خشم عمومی از مسمومسازی دانشآموزان و اعتراض شهروندان؛ عوامل سرکوب به معترضان حمله کردند
گروهی از شهروندان معترض و والدین دانشآموزان در ایران روز شنبه ۱۳ اسفند مقابل ساختمانهای آموزش و پرورش در شهرهای مختلف از جمله تهران، اصفهان، کرمانشاه و اردبیل تجمع کردند. آنان با محکوم کردن مسمومسازی دانشآموزان دختر، شعارهایی علیه علی خامنهای و مسوولان ارشد حکومت سر دادند.
بر اساس گزارشهای تکمیلی به دنبال این اعتراضات دهها نفر در شهرهای مختلف بازداشت شدند و عده زیادی هدف ضرب و جرح نیروهای سرکوب و عمال حکومت قرار گرفتند.
در تهران، معترضان از سوی نیروهای امنیتی و عوامل سرکوب، هدف ضرب و جرح قرار گرفتند.
خانواده برخی دانشآموزان در تهران روز شنبه در اعتراض به مسمومیت گسترده در مدرسهها، مقابل اداره آموزش و پرورش منطقه دو تهران تجمع کردند و شعار «مرگ بر طالبان، چه ایران چه افغان» سر دادند.
عده دیگری از خانوادههای دانشآموزان تهرانی هم در تجمع اعتراضی خود شعارهایی چون «مرگ بر حکومت بچهکُش» سر دادند.
شماری از والدین معترض دانشآموزان اما در اعتراض به مسموم کردن گسترده دختران در مدرسهها، مقابل ساختمان وزارت آموزش و پرورش منطقه هشت تهران تجمع کردند و شعارهایی چون «بچههامون رو کُشتند به جاش آخوند گذاشتند» سر دادند.
خانواده دانشآموزان منطقه پنج تهران هم مقابل ساختمان آمورش و پرورش این منطقه تجمع کردند.
والدین معترض دانشآموزان در شهر اردبیل هم روز شنبه مقابل ساختمان ادارهکل آموزش و پرورش این شهر تجمع کردند و در واکنش به حمله شیمیایی به مدرسهها و مسمومسازی دانشآموزان دختر فریاد اعتراض سر دادند.
والدین معترض دانشآموزان در اصفهان نیز با تجمع مقابل ساختمان آموزش و پرورش شعار «اسید پاشی، مسمومیت، هر دو یک جنایت» سر دادند.
از کرمانشاه نیز گزارش شده است چند نفر از معترضان به مسمومسازی گسترده دانشآموزان دختر در ایران به دست نیروهای امنیتی و عوامل سرکوب بازداشت شدند.
کیان امانی، خبرنگار ایراناینترنشنال درباره سناریوسازی رسانههای جمهوریاسلامی از حملههای شیمیایی به مراکز آموزشی دخترانه در شهرهای مختلف ایران گزارش داده است:
از روز نهم آذر ماه تاکنون گزارشهای روزانهای درباره حملات سمی با گازهای مسمومکننده به دختران دانشآموز در ایران منتشر میشود که نگرانیهای گستردهای را در میان مردم برانگیخته است.
مقامهای جمهوری اسلامی اما مطابق الگویی تکرار شونده حاضر به پاسخگویی در این زمینه نیستند.
آنان ابتدا گزارشها را نادرست و غیردقیق خواندند و موارد بسیاری را تکذیب کردند: عدهای موضوع را به شیطنت کردن دانشآموزان برای ندادن امتحان تقلیل دادند. احمد وحیدی، وزیر کشور هم گفت که بیش از ۹۰ درصد موارد به دلیل فشار و استرس بوده است.
مسوولان اعلام کردند بسیاری از این گزارشها صحت ندارند و سپس با گستردهتر شدن موضوع، مطابق معمول ماجرا را متوجه «اقدامات دشمن» دانستند.