ریال!»

در سال‌های گذشته بارها گفته شده دستمزد ناچیز و پرداخت نامنظم، زمینه‌ساز فساد در فوتبال است. همین حالا خداداد افشاریان، پرونده باز در فساد گسترده در فوتبال دارد.

پرداختی «صفر» به داوران در لیگ بیست و چهارم درحالی است که مدیران فدراسیون فوتبال وعده داده بودند که حداقل دستمزد داوران در مسابقات لیگ برتر را برای هر بازی به ۱۰ میلیون تومان برسانند، اما به نوشته فرهیختگان چنین وعده‌ای عملی نشده است؛ «همان دستمزد ۵ میلیون تومانی برای داور وسط و ۳.۵ میلیون تومانی برای کمک داوران و اتاق VAR هم به آنها پرداخت نشده است. این در حالی است که داوران هزینه‌های تمرینات شخصی، درمان و فزیوتراپی، ماساژ و… هم دارند.»

پرکارترین داور فوتبال ایران در بهترین حالت، می‌تواند ۱۵۰ میلیون تومان از قضاوت‌های لیگ برتر درآمد داشته باشد و مالیات هم بدهد،‌ این درحالی است که کمترین قرارداد بازیکنان در لیگ برتر بیش از ۱۰ میلیارد تومان است.

محرومیت آنالیزور مرد تیم فوتبال زنان تام اصفهان به دلیل حضور در رختکن

۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۰۹:۴۵ (‎+۰ گرینویچ)

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، هوتن نگاری، آنالیزور تیم فوتبال زنان تام اصفهان را به دلیل حضور در رختکن تیم در بازی با خاتون بم دو جلسه و ۲۰ میلیون تومان جریمه کرده است. کمیته انضباطی به صراحت درباره دلیل این حکم نوشته: «نقض اصول کلی رفتار و حضور خلاف مقررات در رختکن تیم.»

درحالی آنالیزور مرد تام اصفهان به دلیل حضور در رختکن تیم محروم شده است که فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی اجازه حضور مردان در کادر فنی تیم‌های فوتبال زنان را نمی‌دهد.

این درحالی است که مربیگری زنان در تیم‌های مردان و برعکس و داوری مسابقات فوتبال توسط جنس مخالف، یک اتفاق معمول در فوتبال دنیاست.

حتی قرار بود دربی ۱۰۳ تهران با حضور داوران زن در اتاق وی‌ای‌آر، برگزار شود، اما حضور مهسا قربانی و مهناز ذکایی، دو داور بین‌المللی زن ایرانی با کارزار رسانه‌های حکومتی و مخالفت‌های بسیار، منتفی شد.

عقب‌نشینی دنیامالی از برنامه‌ریزی ۸ساله: هدف المپیک ۲۰۲۸ است، زنان بیشتری هم اعزام می‌شوند

۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۰۹:۲۰ (‎+۰ گرینویچ)

احمد دنیامالی،‌ وزیر ورزش ضمن انتقاد به نتایج ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو گفت: «همه برنامه ما المپیک۲۰۲۸ لس آنجلس است و بازی‌های آسیایی و جهانی و… در مسیر قرار دارد. در ناگویا ژاپن باید حتما در بحث رنکینگ و مدال پیشرفت داشته باشیم‌. من معتقدم نقره یک شکست و برنز دو شکست است.»

احمد دنیامالی، وزیر ورزش دو ماه پیش که با فاصله کمی از المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴، به این سمت رسیده بود، مدعی شده بود که اولویت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک حضور موفق در المپیک ۲۰۳۲ است: «برنامه‌ریزی ما یک برنامه‌ریزی ۸ ساله است و نگاه ما برای المپیک ۲۰۳۲ استرالیا است و ما قبل از آن هم بازی‌های آسیایی ۲۰۳۰ قطر را در پیش داریم و مجموعا ۹-۸ رویداد مهم داریم و از الان ستاد بازی‌ها را تشکیل دادیم. نگاه عمیق‌تری به موضوع داریم.»

او اکنون ظاهرا از این موضع پاپس کشیده است.

وزیر ورزش که امروز در مجمع عمومی فدراسیون شمشیربازی حضور یافته بود، همچنین درباره نتیجه‌گیری ورزشکاران ایرانی گفت: «در مورد بازی‌های آسیایی هانگژو نتایج غیر قابل دفاعی را کسب کردیم و رنکینگ ما خوب نبود و نسبت به دوره‌های قبل افت داشتیم. دیگر با ۲۰ مدال طلا نمی‌شود چهارم شد. رنکینگ ما را طلا تعیین می‌کند و اگر ۵ طلا بگیریم، بهتر از ۵۰ نقره است. پرچم مان هم بالا می‌رود. نگاه مان را باید به سمتی ببریم که در ژاپن حتما طلاهای زیادی بگیریم.»

دنیامالی وعده داد که ورزشکاران زن بیشتری به مسابقات مختلف اعزام شوند: «در مورد زنان بیشتر می‌خواهیم کار کنیم. البته در المپیک باید سهمیه بگیرید و بازی‌های آسیایی شرایطش فرق دارد. در پارالمپیک گفتیم هرکسی سهمیه می‌گیرد باید اعزام‌ شود ولو هفتم و هشتم شود. در مجموع در بحث زنان برای بازی‌های آسیایی می‌خواهیم حضور حداکثری داشته باشیم. اگر در مورد زنان درست هزینه کنیم، معادل مردان نتیجه خواهند گرفت.»