راهی برای نجات نیکمت آبی‌پوشان؛ بوژوویچ - استقلال تنها به شرط موافقت تیم خوزستانی

در پی اعلام رسانه‌ها درباره توافق نهایی استقلال تهران با میودراگ بوژوویچ، سرمربی پیشین استقلال خوزستان، فرشید طاهری، به ایسنا گفت: «در صورتی که فسخ یک طرفه قرارداد بوژوویچ با استقلال خوزستان از حالت یک طرفه به توافقی تغییر کند، او مشکلی برای نشستن روی نیمکت استقلال ندارد.»

میودراگ بوژوویچ، سرمربی پیشین استقلال خوزستان روز گذشته با فسخ یک طرفه قراردادش از استقلال خوزستان جدا شد و صبح امروز پای میز مذاکره با مدیران استقلال نشست تا هدایت این تیم را برعهده بگیرد. رسانه‌های ایران خبر داده‌اند که دو طرف با یکدیگر توافق کرده‌اند.

طبق بند ۲۵ آیین نامه سازمان لیگ، بوژوویچ تنها به یک شرط می‌تواند روی نیمکت استقلال بنشیند. طبق این بند از آیین نامه سازمان لیگ، کلیه سرمربیان شاغل در لیگ برتر، در صورت فسخ قرارداد خود، مجاز به فعالیت در آن رده از مسابقات با هر عنوانی تا پایان فصل نخواهند بود.