وحید بهشتی پس از بستری شدن در اثر ضعف جسمانی، بر از سرگیری اعتصاب غذای خود تاکید کرد
وحید بهشتی، کنشگر سیاسی، در هفتاد و دومین روز اعتصاب غذا مقابل ساختمان وزارت خارجه بریتانیا برای تروریستی اعلام شدن سپاه، به دلیل ضعف جسمانی به بیمارستان منتقل شد. او در پیامی از بیمارستان تاکید کرد به محض بهبود، اعتصاب غذای خود را از سر خواهد گرفت.
وحید بهشتی در ادامه نوشت: «قسم به خون یاران، ایستادهایم تا پایان»
پس از آنکه این کنشگر روز جمعه ۱۵ اردیبهشتماه به دلیل ضعف جسمانی با آمبولانس به بیمارستان منتقل شد، در حساب کاربری او در توییتر متنی منتشر شد و در آن بدون اشاره به جزییات اعلام شد که حال او پس از ۷۲ روز اعتصاب غذا مساعد نیست و به این دلیل نتوانست کلیپ روزانهاش را ضبط و منتشر کند.
ساعاتی بعد، وحید بهشتی در توییتی با اشاره به بستری شدن خود و توقف موقت اعتصاب غذا به توصیه پزشکان، گفت به محض بهبود، اعتصاب غذای خود را در مقابل وزارت خارجه بریتانیا با مطالبه تروریست شناختن سپاه، از سر خواهد گرفت.
متی هون، همسر وحید بهشتی، نیز با اشاره به توقف موقت اعتصاب غذای این کنشگر سیاسی تاکید کرد به مبارزات علیه «تروریستهای سپاه پاسداران» ادامه خواهند داد.
در مدت ۷۲ روز اعتصاب غذای وحید بهشتی، مقامات و کنشگران بریتانیا با حضور هر روزه در کنار کمپ او در مقابل وزارت خارجه بریتانیا، به ابراز همبستگی با این کنشگر ادامه دادند.
در روز شصتوششم این اعتصاب غذا، ایرانیان و کنشگران در لندن و شهرهای مختلف جهان در حمایت از این اقدام بهشتی و با تاکید بر لزوم تروریست شناختن سپاه، در روز شنبه ۹ اردیبهشت تجمعها و تظاهرات گستردهای برپا کردند.
در روز ۳۱ فرودین نیز، ۱۲۵ نماینده احزاب مختلف در مجالس عوام و اعیان بریتانیا در نامهای به نخستوزیر این کشور با اعلام حمایت از وحید بهشتی خواستار قرار گرفتن سپاه در فهرست سازمانهای تروریستی شدند.
پیشتر در اواخر دیماه، نمایندگان مجلس عوام بریتانیا به طرحی که از دولت این کشور میخواهد سپاه پاسداران را سازمان تروریستی اعلام کند، به اتفاق آرا رای مثبت داده بودند.
نتیجه این رایگیری برای دولت بریتانیا الزامی ایجاد نمیکند، اما نشاندهنده افزایش فشار نمایندگان مجلس برای این اقدام است.
تقاضاها برای تروریست شناختن سپاه از سوی بریتانیا در حالی صورت میگیرد که سازمان اطلاعات داخلی بریتانیا، امآی-۵، در نوامبر اعلام کرده بود که عوامل جمهوری اسلامی طی یک سال گذشته برای ترور و ربودن دستکم ۱۰ شهروند بریتانیا توطئه کرده بودند.
در اواخر بهمن ۱۴۰۱ نیز شبکه تهدیدهای عوامل جمهوری اسلامی باعث شد ایراناینترنشنال برای حفظ امنیت روزنامهنگاران و همکاران خود، پخش برنامههای این شبکه را از شامگاه جمعه از لندن متوقف و همه بولتنهای خبری ۲۴ ساعته خود را به واشینگتن منتقل کند.
این تصمیم در پی دریافت هشدارهایی صورت گرفت که پلیس متروپولیتن لندن، درباره وجود تهدیدهای جدی و فوری نسبت به امنیت روزنامهنگاران ایرانی شاغل در این رسانه، به مدیران ایراناینترنشنال منتقل کرده بود.