خانواده باقر و سیامک نمازی، پدر و پسر ایرانیآمریکایی که در تهران به جاسوسی متهم شدند، از دولت جو بایدن خواستند آزادی این دو را پیششرط هرگونه توافق با جمهوری اسلامی قرار دهد.
به گزارش رویترز، بابک نمازی روز دوشنبه در یک کنفرانس خبری آنلاین گفت پدرش، باقر نمازی ۸۴ ساله، با وجود آزادی از زندان در سال ۲۰۱۸ به دلایل پزشکی و کاهش محکومیتش در سال ۲۰۲۰ به مدت زمان سپری شده، اما ممنوعالخروج شده است.
او تاکید کرد باقر نمازی بیمار است و باید اجازه یابد برای مراقبتهای فوری پزشکی از ایران خارج شود.
همچنین به گفته بابک نمازی، برادر او، سیامک، همچنان در زندان اوین زندانی است.
پیشتر بارها خبر انتقال چندین باره باقر نمازی از زندان به بیمارستان منتشر شده بود. او به مشکلات قلبی، از جمله کاهش فشار خون و ضربان نامنظم قلب دچار است.
باقر نمازی از مقامهای سابق یونیسف که سال ۹۵ برای پیگیری وضعیت فرزندش به ایران رفته بود، بازداشت شد.
فرزند او، سیامک نمازی، نیز در مهرماه سال ۱۳۹۴ در جریان سفری به ایران بازداشت شد.
سپس این دو به اتهام جاسوسی و همکاری با دولت آمریکا به ده سال زندان محکوم شدند؛ اتهامی که از سوی آنان رد شد.
نخستوزیر ارمنستان ارتش را به کودتای نظامی متهم کرد
نیکول پاشینیان، نخستوزیر ارمنستان، از تلاش ارتش کشورش برای انجام کودتای نظامی خبر داد و گفت کابینهاش باید استعفا دهد.
نخستوزیر ارمنستان روز پنجشنبه هفتم اسفندماه در ویدیویی خطاب به مردم این کشور که از طریق فیسبوک منتشر شده گفت: «مهمترین مشکل اکنون حفظ قدرت در دست مردم است، زیرا من آنچه اتفاق افتاده را یک کودتای نظامی میدانم.»
پاشینیان ضمن اعلام این خبر به میان هواداران خود در ایروان، پایتخت کشورش، رفت. مخالفان او نیز همزمان تظاهراتی علیه دولتش برگزار کردند.
او در حالی خبر از کودتای نظامی داده که یک مقام ارشد ارتش پیشتر از او خواسته بود به دلیل عدم موفقیت در جنگ اخیر قرهباغ از جایگاهش کنارهگیری کند.
در واکنش به این اظهارات، وزارت دفاع ارمنستان اعلام کرد که ارتش ساختار سیاسی نیست و تلاش برای درگیر کردن آن در سیاست غیرقابل قبول است.
همزمان با این تحولات، گزارشها حاکیست ارتش از اخراج فرماندهان نظامی ارشد و انتقادات به عملکردش ناراضی است.
پاشینیان پس از عدم موفقیت در درگیری سال گذشته با آذربایجان بر سر قرهباغ، با اعتراضات گسترده روبهرو شده است.
تاکید اسرائیل و بحرین بر مشارکت کشورهای منطقه در مذاکرات درباره ایران
بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل و ولیعهد بحرین درباره برنامه هستهای ایران و همچنین مشارکت کشورهای حاشیه خلیج فارس در تاسیس کارخانه واکسنسازی کرونا در اسرائیل تلفنی گفتوگو کردند.
در بیانیههایی که نتانیاهو و سلمان بن حمد الخلیفه، ولیعهد بحرین، روز پنجشنبه هفتم اسفندماه منتشر کردهاند به موضوعات مورد بحث آنها اشاره شد، اما تنها در بیانیه بحرین به موضوع ایران نیز اشاره شده است.
دفتر رسانهای پادشاه بحرین در توییترش نوشته در گفتوگوی رهبران این دو کشور بر اهمیت مشارکت کشورهای منطقه در مذاکرات درباره پرونده هستهای ایران تاکید شده است.
