شمار اعضای کشته‌شده سپاه و فراجا در درگیری‌های چابهار و راسک به ۱۶ تن رسید

خبرگزاری تسنیم اعلام کرد شمار اعضای کشته‌شده سپاه پاسداران و فرماندهی انتظامی (فراجا)، در درگیری با گروه جیش‌العدل در چابهار و راسک به ۱۶ تن افزایش یافت. از میان این افراد ۱۲ نفر عضو سپاه پاسداران و چهار نفر دیگر از عوامل انتظامی بودند. در این حملات ۱۸ عضو جیش‌العدل کشته شدند.

تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، روز شنبه ۱۸ فروردین در گزارشی طراحی این عملیات را به سرویس‌های جاسوسی خارجی نسبت داد و نوشت نوع تجهیزاتی که از سوی مهاجمان در حمله هم‌زمان به پنج نقطه از اماکن عمومی و پایگاه‌های نظامی و انتظامی به‌کار گرفته شد، پیشرفته و به‌روز بوده است.

این خبرگزاری روز شنبه در گزارش دیگری از کشته شدن دو مامور پلیس در درگیری با افراد مسلح در زاهدان خبر داد.

رسانه حال‌وش که خبرهای استان سیستان و بلوچستان را پوشش می‌دهد، در گزارشی نوشت این درگیری میان افراد مسلح با نیروهای انتظامی پاسگاه سرجنگل واقع در بخش کورین از توابع شهرستان زاهدان رخ داد و در جریان آن دست‌کم دو نیروی نظامی کشته و یک نفر دیگر زخمی شده است.

حال‌وش به نقل از منابع خود گزارش داد نیروهای نظامی با لباس شخصی در منطقه درگیری با خودرو‌های پلاک شخصی در حال تردد هستند و چندین خودروی نیروهای نظامی از زاهدان به منطقه درگیری اعزام شده و جو شدید امنیتی بر منطقه حاکم است.

پیش از این و از بامداد تا ظهر پنج‌شنبه ۱۶ فروردین، درگیری‌هایی میان گروه جیش‌العدل با نیروهای نظامی در نقاطی از استان سیستان و بلوچستان رخ داد.

پس از گذشت ۱۲ ساعت از این درگیری‌ها،‌ قرارگاه امنیتی جنوب شرق سپاه پاسداران اطلاعیه‌ای منتشر و اعلام کرد نیروهای جیش‌العدل در ساعات اولیه بامداد پنج‌شنبه به‌طور هم‌زمان به پنج نقطه از اماکن عمومی و پایگاه‌های نظامی و انتظامی در چابهار و راسک حمله کردند.

در این اطلاعیه آمده بود پس از ساعت‌ها درگیری در این دو شهر و در جاده سرباز به راسک، در نهایت ۱۸ تن از نیروهای جیش‌العدل و ۱۰ نفر از «نیروهای حافظ امنیت» کشته و شماری دیگر زخمی شدند.

مقام‌های جمهوری اسلامی بدون اشاره به جزییات بیشتر،‌ مدعی شدند اعضای کشته شده جیش‌العدل در این حملات و عنصرهای پشتیبان آنان در چابهار، همگی «غیر‌ایرانی» بودند.

جیش‌العدل که هم جمهوری اسلامی و هم آمریکا آن را «سازمانی تروریستی» خوانده‌اند، در سال‌های گذشته نیز حملاتی مشابه به مواضع سپاه پاسداران و نیروهای نظامی در استان سیستان و بلوچستان انجام داده است.

این گروه درباره عملیات زنجیره‌ای جدید خود در شش نقطه استان سیستان و بلوچستان و درگیری با نیروهای نظامی جمهوری اسلامی اعلام کرد این نقاط شامل مقرهای فرماندهی انتظامی (فراجا)، کلانتری ۱۱ و ستاد فرماندهی سپاه پاسداران در چابهار، سپاه ناحیه شهرستان راسک و پایگاه محلی سپاه پاسداران در جاده سرباز به راسک بوده است.

حمله به این مراکز نظامی و بروز درگیری‌ها تنها حدود دو روز بعد از حمله اسرائیل به ساختمان کنسولی سفارت جمهوری اسلامی در سوریه و کشته شدن هفت تن از فرماندهان و اعضای ارشد سپاه قدس رخ داد.

پس از آن حمله، بسیاری از مقام‌ها و مسئولان جمهوری اسلامی اسرائیل را تهدید به انتقام و گرفتن «پاسخ سخت» کردند.

در پی وقوع حملات در دمشق، پایتخت سوریه و استان سیستان و بلوچستان، ایران‌اینترنشنال از مخاطبان خود پرسید این رویدادها چه تصویری از توان اطلاعاتی و امنیتی جمهوری اسلامی ارائه می‌دهند؟

برخی شهروندان با ارسال پیام‌هایی به ایران‌اینترنشنال، جمهوری اسلامی و ادعایش مبنی بر اشراف اطلاعاتی و توان نظامی را به «طبل تو خالی» تشبیه کردند.