وحید بهشتی در شصت‌ودومین روز اعتصاب غذا با معاون وزیر خارجه بریتانیا دیدار کرد

وحید بهشتی، فعال حقوق بشر، در شصت‌ودومین روز اعتصاب غذا به وزارت خارجه بریتانیا دعوت شد و با طارق احمد، معاون وزارت خارجه بریتانیا، دیدار کرد. بهشتی درباره این دیدار در توییتی نوشت: «گفتم سپاه و جمهوری اسلامی اسب مرده است؛ نه اسب بازنده، بیخود روی آنها شرط نبندید.»

بهشتی گفت دردیدار با معاون وزارت خارجه بریتانیادرباره تحریم‌های جدید علیه چهار فرمانده سپاه و اهمیت اقدامات بیشتر از جمله تروریست شناختن کل سپاه گفت‌وگو کردند.

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه تحریم کردن افرادی که از ایران خارج نمی‌شوند، راه موثری برای متوقف کردن فعالیت‌های تروریستی سپاه نیست، گفت به طارق احمد اطمینان داده است تا زمانی که سپاه با هدف حفظ امنیت بریتانیا و کل جهان در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار نگیرد، به اعتصاب غذای خود در مقابل وزارت خارجه بریتانیا ادامه خواهد داد.

پیش از ملاقات بهشتی با طارق احمد، نازنین بنیادی که برای دیدار با وحید بهشتی به بریتانیا سفر کرده، با این فعال سیاسی در مقابل وزارت خارجه دیدار و با او اعلام همبستگی کرد.

نازنین بنیادی مقاومت وحید بهشتی را «بی‌نظیر» خواند و تاکید کرد که سلامتی این کنشگر سیاسی برای مردم ایران بسیار اهمیت دارد.

وحید بهشتی در دیدار با نازنین بنیادی بار دیگر از ایرانیان خارج کشور خواست صرفنظر از همه تفاوت‌ها در تجمع بزرگ ایرانیان در لندن در ۲۹ آوریل با هدف تقاضا برای تروریست شناختن سپاه شرکت کنند.

این فعال سیاسی همچنین در مصاحبه با برنامه چشم‌انداز با سیما ثابت، با تاکید بر اینکه سپاه پاسداران باید به فهرست تروریستی اضافه شود، به ایران‌اینترنشنال گفت جرقه اصلی اعتصاب غذای او زمانی بود که در لندن به سیما ثابت حمله شد.

بهشتی در مصاحبه با ایران‌اینترنشنال خاطرنشان کرد مطالبه مهمی همچون تروریست شناختن سپاه باعث شده، سختی‌های اعتصاب غذا و خیابان‌خوابی در مدت ۶۲ روز گذشته را تحمل کند.

پیش‌تر در اواخر دی‌ماه، نمایندگان مجلس عوام بریتانیا به طرحی که از دولت این کشور می‌خواهد سپاه پاسداران را سازمان تروریستی اعلام کند، به اتفاق آرا رای مثبت داده بودند.

نتیجه این رای‌گیری برای دولت بریتانیا الزامی ایجاد نمی‌کند، اما نشان‌دهنده افزایش فشار نمایندگان مجلس برای این اقدام است.

تقاضاها برای تروریست شناختن سپاه از سوی بریتانیا در حالی صورت می‌گیرد که سازمان اطلاعات داخلی بریتانیا، ام‌آی-۵، در نوامبر اعلام کرده بود که عوامل جمهوری اسلامی طی یک سال گذشته برای ترور و ربودن دست‌کم ۱۰ شهروند بریتانیا توطئه کرده بودند.

در اواخر بهمن ۱۴۰۱ نیز شبکه تهدیدهای عوامل جمهوری اسلامی باعث شد ایران‌اینترنشنال برای حفظ امنیت روزنامه‌نگاران و همکاران خود، پخش برنامه‌های این شبکه را از شامگاه جمعه از لندن متوقف و همه بولتن‌های خبری ۲۴ ساعته خود را به واشینگتن‌ منتقل کند.

این تصمیم در پی دریافت هشدارهایی صورت گرفت که پلیس متروپولیتن لندن، درباره وجود تهدیدهای جدی و فوری نسبت به امنیت روزنامه‌نگاران ایرانی شاغل در این رسانه، به مدیران ایران‌اینترنشنال منتقل کرده بود.