آمریکا: انقلاب ۵۷ در ایران به تشکیل رژیمی بر مبنای ترس و ظلم منجر شد

آبرام پیلی، معاون نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، ویدیویی به مناسب سالگرد انقلاب ۵۷ منتشر کرد و خطاب به مردم ایران گفت انقلاب ۴۵ سال پیش به تشکیل رژیمی بر مبنای ترس و ظلم منجر شد.

معاون نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در پیام خود گفت: «نقض آشکار حقوق بشر علیه روزنامه‌نگاران، مخالفان، هنرمندان و اقلیت‌ها هر روز ادامه دارد و این وضع تنها ضعف رژیم را نشان می‌دهد.»

پیلی با بیان اینکه جمهوری اسلامی به جای تامین نیازهای مردم، پول‌های آنها را به روشی غیرصلح‌آمیز برای گسترش برنامه هسته‌ای صرف می‌کند، تاکید کرد حکومت ایران با این روش به بی‌ثباتی در منطقه دامن می‌زند و سلاح‌های خطرناک را در جاهایی مثل روسیه گسترش می‌دهد و تجارت بین‌المللی را مختل می‌کند.

این مقام دولت آمریکا باور دارد که جمهوری اسلامی «به جای صلح و رفاه، تنها خشونت و فساد را برای داخل و خارج به ارمغان آورده و به دلیل انتخاب‌هایی که کرده، هرگز در عرصه جهانی تا این حد منزوی نبوده است».

او با اشاره به اینکه مردم ایران در مقابل نظامی که به سانسور، بازداشت، شکنجه و اعدام اقدام می‌کند، با شجاعت و مقاومت ایستاده‌اند، افزود: «تعجبی ندارد که جوانان ایران تحت حاکمیت جمهوری اسلامی برای خود آینده‌ای نبینند.»

جمهوری اسلامی در روزهای گذشته و همزمان با چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب سال ۵۷، تبلیغات گسترده‌ای در مورد فعالیت‌های خود به راه انداخته است.

با این حال مردم در ایران شامگاه شنبه ۲۱ بهمن از پنجره و پشت‌بام خانه‌های خود شعارهای «مرگ برخامنه‌ای»، «مرگ بر دیکتاتور» و «مرگ بر جمهوری اسلامی» سر دادند.

معاون نماینده ویژه آمریکا در امور ایران مردم ایران را خطاب قرار داد و گفت: «آمریکا به حمایت از شما در مبارزه برای آینده‌ای آزاد و دموکراتیک ادامه خواهد داد. ما به افشای نقض حقوق بشر در ایران و مقابله با عوامل آن ادامه خواهیم داد.»

این مقام آمریکایی در ادامه به تلاش‌های کشورش در راستای اخراج جمهوری اسلامی از کمیسیون مقام زن سازمان ملل اشاره کرد و گفت: «آمریکا به ارائه ابزارهای مورد نیاز مردم ایران، از جمله دسترسی به اینترنت بدون سانسور ادامه خواهد داد و برای مقابله با حمایت رژیم از تروریسم که فقط شما هزینه آن را می پردازید، با شرکای خود همکاری خواهد کرد.»

جمهوری اسلامی در آذرماه سال گذشته با تصویب قطعنامه‌‌ای که به پیشنهاد ایالات متحده تهیه و از سوی نماینده آمریکا در نشست شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد، خوانده شد، از کمیسیون مقام زن این سازمان اخراج شد.