نام کاظم صدیقی از فهرست سخنرانان شب قدر دانشگاه «امام صادق» حذف شد
دانشگاه «امام صادق» تهران نام کاظم صدیقی، امام جمعه تهران و رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر را که اسناد فساد و زمینخواریاش افشا شده است، از فهرست سخنرانان «شب قدر» خود حذف کرد.
روز پنجشنبه نهم فروردین پوستری از «ویژه برنامه احیای شبهای قدر» در دانشگاه امام صادق منتشر شد که نام کاظم صدیقی، مدیر حوزه علمیه ازگل بهعنوان سخنران در صدر آن قرار داشت.
با وجود افشای فساد مالی، او همچنان از نزدیکان خامنهای است و در سخنرانی روز اول نوروز رهبر جمهوری اسلامی در «حسینیه امامخمینی» در میان حاضران بود.
دعوت دانشگاه صادق از او بهعنوان فردی که پرونده زمینخواری و فسادش در روزهای گذشته خشم بسیاری از شهروندان را برانگیخته است، واکنشهایی در پی داشت. از جمله رحمتاله بیگدلی، مدرس حوزه علمیه، در ایکس نوشت: «اینقدر لجاجت با ملت و دهنکجی به مردم عاقبت خوشی ندارد.»
یک روز پس از این اطلاعیه، دانشگاه «امام صادق» با انتشار متنی از حذف کاظم صدیقی از فهرست سخنرانان مراسم شب قدر این دانشگاه خبر داد اما بدون اشاره به پرونده فساد مالی او، دلیل این تغییرات را «وقوع تداخل در برنامههای آیتالله صدیقی» اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است: «ایشان سخنران سنواتی و دائمی شبهای بیستوسوم ماه رمضان دانشگاه بودند اما به جهت قرار گرفتن لیالی قدر در تعطیلات دانشگاه و احتمال برگزار نشدن مراسم، مشکلی در هماهنگیهای نهایی رخ داد.»
در فهرست جدید برنامه شبهای قدر دانشگاه صادق، اکنون نام فرد دیگری به جای کاظم صدیقی دیده میشود.
همزمان با این رویداد، پایگاه خبری عصرایران به نقل از یکی از معاونان پیشین وزیر کار نوشت: «کاظم صدیقی من را در فرودگاه مشهد دید و ابراز تمایل کرد ملکی در جوار باغی که متعلق به بهزیستی بود به مدرسه علمیه تحت تولیت او منضم و ملحق شود.»
به نوشته عصرایران، این مقام سابق وزارت کار نمیدانست در نهایت ملک بهزیستی به حوزه علمیه ازگل منتقل شد یا خیر.
اواخر اسفند سال گذشته اسنادی منتشر شد که نشان میداد کاظم صدیقی از طریق تاسیس یک شرکت خانوادگی به نام «پیروان اندیشههای قائم» باغی را به مساحت چهار هزار و ۲۰۰ متر مربع در کنار حوزه علمیه «امام خمینی» در ازگل تصاحب کرده است.
صدیقی در واکنش به افشای این زمینخواریاش ادعا کرد این انتقال بدون اطلاع او و با جعل امضا صورت گرفته است.
حوزه علمیه تحت مدیریت او روز دوم فروردین با انتشار بیانیهای تایید کرد شخص صدیقی برای انتقال مالکیت باغ حوزه علمیه به شرکت متعلق به خود و پسرانش در محل دفترخانه حاضر شده و اسناد را امضا کرده و این زمین در حال بازگردانده شدن به حوزه است.
چندی بعد، سندی جدید درباره پرونده زمینخواری صدیقی منتشر شد که نشان میداد باغ چهار هزار و ۲۰۰ متر مربع و هزار میلیارد تومانی ازگل، تنها با قیمت ۶/۶ میلیارد تومان معامله شده است.
صدیقی اکنون مشاور عالی رییس قوه قضاییه، امام جمعه موقت تهران، رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر و از چهرههای نزدیک به علی خامنهای است و از هیچ یک از سمتهایش کنارهگیری نکرده است.
پیشتر دهها شهروند با ارسال پیامهایی به ایراناینترنشنال درباره پرونده فساد صدیقی، به «فساد سیستماتیکی» اشاره کردند که به ماهیت جمهوری اسلامی تبدیل شده است.