در این بیانیه آمده است: «پادشاه بحرین همچنین اظهار داشت كه علاقه دارد احتمال پیوستن بحرین به كارخانه تولید واكسن [کرونا] را كه قرار است با همراهی سایر كشورها در اسرائیل تاسیس شود، بررسی كند.»
دفتر نتانیاهو گفت که او با خلیفه بحرین در مورد بازدید از این کشور زمانی که محدودیتهای ویروس کرونا اجازه دهد، صحبت کرده است.
نتانیاهو روز چهارشنبه اعلام کرد در حال مذاکره با روسای شرکتهای داروسازی فایزر و مدرنا برای افتتاح تاسیساتی در اسرائیل است.
بحرین پیشتر با میانجیگری دولت دونالد ترامپ، توافق عادیسازی روابط با اسرائیل امضا کرده بود.
متهم شدن یک شهروند آلمانی به جاسوسی برای روسیه
دادستانی آلمانی یک شهروند این کشور را به جاسوسی از طریق تحویل نقشه ساختمان پارلمان به روسیه متهم کرد.
بر اساس اعلام دادستانی، این فرد که با یک شرکت تعمیر و نگهداری تجهیزات الکترونیکی پارلمان همکاری میکرده این نقشهها را برای سرویس امنیتی روسیه از طریق یک کارمند سفارت این کشور در برلین ارسال کرده است.
برخی رسانهها نیز اعلام کردند که بازداشت این فرد میتواند روابط آلمان و روسیه را که در پی ماجرای مسموم شدن الکسی ناوالنی، رهبر مخالفان دولت روسیه تیره شده، تیرهتر کند.
پیشتر برلین اعلام کرده بود که ناوالنی با ماده اعصاب نوویچوک مسموم شده که استفاده آن از نظر بینالمللی ممنوع است.
ناوالنی که پس از معالجه در آلمان به روسیه بازگشت، به بیش از سه سال زندان محکوم شد.
آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، حکم زندان ناوالنی را غیرقانونی خواند و از مسکو خواست خشونت علیه تظاهراتکنندگان مسالمتجو را متوقف کند.
همچنین طبق توافق وزیران خارجه اتحادیه اروپا، تعدادی از دستاندرکاران پرونده ناوالنی از جمله دادستان کل روسیه، حق سفر به اروپا را نخواهند داشت.
هشدار مدیرکل آژانس: توافق صورت نگیرد، با شرایط کاملا جدیدی درباره ایران مواجه میشویم
رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، هشدار داد در صورت دست نیافتن به توافق با ایران درباره برنامه هستهای این کشور، جامعه بینالملل با «شرایط کاملا جدیدی» مواجه خواهد شد.
گروسی در گفتوگو با تلویزیون اناچکی ژاپن که چهارشنبه ششم اسفندماه منتشر شد، گفت او از آغاز مساله کاهش دسترسی بازرسان آژانس به سایتهای هستهای در ایران را بسیار جدی تلقی کرد و همین مساله موجب سفر او به تهران شد.
او توقف اجرای پروتکل الحاقی از سوی تهران را یک «ضرر بسیار مهم» توصیف کرد.
گروسی اضافه کرد در صورتی که ایران و دولتهای نگران درباره برنامه هستهای آن، به یک توافق سیاسی برسند، آژانس قادر خواهد بود به دادهها در زمینه فعالیتهای ایران دسترسی داشته باشد. او گفت هیچ روش جایگزین دیگری برای جمعآوری چنین دادههایی وجود ندارد، چرا که ایران پروتکل را متوقف کرده است.
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی اشاره کرد آژانس سیستمی را برای ادامه جمعآوری اطلاعات با دوربین و سایر دستگاههای نظارتی مستقر در تاسیسات هستهای ایران تا سه ماه ایجاد کرده است.
