کودک دیگری قربانی شد؛ مرگ ابوالفضل امیرعطایی، هشت ماه پس از اصابت گلوله گاز اشک‌آور به سرش

ابوالفضل امیرعطایی ۱۶ساله، هشت ماه پس از اصابت گلوله گاز اشک‌آور به سرش درگذشت. این نوجوان که نیمی از جمجمه خود را در شلیک نیروهای حکومتی از دست داده بود پس از هشت ماه کما و فلج کامل، روز اول خرداد هوشیاری خود را تا حدی بازیافته بود اما پنج روز بعد جان باخت.

شب گذشته، پنجم خرداد، مریم، مادر ابوالفضل امیرعطایی از مرگ فرزند نوجوانش خبر داد و در اینستاگرامش نوشت: «ماهم رفت؛ ماهت بمیرد آسمان ...»

روز ۳۰ شهریور سال گذشته و در جریان اعتراضات مردمی علیه جمهوری اسلامی در شهر ری، نیروهای حکومتی از فاصله یک متری، گلوله گاز اشک‌آور را به سمت ابوالفضل ۱۶ ساله شلیک کردند که باعث شد این نوجوان نیمی از جمجمه خود را از دست بدهد.

ابوالفضل از زمان اصابت گلوله به سرش بی‌هوش شد و به کما رفت. در هشت ماه گذشته هم به دلیل متلاشی شدن بخشی از جمجمه، کاملا فلج بود و تنها می‌توانست چشم‌هایش را تکان دهد.

او در این هشت ماه تحت چند عمل جراحی سنگین قرار گرفت و در نهایت روز اول خرداد، مادر او ویدیویی از پسرش منتشر کرد که نشان می‌داد او می‌تواند انگشت‌های دستش را تکان دهد و به حرف‌های مادرش واکنش نشان دهد.

مادر ابوالفضل ۱۶ ساله که در این هشت ماه عکس‌ها و ویدیوهایی از قبل و بعد از اصابت گلوله گاز اشک‌آور به او منتشر می‌کرد، پنج روز پیش با شادی، ویدیویی را از واکنش پسرش به محیط اطراف در اینستاگرام گذاشت اما این شادی حتی یک هفته هم دوام نیاورد.

شامگاه جمعه مادر ابوالفضل در استوری اینستاگرام خود با انتشار عکسی، از مرگ فرزند نوجوانش خبر داد.

ابوالفضل همان روز اصابت گلوله گاز اشک‌آور به سرش به بیمارستان منتقل شد اما پیش از آن برخی نزدیکان این نوجوان گفته بودند نیروهای حکومتی از خانواده او تعهد گرفته‌اند که از هیچ نهادی شکایت نکنند.

در جریان انقلاب «زن، زندگی، آزادی» که از اواخر شهریور سال گذشته و در پی مرگ ژینا (مهسا) امینی در مقر گشت ارشاد آغاز شد، ده‌ها کودک و نوجوان از سوی حکومت کشته، زخمی و زندانی شدند.

سازمان‌های حقوق بشری هویت دست‌کم ۷۰ کودک و نوجوان کشته شده در جریان اعتراضات سراسری را شناسایی کردند.

این کودکان با شلیک مستقیم گلوله به قلب و سرشان،‌ شلیک ساچمه و ضرب و جرح از سوی نیروهای حکومتی به قتل رسیدند.

با افزایش تعداد کودکان کشته شده در اعتراضات، مردم ایران «مرگ بر حکومت بچه‌کُش» را به یکی از شعارهای اصلی خود در تجمعات خیابانی یا شعار دادن از پشت‌بام‌ها تبدیل کردند.