بلومبرگ: بریتانیا هشدار داد شرکت وابسته به پسر شمخانی اطلاعات ندهد، منحل می‌شود

دوشنبه ۱۴۰۳/۰۶/۲۶

به گزارش بلومبرگ، نهاد ثبت شرکت‌ها در لندن پس از گزارش‌ها درباره ارتباط شرکت نست وایز تریدینگ، با حسین شمخانی، پسر علی شمخانی، دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی خواستار ارائه اطلاعات بیشتر از سوی این شرکت شد و گفت در صورت عدم انجام اقدامات لازم، این شرکت ظرف چند ماه منحل خواهد شد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، این اقدام به‌دلیل عدم ارائه اطلاعات کافی از سوی این شرکت به نهادهای نظارتی انجام شده و آنها را به این نتیجه رسانده که مالک اصلی شرکت نست وایز حسین شمخانی است.

بلومبرگ با اتکا به منابعی که نخواستند نامشان فاش شود نوشت این اقدام بریتانیا از هفته‌ها پیش و هم‌زمان با تلاش‌های گسترده‌تر واشینگتن و لندن برای هدف قرار دادن نهادهایی که به نظر می‌رسد تحریم‌های نفتی جمهوری اسلامی را دور زده‌اند، آغاز شده است.

نست وایز تریدینگ

شرکت نست وایز تریدینگ در حوزه فروش نفت و فرآورده های نفتی، سنگ معدن، فلزات و مواد شیمیایی فعالیت می‌کند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، در اسناد موجود در نهاد ثبت شرکت‌های بریتانیا، شرکت نست وایز پترولیوم که در دبی مستقر است به عنوان تنها سهامدار این شرکت در لندن معرفی شده است.

بلومبرگ گفته وزارت امور خارجه بریتانیا از اظهارنظر خودداری کرده است.

یک سخنگوی نهاد ثبت شرکت‌ها هم گفت که این نهاد در مورد شرکت‌های خاص اظهار نظر نمی‌کند.

هیچ‌یک از شرکت‌های نست وایز (در دبی و لندن) و حسین شمخانی به درخواست‌های بلومبرگ برای اظهار نظر پاسخ ندادند.

بلومبرگ، ۹ شهریور در گزارشی نوشت که گروه میلاووس در دبی که حسین شمخانی گرداننده ارشد آن است، میلیاردها دلار از فروش فرآورده‌های نفتی از مقصد ایران، روسیه و برخی کشورهای دیگر به دست آورده و تاجران این گروه را یکی از سلطان‌های فروش نفت ایران در سراسر جهان توصیف می‌کنند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، در دبی و محافل تجاری در سراسر جهان، تعداد کمی از هویت واقعی حسین شمخانی، پسر دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی، اطلاع دارند و او را فقط با نام «هکتور» می شناسند.

محمد الهاشمی، مدیر عامل میلاووس، در پاسخ به بلومبرگ گفت که این شرکت هیچ ارتباطی با شمخانی ندارد.

بر اساس اظهارات منابع مطلع، شرکت‌های موجود در شبکه او همچنین نفت و محصولات پتروشیمی‌ کشورهای غیر تحریمی را می‌فروشند و گاهی اوقات نفت خام از حوزه‌های مختلف را مخلوط می‌کنند، بنابراین حتی خریدارانی که بشکه‌ها را آزمایش می‌کنند، ممکن است نتوانند کشور مبدا را شناسایی کنند.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

خبر
چشم‌انداز با مهدی مهدوی‌آزاد
خبر
۲۴ با فرداد فرحزاد

شنیداری

پادکست‌ها