گروسی در پایان هشدار داد اگر توافقی صورت نگیرد، نهتنها آژانس بلکه جامعه بینالملل هم با یک شرایط «کاملا جدیدی» در زمینه ایران مواجه خواهد شد. با این حال او اشاره کرد معتقد است هنوز فضا برای ادامه مذاکره میان همه بازیگران وجود دارد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی: قاچاقچیان از روشهای جدیدی مثل قاچاق چوب با آمبولانس استفاده میکنند
مسعود منصور معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد که برخی از قاچاقچیان از خودروی سواری یا آمبولانس برای قاچاق چوب استفاده میکنند.
منصور گفت که روشهای قاچاق چوب تغییر کرده و اقدامات حفاظتی فعلی کافی نیست. او از نهایی شدن قرارداد با یک شرکت دانش بنیان برای پرواز هواپیمای سبک و گزارش دهی از جنگل ها خبر داد.
به گفته منصور، این هواپیماها وضعیت جنگل ها را به صورت مستمر پایش و حتی تک پایه های قطع شده را شناسایی میکنند. در سالهای اخیر مقامات سازمان جنگل ها هر ساله از افزایش قاچاق چوب خبر دادهاند.
در همین حال به گفته محمد قربانی لرد، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی گیلان، در پنج ماهه نخست امسال ۶۹۱ پرونده قاچاق چوب تشکیل شده که نسبت به سال قبل ۱۰۹ درصد افزایش یافته است.
تبرئه خلبان بازنشسته که به اتهام نوشیدن مشروب در معرض اعدام بود
قاضی پرونده یک خلبان بازنشسته که به اتهام نوشیدن مشروب برایش تقاضای اعدام شده بود، خبر داد که او آزاد شده است.
محمدرضا محمدی کشکولی، قاضی این پرونده، در مصاحبه با سایت رکنا گفت این فرد در جریان محاکمه، «منکر شرب خمر شد و ما هم به این نتیجه رسیدیم که او شرایط جرم را ندارد و تبرئه گرفت و آزاد شد.»
به گفته کشکولی، «این مرد ۷۳ ساله چندی پیش با خودرویی تصادف کرد و به دلیل دارا بودن سوابق متعددی در خصوص شرب خمر، بازداشت و پرونده او به دادگاه ارجاع داده شد.»
در دادگاه ، نماینده دادستان برای این مرد ۷۳ ساله که نامش احسان ذکر شده، درخواست حکم اعدام داده بود.
در قانون مجازات اسلامی برای دفعات اول و دوم نوشیدن مشروبات الکلی حکم شلاق و برای دفعه سوم حکم اعدام تعیین شده است.
روز چهارشنبه ۱۸ تیرماه، یک مرد در مشهد به اتهام نوشیدن مشروبات الکلی اعدام شده بود.
حسین حبیبی شهری، وکیل این زندانی، گفته بود که موکلش برای ششمین بار به اتهام «شرب خمر» بازداشت شده بود.
حبیبی شهری در اینستاگرام خود نوشته بود که این نام کوچک این فرد مرتضی بوده و دو فرزند خردسال داشته است. برخی از کاربران شبکه های اجتماعی اعلام کردند که نام این فرد مرتضی جمالی بوده است.
منوچهر بختیاری: همه باید دادخواه هموطنان کشته شده بلوچ و همصدایشان باشیم
منوچهر بختیاری، پدر پویا بختیاری از کشته شدگان اعتراضات آبان ۹۸، در پیامی ویدیویی با حمایت از دادخواهی و اعتراض مردم سراوان به کشتار دستکم ۱۰ سوختبر، گفت: در سوگ هموطنان جانباخته بلوچ خود عزادار هستیم و از جنبش دادخواهی حمایت میکنیم و از همه میخواهم با مردم دادخواه بلوچ و دیگر دادخواهان میهن همصدا باشند.
در بخشی از این پیام، منوچهر بختیاری گفت که نارساییهای اقتصادی به صورت سیستماتیک در حکومت ملاها بر علیه مردم ایران مظلوم و بیپناه ایران شرایط زندگی را بسیار سخت کرده است و اکثریت مردم را وادار کرده است برای ادامه حیات خود شغلهای خطرناکی چون سوختبری و کولبری تن بدهد تا با درآمد ناچیز آن بتوانند لقمه نانی شرافتمندانه بر سفر فقیرانه خانواده خود بگذارند.
