نیکولو اسکیرا: ماتزاری پیشنهاد استقلال را رد کرد و منتظر یک تیم ایتالیایی است
نیکولو اسکیرا، خبرنگار ایتالیایی در شبکه اجتماعی ایکس درباره رد پیشنهاد استقلال توسط والتر ماتزاری نوشت: «ماتزاری تصمیم گرفته است منتظر یک باشگاه ایتالیایی باشد و به همین دلیل پیشنهاد سنگین باشگاه استقلال که به تازگی بوژوویچ را به خدمت گرفته است، نپذیرد.»
باشگاه استقلال، میودراگ بوژوویچ سرمربی پیشین استقلال خوزستان را تا پایان فصل بهعنوان سرمربی این تیم انتخاب کرد.
خبر رد پیشنهاد استقلال درحالی اعلام شده که بعد از ظهر امروز علی تاجرنیا، رئیس هیئت مدیره استقلال درباره مذاکره این باشگاه با والتر ماتزاری و حضور دستیارانش در دربی ۱۰۵ گفته بود که مذاکرات با ماتزاری ادامه دارد: «ما امیدمان این بود که مجموعه دستیاران او قبل از دربی در باشگاه حضور پیدا کنند و از حضورشان در نیمکت استفاده کنیم و همه توافقات هم انجام شده بود.»
او در ادامه گفت: «یک مشکلی در بحث فنی آنها و تیمشان بود که منجر شد ما متوجه شویم که تا امروز نخواهند رسید. به همین دلیل مذاکرات در حال انجام است. دیشب جلسه مفصلی بین ماتزاری و وکیلش برگزار شده و من لحظه به لحظه در جریان بودم و هنوز هم این مسئله در جریان است.»