شیوه انتخاب بوژوویوچ؛ استقلال اگر نصفشب، در راه فرودگاه تماس نمیگرفت، برگشته بود
میودراگ بوژوویچ، سرمربی مونتهنگرویی در حالی هدایت استقلال را برعهده گرفت که براساس ادعای فرهیختگان «او و دستیارانش پس از فسخ قرارداد با استقلال خوزستان، در مسیر فرودگاه بودند تا ایران را ترک کنند. اما تماس مدیران استقلال در حوالی ساعت ۱:۳۰ بامداد، سرنوشت این مربی را تغییر داد.»
در ادامه این گزارش آمده«درحالیکه بلیت پرواز برای ساعت ۴ صبح رزرو شده بود، اگر این تماس یک ساعت دیرتر برقرار میشد، بوژوویچ و همراهانش فرودگاه را ترک کرده و مذاکرات با استقلال دشوار میشد. اما پس از این تماس، آنها برنامه سفر خود را لغو کرده و به هتل اسپیناس بازگشتند تا قرارداد را نهایی کنند.»
همچنین طبق ادعای فرهیختگان «قرارداد بوژوویچ با استقلال شامل هیچ بند تمدید خودکاری نیست و طرفین در پایان فصل درباره ادامه همکاری مجدداً مذاکره خواهند کرد.استقلالیها پیش از این با بوژوویچ مذاکره نکرده و تمام تمرکز مدیران استقلال روی مذاکره با ماتزاری ایتالیایی بود. تمام فرایند توافق میان طرفین تنها در حدود یک ساعت و ۴۵ دقیقه به نتیجه رسید، تا جایی که حتی خود سرمربی و مدیران باشگاه نیز از سرعت این اتفاقات شگفتزده شدند.»