منوچهر بختیاری افزود که «رژیم ملاها با وقاحت و بیشرمی حتی اجازه نمیدهد این زحمتکشان مظلوم از قبال دسترنج خود بخواهند خانواده خود را تغذیه کنند و با شقاوت و بیرحمی آنها را به گلوله میبندند».
او با تاکید براینکه در سوگ هموطنان جانباخته بلوچ خود عزادار هستیم و در جنبش دادخواهی آنها با اتحاد و همبستگی حضور داریم»، خطاب به همه ایرانیان گفت: به یاد داشته باشید ما یک ملت هستیم و در قبال یکدیگر مسئولیم و سکوت امروز ما به دشمنان ما این فرصت وقیحانه را میدهد که بیشرمانه فرزندان و عزیزان ما را تحت عنوان پوچ امنیتی و دینی سلاخی کنند و جوابگو هم نباشند.
منوچهر بختیاری در پیام خود خطاب به مردم ایران گفت که «از همه شما میخواهم با مردم دادخواه بلوچ و دیگر دادخواهان میهنمان همصدا باشید.»
دانشگاه کلمبیا: یک گونه جدید کووید-۱۹ در نیویورک در حال گسترش است
طبق تحقیقی که از سوی دانشگاه کلمبیای آمریکا صورت گرفته، گونهای جدید از ویروس کرونا که شبیه به گونه کشف شده در آفریقای جنوبی است، از ماه نوامبر در شهر نیویورک در حال افزایش است.
بر اساس این تحقیق، تا نیمه ماه فوریه حدود ۱۲ درصد از موارد ابتلا به کرونا در نیویورک از این گونه بوده است.
این ویروس در تحقیق دیگری نیز که از سوی موسسه فناوری کالیفرنیا صورت گرفته شناسایی شده، اما هیچ کدام از این بررسیها هنوز مورد بازنگری علمی قرار نگرفتهاند.
طبق تحقیق دانشگاه کلمبیا، این گونه جدید به گونهای جهش یافته که واکنش ایمنی بدن را به ویروس ضعیف میکند.
بررسیها نشان میدهد واکسنهای کرونایی که ارائه شدهاند همچنان قدرت بیاثرسازی گونههای جهش یافته ویروس کرونا را دارند. در همین حال سازندگان واکسن در تلاش هستند تا دُزهای تکمیلی تهیه کنند که قابلیت بیاثرسازی گونههای جدید ویروس کرونا را داشته باشد.
بیش از ۴۰ عضو جمهوریخواه کنگره آمریکا خواستار حفظ تحریمهای ایران شدند
به گزارش بلومبرگ، بیش از ۴۰ عضو جمهوریخواه سنا و مجلس نمایندگان آمریکا با ارائه قطعنامهای مخالفت خود را با هرگونه کاهش تحریمهای جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند.
در این قطعنامه آمده است: «تا زمانیکه رژیم ایران بلندپروازیهای هستهای و حمایت از خشونت و ترور در منطقه را متوقف نکند، آمریکا باید تحریمها را علیه آن ادامه دهد.»
این قطعنامه افزود: «ایران از سیاستهای ضعیف دولت اوباما بهره جست و رییسجمهور بایدن نباید همان اشتباهات را تکرار کند.»
نمایندگان جمهوریخواه در این طرح همچنین با لغو هرگونه ممنوعیتی که از دسترسی جمهوری اسلامی به سیستمهای مالی آمریکا جلوگیری کند مخالفت کردند.
اولین محموله طرح توزیع جهانی واکسن کرونا، کوواکس، به غنا رسید
طرح سازمان بهداشت جهانی برای تهیه واکسن کرونا برای کشورهای کمدرآمد، کواکس، هشت ماه پس از آغاز به کار خود اولین محموله واکسن کرونا را تحویل داد.
