داستان رکسهام، یک تیم محلی قدیمی که در سه سال با دو ستاره هالیوود، جهانی شد

داستان رکسهام یکی از قدیمی ترین باشگاه‌های فوتبال که در زیرگروه مسابقات لیگ یک ولز حضوردارد در ۳ سال گذشته عجیب است. رایان رینولدز و راب مک‌النی با ۲.۵میلیون دلار سومین باشگاه قدیمی فوتبال جهان را خریدند. رکسهام با قهرمانی در زیرگروه به مسابقات لیگ در پایین‌ترین دسته راه پیداکرد

داستان رکسهام یکی از قدیمی ترین باشگاه‌های فوتبال دنیا که در زیرگروه مسابقات لیگ یک ولز حضور دارد در سه سال گذشته عجیب است؛ به قیمت ۲.۵ دلار توسط دو ستاره هالیوود خریداری شد، مستندی در دیزنی برایش ساختند، یک میلیون نفر به دنبال‌کنندگانش در شبکه‌های اجتماعی افزوده شد، خریداران بلیط مسابقاتش سه برابر شد و البته پس از ۱۵ سال به پایین‌ترین دسته مسابقات لیگ صعود کردند.

رکسهام به ۱۵ سال انتظار پایان داده است و از مسابقات زیرگروه به مسابقات لیگ در پایین‌ترین دسته-راه پیدا کرده. بعد هم برنامه دارد تور پیش فصل را در آمریکا برپا کند تا هواداران جدید تیم بتوانند آن را از نزدیک ببینند.

رایان رینولدز و راب مک‌النی با ۲.۵ میلیون سومین باشگاه قدیمی فوتبال جهان را خریدند. این تیم در ۱۸۶۴ میلادی تاسیس شده است. هرچند که سرمایه گذاری آمریکایی ها در فوتبال انگلستان چیز جدیدی نیست. تقریبا نیمی از باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال انگلستان صاحبان آمریکایی دارند از جمله چلسی، منچستریونایتد، آرسنال، لیورپول و…

اما رایان رینولدز و راب مک‌النی، رکسهام را خریداری کردند، یک باشگاه درجه پنج که در یک شهری در ۲۵ مایلی لیورپول و منچستر قرار دارد.

رایان رینولدز و راب مک‌النی پس از یک جلسه مجازی با ۲ هزار حامی در سال ۲۰۲۰ به تفاهم رسیدند که ۲.۵ میلیون دلار برای خرید بازیکن و امکانات باشگاه سرمایه گذاری کنند. یک استادیوم را در رکسهام برای ۲۵ سال اجاره کردند تا هواداران بدانند که تیم را جابجا نمی کنند.

اما اصل موضوع یک سریال مستند به سبک نتفلیکس بود که سرمایه‌گذاری در باشگاه و روند تیم را روایت می‌کرد؛ «به رکسهام خوش آمدید» سریالی که از شبکه‌های دیزنی و هولو پخش شد. فصل اول موفقیت بزرگی بود، پخش آن در ماه آگوست در FX شروع شد، نظر مثبت ۹۷ درصد تماشاگران را جلب رد و بلافاصله برای شروع فصل دوم برنامه‌ریزی‌ها شروع شد.

علاوه بر اینکه بیش از ۳.۵ میلیون دلار درآمد از پخش سریال بدست آورد.

رکسهام اکنون در رده دوم جدول زیرگروه لیگ یک قرار دارد، اما حساب های اجتماعی آنها منفجر شده است:
- توییتر از ۴۵ هزار دنبال کننده به ۲۰۹ هزار رسیده (۳۶۴ درصد رشد)
- اینستاگرام از ۲۷ هزار دنبال کننده به ۲۰۸ هزار رسیده (۶۷۰ درصد رشد)
- تیک تاک هم از صفر به ۴۵۹ هزار دنبال کننده

همچنین تعداد طرفدارانی که بلیت های فصلی خریداری می کنند تقریباً سه برابر شده است: از ۲۶۰۹ بلیت در سال ۲۰۱۹ به ۶۸۲۰ بلیت در فصل ۲۰۲۲.

این مثال کاملی از شخصی است که یک دارایی ورزشی محلی را می گیرد و از بازاریابی استراتژیک و رسانه‌های خلاق برای جهانی کردن آن استفاده می‌کند.