تاکید قانونگذاران آلمان و استرالیا بر حمایت از معترضان ایران و فشار بر جمهوری اسلامی
در ادامه حمایتهای جهانی از خیزش انقلابی مردم ایران، جمعی از نمایندگان پارلمان آلمان مقابل سفارت جمهوری اسلامی در برلین تجمع کردند. جمعی از نمایندگان سنا و مجلس نمایندگان استرالیا نیز خواستار تشدید فشارهای دولت این کشور بر جمهوری اسلامی شدند.
روز سهشنبه، شماری از نمایندگان پارلمان آلمان با تجمع مقابل سفارت جمهوری اسلامی در برلین خواستار آزادی معترضان بازداشتی در جریان خیزش انقلابی شدند. این نمایندگان با در دست داشتن تصاویر زندانیان، از مقامهای جمهوری اسلامی خواستند مجازات اعدام محکومان را متوقف کنند.
در همین حال تعدادی از قانونگذاران استرالیا در گفتوگو با علیرضا محبی، خبرنگار ایراناینترنشنال، تاکید کردند دولت استرالیا باید فشارها را بر جمهوری اسلامی تشدید کند.
کلر چندلر، سناتور استرالیایی، به ایراناینترنشنال گفت: «ما خواستار تروریست شناختن سپاه پاسداران و اعمال تحریمهای حقوق بشری بیشتر علیه جمهوری اسلامی هستیم. میخواهیم به جهانیان نگرانی خود را درباره نقض حقوق بشر در ایران نشان دهیم».
سناتور چندلر با تاکید بر عزم نمایندگان سنای استرالیا بر ادامه مطالبات از دولت این کشور برای تشدید فشار بر جمهوری اسلامی، از جامعه ایرانی ساکن استرالیا خواست به کنشگری در حمایت از مردم ایران و اطلاعرسانی درباره مطالبات خود ادامه دهند.
جوردن استیل-جان، دیگر سناتور استرالیایی، نیز به ایراناینترنشنال، گفت: «واکنش دولت استرالیا در حمایت از معترضان ایران بسیار کند بوده است. استرالیا درپی فشار جامعه ایرانی و پس از سه ماه از اعتراضات ایران، اولین تحریمها را علیه جمهوری اسلامی اعمال کرد.»
دیوید پوکاک، سناتور استرالیایی، نیز در مصاحبه با ایراناینترنشنال بر لزوم حمایت از زنان و معترضان ایران و فشار بر جمهوری اسلامی از طریق تحریمهای هدفمند و سایر شیوههای ممکن تاکید کرد.
همچنین کیث ولاهان، عضو مجلس نمایندگان استرالیا، در مصاحبه با ایراناینترنشنال با اشاره به اینکه پس از تلاشها برای تروریست شناختن سپاه، دادستان کل استرالیا موانع حقوقی این کار را مشخص کرده، گفت زمانش رسیده دولت با توجه به این محدودیتها، لایحه خود را برای تروریست شناختن سپاه ارائه کند.
از سوی دیگر، پت فالون، عضو جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا، در توییتی گفت: «استراتژی بایدن در ارتباط با ایران، حول محور احیای برجام استوار شده است. به هیچ وجه نمیتوان چیزی را که به تقویت رژیم قاتل ایران منجر شود، توافق نامید. این توافق یک اشتباه راهبردی است و زمانش رسیده مسیر خود را عوض کنیم.»