این محموله که شامل ۶۰۰ هزار دُز از واکسن کرونای آکسفورد و آسترازنکا است و در موسسه سرم هند تولید شده، روز چهارشنبه به کشور آفریقایی غنا ارائه شد.
قرار است این واکسنها به کادر درمانی، افراد بالای ۶۰ سال و اشخاصی که از نظر سلامتی دچار مشکل هستند ارائه شود.
ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، در توییتی با اشاره به توزیع اولین محموله واکسن کرونای کواکس در غنا گفت: «بحرانهای جهانی، نیازمند واکنش جهانی هستند.»
او با اشاره به کمک دو میلیارد دلاری آمریکا به کواکس، از کشورهای دیگر خواست به این طرح کمک کنند.
گزارشهای ضدونقیض درباره کشته شدن دو نفر در پیرانشهر به دست نیروهای امنیتی
همزمان با گزارش سازمان حقوق بشری ههنگاو درباره کشته شدن دو برادر در پیرانشهر، وزارت اطلاعات اعلام کرد که دو عضو یک گروه کرد به دست نیروهای امنیتی کشته شدهاند.
در اطلاعیه وزارت اطلاعات نوشته شده که این دو نفر قصد انجام یک «عملیات» در پیرانشهر را داشتند که در درگیری مسلحانه با نیروهای جمهوری اسلامی کشته شدند.
وزارت اطلاعات اعلام کرد که از آنها «دواسلحه کلاشینکف و نارنجک جنگی و مهمات» کشف شد.
این وزارتخانه توضیح بیشتری در این باره نداد و افزود که آنان وابسته به یکی از گروههای مستقر در اقلیم کردستان عراق بودند.
با این حال سازمان حقوق بشری ههنگاو اعلام کرد که نیروهای سپاه پاسداران یک خودرو را در جاده روستای «شینآباد» به «زیدان» از توابع پیرانشهر «بدون هیچ اخطار قبلی» به رگبار بسته و دو برادر به نامهای عبدالله و عثمان نادری را کشتهاند.
این سازمان نوشت که اجساد این دو برادر به پیرانشهر منتقل شده است.
چین انتقادات فزاینده غرب از این کشور در شورای حقوق بشر سازمان ملل را رد کرد
چن شو، سفیر چین نزد سازمان ملل متحد در ژنو، انتقادات فزاینده قدرتهای غربی از سوابق حقوق بشری چین در هنگکنگ و مناطق سین کیانگ و تبت را رد کرد.
او گفت: «اتحادیه اروپا، بریتانیا، آمریکا، کانادا و برخی از کشورهای دیگر از شورای حقوق بشر برای ساختن اتهامات بیاساس علیه چین برای دخالت در امور داخلی کشورمان سو استفاده میکنند.»
او ضمن رد تمام انتقادات علیه این کشور اعلام کرد: «ما قاطعانه با این تلاشها مخالفت و صریحا آنها را رد میکنیم.»
جوزپ بورل ، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سهشنبه از چین خواست که به میشل باشله، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، اجازه دیدار و تحقیق درباره بدرفتاری با اویغورهای مسلمان در منطقه سین کیانگ و مردم تبت را بدهد.
یک وکیل دادگستری: توریستی فرانسوی در مشهد از ۹ ماه پیش بازداشت است
یک وکیل دادگستری خبر داد که توریستی فرانسوی به نام بنجامین از ۹ ماه پیش در زندان وکیلآباد مشهد زندانی است.
سعید دهقان در توییتی نوشت که او «با اتهاماتی متناقض و واهی» مواجه است و در مدت بازداشت وکلا اجازه دسترسی به محتوای پروندهاش را نداشتهاند.
وزارت خارجه فرانسه اعلام کرد با دقت وضعیت این شهروندش را دنبال میکند و کارکنان سفارتش در تهران با او مرتبا در تماسند.
روزنامه فرانسوی فیگارو روز اول اسفند گزارش داده بود که جمهوری اسلامی ایران یک فرد دو تابعیتی ایرانی-فرانسوی و یک شهروند آلمانی را اخیرا دستگیر کرده تا از آنها به عنوان اهرم فشاری برای آزادی اسدااله اسدی، دیپلمات ایرانی، استفاده کند.
