در پی حمله حزب‌الله به شمال اسرائیل، کابینه جنگ این کشور تشکیل جلسه داد

پس از حمله حزب‌الله لبنان به شمال اسرائیل و هم‌زمان با انتشار خبرها و گزارش‌ها از به نتیجه نرسیدن مذاکرات برای رسیدن به توافق آتش‌بس در غزه، کابینه جنگ اسرائیل برای مقابله با حملات گسترده‌تر حزب‌الله تشکیل جلسه داد.

حزب‌الله لبنان مسئولیت حمله راکتی صبح پنج‌شنبه به مرکز حساس کنترل ترافیک هوایی در پایگاه مونت مرون در شمال اسرائیل را بر عهده گرفت.

این گروه مسلح در روزهای گذشته ده‌ها راکت به سوی اسرائیل شلیک کرده است.

هم‌زمان وب‌سایت وای‌نت خبر داد پیشرفت‌هایی در مذاکرات مصر و اسرائیل درباره کریدور فیلادلفی رخ داده است.

از سوی دیگر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، اعلام کرد این کشور نیروهای خود را از این منطقه مرزی خارج نخواهد کرد.

به گزارش رویترز و به نقل از منابع آگاه، اختلافات بر سر آینده حضور نظامی اسرائیل در غزه و آزادی زندانیان فلسطینی، مانع توافق آتش‌بس و تبادل گروگان‌ها شده است.

در خبری دیگر و به گفته ارتش اسرائیل، جنگنده‌های این‌ کشور شب گذشته یک انبار تسلیحات حزب‌الله در منطقه الجابین در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.

بامداد روز جمعه دوم شهریور، ارتش اسرائیل از به‌ صدا درآمدن آژیر خطر در شمال این کشور خبر داد و اعلام کرد یک تیم حزب‌الله که قصد پرتاب موشک به سوی اسرائیل داشتند، در طیرحرفه در جنوب لبنان، هدف قرار داده است.

وب‌سایت العربیه هم در خبری کشته شدن سه نیروی حزب‌الله در حمله هوایی اسرائیل به طیرحرفه در جنوب لبنان را تایید کرد.

پس از آن ارتش اسرائیل خبر داد از سه راکت پرتاب شده، یکی از آن‌ها را رهگیری کرده و هیچ آسیبی گزارش نشده است.

العربیه روز جمعه نیز از حمله پهپادی اسرائیل به خانه‌ای در عیتا الجبل در جنوب لبنان خبر داده بود.

هم‌زمان دفتر یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل، از گفت‌وگوی تلفنی او با آنتونی بلینکن، وزیر دفاع آمریکا درباره «حفظ آمادگی و همکاری دو کشور در مواجهه با تهدیدات مداوم ایران و حزب‌الله» خبر داد.

کشتن اسماعیل هنیه، رییس دفتر سیاسی حماس در سفر به تهران، درخواست‌هایی برای پاسخ و انتقام را در بالاترین سطوح رهبری جمهوری اسلامی برانگیخت. مقامات جمهوری اسلامی، اسرائیل را عامل قتل هنیه می‌دانند.

حزب‌الله لبنان و ارتش اسرائیل طی ۱۰ ماه گذشته درگیر نبردی بوده‌اند که به موازات جنگ غزه شدت گرفته است.

این درگیری‌ها و آتش‌باری‌ها، نگرانی‌هایی را در مورد وقوع یک جنگ تمام‌عیار در خاورمیانه ایجاد کرده‌اند.

در حالی که بیشتر تبادل آتش‌ها در طول مرز جنوبی لبنان با اسرائیل رخ داده است، برخی حملات اسرائیل به عمق خاک لبنان، از جمله به منطقه بقاع انجام شده است.