شهرداری تهران آتش‌سوزی بیمارستان گاندی را یک حریق عادی توصیف کرد

جمعه ۱۴۰۲/۱۱/۰۶

حسین نظری، معاون خدمات شهری شهرداری تهران روز جمعه ششم بهمن درباره آتش‌سوزی بیمارستان گاندی تهران گفت این حریق به علت نمای کامپوزیتی ساختمان «آن‌قدر بزرگ جلوه کرده است، اگر نه یک آتش‌سوزی عادی» بود.

به گفته او ساعت ۱۸:۲۰ روز پنج‌شنبه پنج بهمن حریق در بیمارستان گاندی گزارش و «با حضور به موقع آتش‌نشانان به خوبی اطفا شد و به ساختمان‌های مجاور سرایت نکرد».

این مقام شهرداری تهران افزود: «تصاویری که پخش می‌شد به علت نمای کامپوزیت ساختمان، آتش‌سوزی را بزرگ جلوه می‌داد. با این حال این آتش‌سوزی یک حریق عادی بود.»

عصر پنج‌شنبه ویدیوهای متعددی از این حادثه در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد آتش طبقات متعددی از این بیمارستان را در بر گرفته است.

نظری درباره عملیات خاموش کردن آتش بیمارستان گاندی توضیح داد: «تانکر آب به اندازه کافی داشتیم و نردبان‌ها هم در محل بودند. تنها مشکل ساختمانی در ضلع غربی بیمارستان بود که دسترسی آتش‌نشانان را برای اطفای حریق سخت می‌کرد.»

پیش از این درباره برخی آتش‌سوزی‌ها از جمله در کمپ ترک اعتیاد لنگرود، اعلام شده بود که ماشین‌های آتش‌نشانی آب کافی برای خاموش کردن حریق نداشتند.

هنوز علت آتش‌سوزی در بیمارستان گاندی تهران مشخص نشده است.

سوده نجفی، رییس کمیته سلامت شورای شهر تهران روز جمعه به ایسنا گفت طبقات بالایی که قسمت مهمان‌پذیر بیمارستان است، آتش گرفت و سپس از نما به پایین ریخت و باعث گسترش حریق به طبقات پایین شد.

این حادثه تلفات جانی نداشته و بر اساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، «هیچ کدام» از افراد و بیماران بیمارستان گاندی تهران آسیب ندیدند.

بیماران بدحال بیمارستان گاندی به سایر مراکز درمانی منتقل شدند.

طبق اطلاعات سایت بیمارستان گاندی، این مجتمع ۱۰۰ تخت، ۱۷ اتاق عمل و ۱۰۰ سوییت مسکونی دارد.

این ساختمان به عنوان یک «هتل بیمارستان» در سال ۱۳۹۴ به بهره‌برداری رسید.

محمدحسن بنی‌اسد، مدیر این بیمارستان، همان سال گفته بود در ساخت هتل بیمارستان گاندی «سخت‌گیرانه‌ترین استانداردها و اصول ایمنی و بهداشتی لحاظ شده است». موضوعی که در حادثه آتش‌سوزی روز پنج‌شنبه مورد بحث قرار گرفت و مشخص شد سازمان آتش‌نشانی پیش‌تر پنج مرتبه به این بیمارستان اخطار داده و مدیران قول رفع خطر داده بودند.

رسانه‌های دولتی ایران روز پنج‌شنبه گزارش دادند برای آتش‌سوزی بیمارستان گاندی پرونده قضایی تشکیل شده است و معاون دادستانی و بازپرس ویژه در محل حادثه حاضر شدند.

با وقوع این حریق، موضوع ساختمان‌های ناامن پایتخت بار دیگر مورد توجه قرار گرفت.

مهدی خسروانی، مدیر بحران و پدافند غیرعامل شهرداری منطقه شش تهران اعلام کرد به حدود ۴۰ بیمارستان خصوصی و دولتی بزرگ به علت ناایمن بودن هشدار داده‌اند.

به گفته او، بیمارستان‌های خمینی، دی و شریعتی هر کدام دست‌کم سه اخطار دریافت کرده‌اند.

مقامات شهرداری و شورای شهر تهران می‌گویند بیمارستان گاندی جزو ساختمان‌های ناایمن نیست اما چندین اخطاریه آتش‌نشانی داشته است.

به گفته مسوولان شهری، تهران اکنون ۷۵ ساختمان ناایمن «با درجه بحرانی» دارد.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

خبر
گفت‌وگوی ویژه
جهان‌نما
سیاست با مراد ویسی

شنیداری

پادکست‌ها