سیسمونیگیت؛ حمایت ۲۳۳ نماینده مجلس از قالیباف و درخواست برای برخورد امنیتی
ساعاتی پس از جلسه غیرعلنی مجلس درباره سیسمونیگیت، ۲۳۳ نماینده مجلس از دو نهاد اطلاعاتی خواستند با «طراحان و مجریان پروژههای تخریب» علیه محمدباقر قالیباف برخورد شود.
در بیانیه ۲۳۳ نماینده که روز شنبه دهم اردیبهشت در مجلس قرائت شد، از وزیر اطلاعات و رییس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران خواسته شده که طراحان و مجریان «پروژههای تخریب» شناسایی شوند و با آنها «برخورد» شود.
این نمایندگان همچنین در بیانیه خود با اشاره به اینکه مجلس «در طول دو سال گذشته بیش از پیش بینیها مورد هجمه و تخریب دشمنان خارجی و بدخواهان داخلی» قرار گرفته، تازهترین مورد از این دست را «تخریب هدفمند» رییس مجلس عنوان کردهاند.
پیش از شروع جلسه علنی، نمایندگان در نشستی غیرعلنی به موضوع معروف به سیسمونیگیت پرداخته بودند.
به گفته احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز، در جلسه غیرعلنی قالیباف مطرح شدن موضوع سیسمونیگیت در رسانهها را دارای انگیزههای سیاسی دانست.
همچنین به نوشته خبرگزاری ایلنا، قالیباف در جلسه غیرعلنی بدون اشاره به جزییات گفت: «دستگاههای امنیتی اقدامات خوبی را برای روشن شدن ابعاد ماجرا انجام دادند و من هم تا آخر مساله را پیگیری خواهم کرد.»
او با اشاره تلویحی به یادداشت پسرش الیاس قالیباف در اینستاگرام، گفت: «عذرخواهی هم انجام شد، این کاری بود که کمتر کسی انجام میدهد.»
قالیباف در جلسه علنی هیچ اشارهای به برگزاری جلسه غیرعلنی یا موضوع سیسمونیگیت نکرد و فقط گفت: «باید با جدیت و تلاش بیشتر موانع پیش روی مسائل اصلی مردم را برداریم و با تدبیر و تلاش جهادی، انقلابیگری عقلانی را سرلوحه کار خود قرار دهیم.»
طی ۱۲ روزی که از افشاگری موسوم به سیسمونیگیت میگذرد، قالیباف در عرصه عمومی کاملا سکوت کرده اما برخی نزدیکان او و همچنین چند نماینده مجلس، شماری از اصولگرایان و روزنامه کیهان شدیدا به افشاگران و منتقدان این سفر حمله کردهاند.
پیش از این محمود رضوی، مشاور قالیباف، افشای خبرهای این سفر را «پروژهای امنیتی» و اقدام «یک نهاد امنیتی» با هدف حذف رقبای سیاسی خوانده بود.
در مقابل، وحید اشتری که نخستین بار ماجرای این سفر را افشا کرد در توییتی نوشت: «گاوگیجه بدی است. این بساط ریاکاری و تبعیض در زندگیتان را جمع کنید همه چیز حل میشود.»