پارلمان اروپا تصویب کرد: کمیته حقیقتیاب درباره مسمومسازی دختران محصل در ایران تحقیق کند
پارلمان اروپا با ۵۱۶ رای موافق، ۱۴ رای ممتنع و پنج رای مخالف، قطعنامهای صادر کرد که در آن از کمیته حقیقتیاب در مورد نقض حقوق بشر در ایران خواسته شد درباره مسمومسازیها در ایران تحقیق کند. این قطعنامه حمله شیمیایی به مدارس را «اقدامی شنیع با هدف ساکت کردن زنان» توصیف کرد.
این قطعنامه ۹ بندی، مسمومسازی دختران دانشآموز را «به شدیدترین شکل» محکوم کرد.
همچنین پیگرد قضایی منتشرکنندگان اخبار مسمومسازی دانشآموزان از جمله علی پورطباطبایی، از گردانندگان وبسایت قمنیوز نیز محکوم شد.
روز چهارشنبه ۲۴ اسفند نیز پارلمان اروپا به مناسبت روز جهانی زن میزبان شیرین عبادی، برنده ایرانی جایزه صلح نوبل بود. او در سخنرانی خود گفت که باید در کتابهای تاریخ نوشته شود جمهوری اسلامی دختران دانشآموز را با حملات شیمیایی مسموم کرد.
در این نشست اورزولا فون در لاین، رییس کمیسیون اروپا نیز گفت که «جهان از مبارزه و پایداری زنان ایرانی شگفتزده شده» و مبارزه آنان همه زنان در جهان را تحت تاثیر قرار داده است.
پارلمان اروپا اما در قطعنامه خود بار دیگر خواستار قرار گرفتن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروههای تروریستی اتحادیه اروپا شد.
این پارلمان همچنین خواستار اضافه شدن نام مقامات بلندپایه جمهوری اسلامی از جمله علی خامنهای، ابراهیم رئیسی و محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور، به فهرست تحریمهای حقوق بشری اتحادیه اروپا شد.
نمایندگان پارلمان اروپا روز پنجشنبه ۲۹ دی ماه نیز قطعنامهای ۳۲ بندی در محکومیت سرکوب اعتراضات در ایران تصویب کردند و خواهان قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروههای تروریستی اتحادیه اروپا شدند.
این قطعنامه همچنین خواستار توقف اعدامها در ایران و تحریم علی خامنهای، ابراهیم رئیسی و خانوادههای آنان شده بود.