شما صفحه ای از سایت قدیمی ایران اینترنشنال را مشاهده می کنید که دیگر به روز نمی شود. برای مشاهده سایت جدید به iranintl.com مراجعه کنید.

نتانیاهو: ایران روزانه به ما حملات سایبری می‌کند

 

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، گفت ایران روزانه به حمله‌های سایبری علیه این کشور دست می‌زند و اسرائیل این فعالیت‌ها را زیر نظر دارد.

نتانیاهو در همایش «سایبرتک» در تل‌آویو گفت: «رژیم ایران هر روزه حملات سایبری علیه اسرائیل انجام می‌دهد و این حملات تحت مانیتورینگ ما قرار دارند. ما این حملات را تشخیص داده و از آن پیشگیری می‌کنیم.»

او توانایی کشورش در حوزه دفاع سایبری را در«بهترین سطح جهانی» توصیف کرد.

 

 

 

 

مقام‌های ایرانی هم قبلا اسرائیل را به انجام حملات سایبری متهم کرده بودند. چهاردهم آبان ۱۳۹۷، حمید فتاحی، معاون وزیر ارتباطات ایران گفته بود مبدا حملات پراکنده به زیرساخت‌های ارتباطی ایران، اسرائیل بوده است.

یکی از مشهورترین حملات سایبری اسرائیل به ایران،‌ پروژه مشهور به «ویروس استاکس‌نت» است که سال ۱۳۸۹ با همکاری آمریکا انجام شد. هدف این حمله، تاسیسات هسته‌ای ایران بود.

از سوی دیگر، آژانس امنیت شبکه و اطلاعات اتحادیه اروپا (انیسا) روز دوشنبه در گزارشی از احتمال افزایش جاسوسی سایبری ایران خبر داد.

در این گزارش، هکرهای جمهوری اسلامی، یکی از بزرگ‌ترین تهدیدها علیه امنیت دیجیتال اروپا معرفی شدند و پیش‌بینی شده که در صورت شکست گفت‌وگوهای معطوف به لغو برجام، فعالیت‌های سایبری ایران در اتحادیه اروپا افزایش پیدا کند.

دوم مردادماه هم وزارت کشور آلمان گزارشی را منتشر کرد که در آن درباره افزایش امکانات ایران برای حمله‌های سایبری و تهدید منافع آلمان ابراز نگرانی شده بود. این گزارش به همکاری احتمالی ایران و روسیه نیز اشاره کرده بود.

 

 

 

 

پنجم مردادماه، اداره ملی اطلاعات آمریکا در گزارشی ایران را بازیگری توانمند و فعال در حوزه حمله‌ها و جاسوسی سایبری توصیف کرد. در این گزارش به فعالیت‌های سایبری چند گروه هکری ایران به صنایع نظامی، انرژی و هوایی در آمریکا اشاره شده بود.

بر اساس این گزارش، ایران در تلاش است از طریق سرقت اطلاعات، عقب‌ماندگی تکنولوژیک خود را جبران کند.

دولت آمریکا، فروردین امسال ۱۰ شخص و یک شرکت ایرانی را به دلیل دست داشتن در حملات سایبری تحریم کرد. به گفته کاخ سفید، اطلاعاتی که در این حمله‌های سایبری به دست آمده، به نفع سپاه پاسداران استفاده شده است. وزارت دارایی آمریکا همچنین هفتم آذرماه، دو ایرانی را به اتهام «تسهیل باجگیری سایبری» تحریم کرد.

مهرماه ۱۳۹۶، روزنامه گاردین گزارش داد که بر اساس ارزیابی مرکز امنیت سایبری بریتانیا، ایران در حملات سایبری به ایمیل چند نماینده پارلمان این کشور دخالت داشته است.

افزایش گزارش‌ها و طرح ادعاهای پی‌درپی علیه فعالیت‌های سایبری ایران در اتحادیه اروپا و آمریکا، نشان‌دهنده افزایش حساسیت‌ها و توجه به این بخش از رفتارهای جمهوری اسلامیست که در کنار رفتارهایی چون حمایت از تروریسم و نقض حقوق بشر، پرونده اتهامات ایران را حجیم و پیچیده‌تر می‌کند.

 

تازه چه خبر؟
گزارش‌های رسانه‌ای از مرگ شاهین ناصری، از شاهدان شکنجه نوید افکاری، در زندان تهران بزرگ خبر می‌دهند. منابع نزدیک به خانواده شاهین ناصری در گفت‌وگو با...More
طالبان اسامی شماری از افراد از جمله دو نفر از فرماندهان نظامی طالبان را که به سمت‌های مهم دولتی منصوب کرده است، اعلام کرد. به گفته ذبیح‌الله مجاهد،...More
حسن زرقانی دادستان مشهد از بازداشت شش متهم پرونده کودک‌ربایی در این شهر خبر داد و اعلام کرد که متهم اصلی پرونده هنوز دستگیر نشده وفراری است. زرقانی...More
پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای اعلام کرد گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان که بارها وفاداری ایدئولوژیک قوی خود به جمهوری اسلامی را نشان داده، دولت لبنان را...More
ارتش سودان در بیانیه‌ای که از تلویزیون دولتی این کشور پخش شد، اعلام کرد تلاش برای کودتا را خنثی کرده و اوضاع تحت کنترل است. یک عضو شورای حکومتی سودان...More