رسانه اسرائیلی از مرگ مشکوک یک کارشناس هسته‌ای دیگر در ایران خبر داد

وبسایت اسرائیلی وای‌نت گزارش داد که در روزهای اخیر یک کارشناس هسته‌ای دیگر به نام کامران ملاپور که در تاسیسات نطنز کار می‌کرد در شرایط مشکوکی فوت شده است.

خبر فوت مشکوک کامران ملاپور پیشتر در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده بود و وای‌نت روز یکشنبه ۱۵ خرداد این خبر را گزارش کرد.

به نوشته وای‌نت، مرگ ملاپور نیز در روز نهم خرداد یعنی همزمان با مرگ ایوب انتظاری در یزد و مرگ علی اسماعیل‌زاده در کرج روی داده است.

دنیس سیترینوویچ، مسئول سابق بخش ایران در واحد تحقیقات ارتش اسرائیل، به وای‌نت گفت همزمانی فوت‌های مشکوک اخیر جالب توجه است و تصادفی بودن آنها را زیر سوال می‌برد.

مقام‌های جمهوری اسلامی تاکنون اظهار نظری درباره خبر مربوط به فوت کامران ملاپور نکرده‌اند.

در دو روز اخیر برخی کانال‌های تلگرامی و حساب‌های توییتری با انتشار عکسی گزارش داده بودند که کامران ملاپور اهل ایذه و دارای دکترای هسته‌ای بود و به خانواده او گفته شده که وی در سانحه‌ای در تاسیسات نطنز فوت شده است.

کامران ملاپور چهارمین فردی است که طی دو هفته اخیر خبر کشته شدن یا فوت مشکوک او منتشر می‌شود.

حسن صیاد خدایی، از اعضای ارشد واحد ۸۴۰ سپاه قدس، اول خرداد در خیابانی در تهران به ضرب گلوله کشته شد و مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی مرگ او را به اسرائیل نسبت دادند.

پس از آن گزارش‌هایی درباره مرگ سرهنگ علی اسماعیل‌زاده به دلیل پرت شدن از بام خانه‌اش در کرج منتشر شد و ایران‌اینترنشنال در خبری اختصاصی گزارش داد که او از فرماندهان واحد ۸۴۰ سپاه قدس و از همکاران نزدیک صیاد خدایی بود و به ظن جاسوسی حذف فیزیکی شده است.

ایوب انتظاری، دارای دکترای مهندسی هوافضا و متخصص پهپادی و موشکی، نیز چهارمین مورد بود. گزارش‌هایی درباره فوت مشکوک او بر اثر مسمویت در روز نهم خرداد در یزد منتشر شد و پس از آن مقام‌های جمهوری اسلامی سخنانی ضد و نقیض در این باره اظهار کردند.

دادگستری یزد او را کارمند معمولی یک شرکت صنعتی معرفی کرد و مرگ او را بر اثر بیماری دانست؛ اما استانداری یزد در یک پیام مکتوب از او با عنوان «‌شهید» یاد کرد و تصویری هم از حضور مقام‌های محلی در خانه‌ انتظاری منتشر شد.

پیش از اینها، شامگاه چهارشنبه چهارم خرداد، رسانه‌های ایران از بروز «حادثه صنعتی» در کارخانه‌ای در پارچین خبر دادند و وزارت دفاع جمهوری اسلامی نیز مرگ مهندس احسان قدبیگی و زخمی شدن یک نفر دیگر را تایید کرد.

پس از آن نیویورک تایمز گزارش داد که این «حادثه» در واقع یک حمله پهپادهای انفجاری با هدف ساختمان تحقیقات تولید پهپاد وزارت دفاع بوده است.