اختصاصی ایران اینترنشنال؛ جزییات جدید از تلاش سپاه پاسداران برای دخالت در انتخابات آمریکا
اسناد اختصاصی رسیده به دست ایران اینترنشنال نشان میدهد که سپاه پاسداران چگونه سعی کرد در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته آمریکا دخالت کند.
پاییز سال ۲۰۲۰، در مناظرههای انتخابات آمریکا، حرف از گروه «پراد بویز» به میان آمد. گروهی افراطی و خشونتطلب که به طرفداری از ترامپ برآمده بودند.
یک گروه روی شهرت منفی پراد بویز سرمایهگذاری کرده بود. سپاه سایبری سپاه پاسداران که حالا مشخص شده تلاش میکرد با فرستادن ایمیل جعلی تهدیدآمیز به رایدهندگان دموکرات، از آنها بخواهد به ترامپ رای بدهند.
همان موقع مقامهای امنیتی آمریکا فاش کردند جمهوری اسلامی پشت این حمله سایبری است. چند روز پیش، وزارت خزانهداری آمریکا جمهوری اسلامی را به تلاش برای دخالت در انتخابات آمریکا متهم کرد
حالا اسنادی که به طور اختصاصی به دست ایران اینترنشنال رسیده، نشان میدهد سپاه پاسداران، برنامهای مفصل برای ایجاد اختلال در انتخابات آمریکا و ایجاد آشوب در این کشور تدارک دیده بود.
در این برنامه شش مرحلهای قرار بود با حملهای سایبری، ایمیلهایی به سران حزب جمهوریخواه و حتی اعضای خانواده ترامپ فرستاده شود.
در یکی از مراحل قرار بود سایت خبرگزاریهای مهم هم هک شود تا از طریق آنها اخبار جعلی به مردم آمریکا برسد و زمینه برای آشوب فراهم شود.
در یک نمونه، آنها میخواستند ایمیلی جعلی از طرف سناتورهای آمریکایی بفرستند و از اشکال در امنیت زیرساختهای انتخابات خبر بدهند و حزب دموکرات را متهم به تقلب کنند.
این افراد متن دو خبر هم از طرف دو حزب اصلی آمریکا آماده کرده بودند و در نظر داشتند با حمله سایبری آن را به عنوان خبر در رسانههای معتبر منتشر کنند .
در یکی از آنها گفته میشد متخصصین امنیت سایبری ادعای ترامپ را تایید کردند، رایگیری پستی تقلبی است و برای سایتهای حامی بایدن، این خبر قرار بود منتشر شود: طرح حامیان ترامپ برای هک کردن انتخابات ۲۰۲۰.
این اسناد که تنها در اختیار دولت آمریکا قرار دارد و اخیرا ایران اینترنشنال به دست آورده، باعث شد آمریکا شش عضو این شبکه را تحریم کند.
محمد حسین موسی ۲۴ ساله و سجاد کاشیان ۲۷ ساله متهم هستند اطلاعات محرمانه انتخاباتی را از سایت انتخاباتی یک ایالت در اختیار گرفتهاند و ایمیلهای تهدیدآمیز برای ترساندن شهروندان آمریکا در روند انتخابات فرستادهاند.
آنها نه تنها موفق نشدند، بلکه دستی بالای دستشان پیدا شد و دستشان را رو کرد. گروه سایبری لبدوختگان، که از دو سال پیش افشاگری در مورد فعالیتهای سایبری سپاه پاسداران را از یک گروه تلگرامی آغاز کرده، زمستان گذشته، مجموعهای کامل از اطلاعات و اسناد شرکت «ایمن نت پاسارگاد» را به دست آورد و در اختیار دولت آمریکا قرار داد.
لبدوختگان این شرکها را تروریست سایبری میخواند چون به اهداف غیرنظامی حمله میکنند.
دفتر شرکت ایمن نت پاسارگاد، که با نام «ایلیانت گستر ایرانیان» هم فعالیت میکند در اتوبان باقری تهران قرار دارد. نمونهای از شرکتهایی که زیر نظر امیر لشگریان، رییس «گروه شهید کاوه» و مسئول لشکر سایبری سپاه پاسداران فعالیت میکنند.
همزمان با حاشیههای پس از انتخابات سال گذشته در آمریکا، به نظر میرسد در تهران واقعا عدهای در حکومت، تصور میکردند قرار است نظام سیاسی آمریکا سرنگون شود.
یاسر جبراییلی، از اعضای دفتر رهبر جمهوری اسلامی چند روز پیش از برگزاری انتخابات آمریکا در یک توییت از جنگ داخلی قریبالوقوع در آمریکا خبر داده بود.
توییتی که آن روزها مایه مزاح تلقی شد نشان میداد که آنها یک شوخی را زیادی جدی گرفته بودند.
طرحی که مشخص نیست چقدر پول برایش از بودجه عمومی خرج شد، اما یک هدف داشت، شوخی جنگ داخلی و تجزیه در آمریکا
یک شوخی که اولین بار چند ماه قبلتر، در مردادماه سال ۹۹، از این حرفها آغاز شد، زمانی که علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی گفت: «به نظر من آمریکا، دشمنی بزرگتر از ملّت خودش ندارد؛ الان بزرگترین دشمن رژیم آمریکا، ملّت آمریکا هستند؛ دنبال دشمن دیگر نگردد؛ همین دشمن هم هست که این رژیم را به زانو درخواهد آورد.»