آمریکا و اسرائیل برای مقابله با تهدید فزاینده پهپادها و موشک های ایران یک کارگروه مشترک تشکیل می‌دهند | ایران اینترنشنال

آمریکا و اسرائیل برای مقابله با تهدید فزاینده پهپادها و موشک های ایران یک کارگروه مشترک تشکیل می‌دهند

‏جیک سالیوان، مشاوران امنیت ملی آمریکا و اسرائیل در جریان دیدار روز سه‌شنبه خود در واشینگتن توافق کردند یک کارگروه مشترک به منظور تمرکز بر تهدید رو به رشد هواپیماهای بدون سرنشین و موشک‌های هدایت شونده ایران ایجاد کنند.

بنابر اعلام سایت کاخ سفید، در جریان دیدار روز سه‌شنبه ششم اردیبهشت ماه جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا در دیدار با مشاور امنیت ملی اسرائیل همچنین دو طرف توافق کردند تا رایزنی‌های دو جانبه دو دولت در مورد طیفی از مسائل منطقه‌ای ادامه یابد.

در این دیدار، مشاوران امنیت ملی ایالات متحده و اسرائیل نگرانی‌های جدی خود را در مورد پيشرفت‌های برنامه اتمی ايران در سال‌های اخير مورد بررسی قرار دادند و سالیوان، همتای اسرائيلی خود را در در جریان نتایج مذاکرات احیای برجام قرار داد.

سالیوان ضمن تشریح آخرین تحولات مربوط به مذاکران هسته‌ای ایران، تاکید کرد واشینگتن علاقمند است در روند گفت‌وگوهای هسته‌ای، از نزدیک با اسرائیل در مشورت باشد.  

دو طرف همچنین در این دیدار توافق کردند تا رایزنی‌های دو جانبه دو دولت، در مورد طیفی از مسائل منطقه‌ای ادامه یابد.

دیدار مشاور امنیت ملی کاخ سفید با مئیر بن شبات اولین جلسه از سلسله دیدارهای مقامات امنیتی و نظامی اسراییل است که با هدف مذاکره با مقامات آمریکایی به واشینگتن سفر کرده‌اند.

یوسی کوهن، رییس موساد، پیشتر ابراز تمایل کرده بود با جو بایدن دیدار کند.

تایمز آو اسرائیل در این زمینه نوشت که یوسی کوهن قرار است در دیدار با مقام های ارشد آمریکا، شواهد پنهان کاری و دروغگویی ایران در خصوص برنامه هسته‌ای‌ این کشور را در اختیار دولت بایدن قرار دهد و دولت آمریکا را از پیوستن به برجام منصرف کند.

آویو کوخاوی، رییس ستاد ارتش اسرائیل، نیز قرار است با مقامات ارشد پنتاگون دیدار کند تا خواستار افزایش نظارت بین‌المللی و کنترل بر بخش تحقیق و توسعه ایران و غنی سازی اورانیوم شود.

پیشتر پایگاه خبری اکسیوس نیز گزارش داده بود «تامیر هیمن» رییس اطلاعات نظامی اسرائیل در این هیات با مقامات امریکایی دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

تازه چه خبر؟
پارلمان آلمان با تصویب قطعنامه‌ای ۱۸ ماده‌ای، ضمن محکوم کردن موارد متعدد نقض حقوق بشر در ایران، از دولت آلمان خواست که در روابط با جمهوری اسلامی...More
در پی کشته شدن دو خبرنگار در جریان واژگون شدن اتوبوس خبرنگاران در آذربایجان غربی، خبرگزاری ایسنا با انتشار اطلاعیه‌ای به برخی گلایه‌ها پرداخت و اشاره...More
پژوهشگران جمجمه‌ای در چاهی در شهر هاربین در شمال شرق چین یافته‌اند که متعلق به گونه جدیدی از انسان اولیه است و آن را هومولونگی یا «اژدها انسان»...More
همزمان با ۲۶ ژوئن، روز جهانی حمایت از قربانیان شکنجه، سازمان عفو بین‌الملل جزییات و مستنداتی از شکنجه و رفتارهای بی‌رحمانه علیه وحید و حبیب، برادران...More
مجتبی خالدی، سخنگوی سازمان اورژانس ایران، علاوه بر خرابی جاده‌ها، ایمنی پایین خودروهای ایرانی را عامل افزایش تلفات در جاده‌های کشور دانست. خالدی در...More