ده‌ها دانشجوی دانشگاه تربیت دبیر رجایی تهران بعد از خوردن تن ماهی مسموم شدند

رسانه‌ها در ایران خبر دادند ۷۰ نفر از دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تربیت دبیر رجایی تهران، بامداد شنبه ۱۹ آبان دچار مسمومیت غذایی شده و به مراکز درمانی منتقل شدند. طبق گزارش‌های منتشر شده، این دانشجویان پس از خوردن شام خوابگاه که تن ماهی و پوره سیب زمینی بوده است، مسموم شده‌اند.

سایت رکنا در گزارشی به نقل از دانشجویانی که شاهد این رخداد بوده‌اند، نوشت که شام شب ۱۸ آبان خوابگاه دانشجویی دانشگاه تربیت دبیر رجایی تهران، تن ماهی و پوره سیب زمینی بود و دانشجویان با خوردن آن از ساعت چهار صبح روز شنبه با مسمومیت غذایی مواجه شدند و به سرپرست خوابگاه مراجعه کردند.

هم‌زمان، بابک یکتاپرست، سخنگوی سازمان اورژانس کشور شمار دانشجویانی را که در این خوابگاه دچار مسمومیت شده‌اند، ۳۶ تن اعلام کرد و گفت پس از اعلام گزارش، آمبولانس‌های اورژانس به محل اعزام شده و همه دانشجویان مسموم برای طی کردن مراحل درمانی به مراکز درمانی منتقل شدند.

مسمومیت دانشجویان در پی سرو غذای مسموم در خوابگاه‌های دانشجویی پیش از این نیز سابقه داشته و اعتراضاتی را به همراه داشته است.

روز ۹ آبان‌، گروه‌های تلگرامی دانشجویان دانشگاه صنعتی همدان از مسموم و بستری شدن تعدادی از دانشجویان این دانشگاه خبر دادند و اعلام کردند علت مسمومیت دانشجویان، غذای دانشگاه بوده است.

پس از اعلام این خبر، دانشگاه صنعتی همدان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد تعدادی از دانشجویان این دانشگاه ظهر ٩ آبان با علائم ناراحتی‌های گوارشی به بیمارستان طرف قرارداد دانشگاه منتقل شدند.

پس از این رخداد، دانشجویان دانشگاه صنعتی همدان روز ۱۲ آبان در اعتراض به مسمومیت گسترده دانشجویان از خوردن غذای دانشگاه امتناع کردند.

آن‌ها در اعتراض به کیفیت پایین غذا، سینی‌های غذا را در محوطه بیرونی و در مسیر سلف سرویس تا امور دانشجویی قرار دادند.

روز ۱۴ آبان نیز خبرنامه دانشجویان امیرکبیر در گزارشی نوشت پس از حذف یارانه غذای دانشجویان دانشگاه الزهرا در تهران، علاوه بر ارائه مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، در سالاد وعده غذایی این دانشگاه حشرات مختلف دیده شده است.

این تشکل صنفی روز ۱۹ آبان نیز با اشاره به مسموم شدن ۷۰ نفر از دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تربیت دبیر رجایی تهران، نوشت: «هرچه زمان می‌گذرد بیشتر مشخص می‌شود که جان و امنیت دانشجویان برای دولت وفاق ملی و وزیر علوم پزشکیان ارزشی ندارد.»

دانشجویان دانشگاه الزهرا، مهر ماه سال گذشته نیز به کیفیت بد غذای سلف اعتراض کرده و سینی‌های خود را روی زمین چیدند.