کیهان، مولوی عبدالحمید را به دلیل قیاس یزید با جمهوری اسلامی «پادوی یزیدیان روزگار» خواند
روزنامه کیهان وابسته به علی خامنهای با حمله به مولوی عبدالحمید، به خطبههای نماز جمعه ششم مرداد او پرداخت که در آن به شکل ضمنی حکومت یزید را با جمهوری اسلامی مقایسه کرد. این روزنامه امام جمعه زاهدان را «پادوی یزیدیان زمان» و زمینهساز «جنایات گروههای مزدور تروریستی» خواند.
کیهان روز شنبه هفتم مرداد در بخش اخبار ویژه خود مطلبی با تیتر «پادویی برای یزیدیان روزگار و لاف ارادت به امام حسین» منتشر کرد و در آن نوشت: «امام جماعت مسجد مکی که در طول سال از یزیدیان زمان حمایت میکند، ناگهان طرفدار امام حسین شد.»
روزنامه وابسته به رهبر جمهوری اسلامی با اشاره به خطبههای نماز جمعه روز ششم مرداد عبدالحمید اسماعیلزهی که همزمان با روز عاشورا بود، نوشت: «او دیروز سخنان منافقانهای بر زبان راند که بلافاصله مورد استقبال و بازتاب از سوی رسانههایی بدنامی مثل بیبیسی و رادیو فردا و اینترنشنال و صدای آمریکا قرار گرفت.»
کیهان همچون حملات پیشین خود به امام جمعه منتقد زاهدان به دلیل همراهیاش با خیزش انقلابی، بار دیگر تکرار کرد: «او به ویژه در چند سال اخیر، کاری جز خوشخدمتی نسبت به یزیدیان زمان و دشمنان اسلام ناب محمدی نداشته است.»
این روزنامه در ادامه به بخشهای حقوق بشری سخنان مولوی عبدالحمید در خطبههای نماز جمعه از زمان خیزش انقلابی ایرانیان پرداخت و «نقشآفرینی در ایجاد اغتشاشات و فتنههای نیابتی، زمینهسازی برای جنایات گروههای مزدور تروریستی، دفاع از حزب صهیونیستی و انگلیسی بهائیت و جانبداری از رژیم اشغالگر صهیونیستی» را مصداق «خوشخدمتی» به «یزید و شمر و حرمله زمانه» دانست.
مولوی عبدالحمید پیش از این خواهان برقراری صلح میان اسرائیل و فلسطین، به رسمیت شناختن حقوق شهروندی اقلیتهای دینی و مذهبی ساکن ایران از جمله بهائیان و توجه به «اسلام اعتدالی» شده بود.
او همچنین بارها با انتقاد از سرکوب و کشتار منتقدان، خواهان برگزاری رفراندوم، برکناری و محاکمه مسوولان کشتار مردم در جریان خیزش انقلابی و تن دادن حاکمیت به «خواست مردم» برای تغییر شده است.
امام جماعت اهل سنت زاهدان روز گذشته و همزمان با روز عاشورا، بخش عمده خطبههای نماز جمعه خود را به قیام امام سوم شیعیان علیه یزید، خلیفه وقت مسلمانان اختصاص داد و تلویحا آن را با مسایل امروز مقایسه کرد.
او با اشاره به جنایات یزید برای بقای حکومت خود گفت: «هیچ حکومتی اعم از مسلمان و غیرمسلمان نباید برای بقای خودش انسانها را بکشد.»
مولوی عبدالحمید همچنین یادآور شد که یزید اهل گفتوگو، انتقاد و قابل اصلاح نبود و مصیبتی بود که جهان اسلام را گرفتار خودش کرد و برای همین حسینبنعلی، علیه او قیام کرد.
اسماعیلزهی همچنین بار دیگر حکومت را خطاب قرار داد و گفت حاکم نباید در برابر مردم تکبر به خرج دهد و نباید با آنان مقابله کند، بلکه باید به آنان توجه کند و حرمت و احترام نشان دهد.