جلسه رسیدگی به اتهامات ۳ متهم سیاسی در دادگاه انقلاب کرج برگزار شد
![](https://i.iranintl.com/images/rdk9umy0/production/02fd8961fa9870adf9d542f8afc3c450e2d10dd4-650x450.jpg?rect=0,42,650,366&w=992&h=558&fit=crop&auto=format)
وبسایت هرانا خبر داد جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات فاطمه تدریسی، سیامک نصیری و مریم جلالحسینی، متهمان سیاسی، روز چهارشنبه ۱۳ دی ماه در یک پرونده مشترک در شعبه اول دادگاه انقلاب کرج برگزار شد. این افراد شهریور امسال به دست نیروهای امنیتی بازداشت و مدتی بعد به زندان منتقل شدند.
در جریان این جلسه که در شعبه اول دادگاه انقلاب کرج به ریاست قاضی سید موسی آصفالحسینی برگزار شده، فاطمه تدریسی و مریم جلالحسینی به صورت حضوری و سیامک نصیری به صورت غیرحضوری و از طریق ویدیو کنفرانس به دفاع از خود پرداختند.
به نوشته هرانا، این شهروندان بابت اتهاماتی از جمله «اغوا و تحریک مردم به جنگ و کشتار با یکدیگر به قصد بر هم زدن امنیت کشور، تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی، توهین به علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی و تشکیل گروه با هدف بر هم زدن امنیت کشور» محاکمه شدهاند.
در این گزارش به مصادیق مطرح شده برای طرح این اتهامات علیه این افراد اشارهای نشده است.
از میان این افراد مریم جلالحسینی و فاطمه (مژگان) تدریسی، دو معلم بازداشتی، اوایل شهریور ماه امسال به دست نیروهای امنیتی بازداشت و در تاریخ ششم شهریور ماه به زندان کچویی کرج منتقل شدند.
فاطمه تدریسی پیش از این در تاریخ ۱۹ اردیبهشت به وسیله نیروهای امنیتی در میدان بهارستان تهران بازداشت و در تاریخ ۱۳ تیر از زندان قرچک وارمین آزاد شد.
تدریسی پیشتر و در جریان خیزش انقلابی نیز سابقه دو بار بازداشت به دلیل فعالیتهای خود داشته است.
مریم جلالحسینی هم پیش از این به دلیل فعالیتهای خود سابقه بازداشت و برخوردهای قضایی داشته است.
سیامک نصیری در تاریخ ششم شهریور ماه امسال به دست ماموران اطلاعات سپاه در کرج بازداشت و چندی بعد به بند ۱۵ زندان مرکزی کرج منتقل شد.
نصیری، متولد ۶۷، ساکن کرج و قبل از بازداشت کارمند اداره گاز بوده است. او پیشتر و در اوایل دی ماه ۱۴۰۱ به دست نیروهای امنیتی در کرج بازداشت و پس از ۲۰ روز از بازداشتگاه اداره اطلاعات این شهر به زندان مرکزی کرج منتقل شده بود که نهایتا در بهمن ماه همان سال به دنبال صدور بخشنامه عفو آزاد شد.
یک منبع نزدیک به خانواده نصیری به هرانا گفته او از بیماری کلیوی و سنگ کلیه رنج میبرد و با وجود حال نامساعد جسمی، از رسیدگی تخصصی پزشکی محروم مانده است.