انتقاد روزنامه شرق از وزیر ورزش:بهجای شرکت در پروژه مهدی تاج، پای تیم ملی تنیس میایستادی
روزنامه شرق در یادداشتی به انتقاد از حضور وزیر ورزش و جوانان در مراسم افتتاحیه هتل ۴۴ نفره فدراسیون فوتبال پرداخته است: «درست در روز حذف ملیپوشان تنیس ایران که باید کنارشان میبود یا اجازه حذفشان را نمیداد، قیچی به دست، در پروژه مهدی تاج شرکت کرد.»
تیم ملی تنیس ایران در پلیآف حضور در سطح دوم دیویسکاپ، به دلیل سلب حق میزبانی ایران از سوی دادگاه لندن، در سریلانکا از استونی میزبانی کرد و در نهایت برابر این تیم شکست خورد و به سطح سوم بازگشت.
در یادداشت شرق آمده: «تاج بیش از یک دهه است که نفر اول یا دوم فوتبال ایران است و از چرخش مالی این رشته ورزشی در ایران به خوبی آگاه است. حال چه میشود که بعد از این همه حضور، تازه هتلی که ظرفیت آن ۴۴ نفر اعلام شده، ساخته میشود؟ آیا کسی برایش سؤال نشده که چرا در طول این همه سال مدیریت، کمترین محل اسکانی که حق ملیپوشان و در شأن آنهاست ساخته نشده و بهتازگی با این گنجایش اندک، راهاندازی شده است؟ حداقل این پرسشی است که انتظار میرفت کیومرث هاشمی، وزیر ورزش، از مهدی تاج میپرسید و جویا میشد که چرا این همه سال اهمال؟»
در ادامه آمده: «اهمال تعدادی از مسئولان ورزشی ایران که در رأس آن وزیر ورزش دیده میشود، یکی از مهمترین اتفاقات ورزشی را که میرفت نصیب ورزش ایران شود از کشور سلب کرد. این یکی مربوط به حذف تیم ملی تنیس ایران در پلیآف گروه دو جهانی است. استونی در حالی باید برای برگزاری بازی پلیآف به ایران میآمد که پایش را در یک کفش کرد و به بهانههای سیاسی، حاضر به سفر به ایران نشد. طبق چیزی که پیشتر رسانههای استونی نوشته بودند مسئولان تنیس این کشور با اشاره به تحریمهای آمریکا و ادعای حمایت ایران از روسیه در جنگ اوکراین، حاضر نشده بودند به ایران سفر کنند و از مسئولان فدراسیون جهانی خواسته بودند تا این بازی به میزبانی کشور دیگری برگزار شود. فدراسیون جهانی ابتدا با این خواسته مخالفت کرده بود ولی مسئولان ورزش استونی، احتمالا به جای بریدن روبان افتتاح یک هتل، به سه دادگاه مختلف شکایت بردند تا علیه ایران رأی بگیرند.»
در بخش پایانی این یادداشت آمده: «حالا سؤال اینجاست که چرا مسئولان ورزشی ایران در روزهایی که مسئولان استونی به بهانه خوردن مُهر ایران در ویزایشان، در دادگاههای مختلف در پی برگرداندن ورق به سود خودشان بودند، سکوت کرده یا دستکم دفاع ارزشمندی نداشته و نتوانستند از حقانیت ورزش ایران دفاع کنند؟ دقیقا به همین خاطر است که انتظار میرفت کیومرث هاشمی در روزی که تنیس ایران در سکوت خبری، به دلایل سیاسی که ضعف دیپلماسی ورزش ایران را برای چندمین بار ثابت کرده است، حذف شد، به جای بریدن روبان یک هتل نهچندان مهم، در کنار ورزشکاران میایستاد. وزیر ورزش به خوبی میداند که استونی تنها دغدغه اصلی نیست و در سالهای گذشته که بخشی از آن مربوط به وزارت هاشمی است، کشورهای متعددی حاضر به صدور ویزا برای ورزشکاران ایرانی نشده و بعضا از حضور در ایران هم سر باز میزنند. اینجاست که وظیفه اصلی وزیر خودنمایی میکند. هرچند دست آخر تصمیم با نفر اول ورزش ایران است؛ اینکه بخواهد با قیچی، روبان را ببرد یا ریشه مشکلات را.»