در اواسط بهمن ماه، دادگاهی در بلژیک، اسدی، دبیر سوم سفارت جمهوری اسلامی در وین، را به جرم تلاش و اقدام برای بمبگذاری در همایش سازمان مجاهدین خلق در حومه پاریس به ۲۰ سال زندان محکوم کرد. سه همدست ایرانی او نیز به مجازاتهای سنگین زندان محکوم شدند.
بیانیه ۸۰ فعال سیاسی و مدنی: مرگ بهنام محجوبی وضع اسفبار دستگاه قضایی را برجستهتر کرد
بیش از ۸۰ فعال سیاسی و مدنی در بیانیه ای اعلام کردند که مرگ بهنام محجوبی بار دیگر «وضع اسفبار» دستگاه قضایی در ایران را برجستهتر کرد.
نویسندگان این بیانیه با اشاره به وضعیت زندانیان سیاسی و عقیدتی تاکید کردند که قضات پروندههای این زندانیان «نوعی ماشین امضای احکام ازپیشتعیین شده» هستند.
در این بیانیه تاکید شده که زندانیان سیاسی و عقیدتی از امتیازات اندکی که در قوانین جمهوری اسلامی وجود دارد نیز محروماند.
نویسندگان این بیانیه مرگ تعدادی از زندانیان بر اثر قتل در زندان یا عدم رسیدگی پزشکی را یادآوری کردهاند.
از جمله در این بیانیه به قتل زهرا کاظمی و علیرضا شیرمحمدعلی در زندان، کشته شدن تعدادی از زندانیان کهریزک و ستار بهشتی بر اثر شکنجه، مرگ اکبر محمدی، هدی صابر و وحید صیادینصیری در زمان اعتصاب غذا، مرگ کاووس سید امامی که خودکشی اعلام شد، و همچنین مرگ محسن دکمهچی بر اثر عدم رسیدگی پزشکی اشاره شده است.
احمد منتظری، هاشم آقاجری، ابوالفضل قدیانی، هادی احتظاظی، حسن اسدی زید آبادی، قربان بهزادیان نژاد، علیرضا بهشتی شیرازی، مصطفی تاجزاده، امیر خرم، محمود درد کشان، خسرو دلیرثانی، معصومه دهقان، زهرا ربانی املشی، طاهره طالقانی و صدیقه وسمقی از جمله امضا کنندگان این بیانیه هستند.
بهنام محجوبی، درویش زندانی پس از مدتها وخامت جسمی و روانی و رسیدگی دیرهنگام در زندان اوین، در نهایت در بیمارستان جان باخت. نزدیکان بهنام محجوبی خبر جان باختن او را نخستین بار روز۲۸ بهمن اعلام کرده بودند اما مقام های بیمارستان لقمان این خبر را سوم اسفند تایید کردند.
محجوبی پیش از جان باختنش، در فایلی صوتی بدرفتاریها و آزارهای رخ داده در تیمارستان امین آباد را شرح داده بود.
پزشک بیمارستان مسیح دانشوری: ویروس جهشیافته را قبلا بارها در بیماران دیده بودیم
محمدرضا هاشمیان، فوق تخصص آیسییو در بیمارستان «مسیح دانشوری»، از اختلاف نظر با وزارت بهداشت در زمینه علائم بالینی ویروس کرونای جهشیافته خبر داد و از عدم شفافیت این وزارتخانه درباره آن انتقاد کرد.
هاشمیان روز چهارشنبه ششم اسفندماه گفت ویروس کرونایی که بهعنوان جهشیافته و ثبتشده در بریتانیا معرفی میشود از قبل علائم بالینیاش در ایران دیده شده و «وقتی هم گفتیم هیچکسی حرف ما را گوش نمیکرد».
او اشاره کرد در زمینه علائم بالینی این ویروس با وزارت بهداشت «مشکل شدیدی» وجود دارد و افزود: «چون اینها در ارتباط با علائم بالینی دقیق صحبت نمیکنند.»
این پزشک متخصص اضافه کرد: « واقعیت این است که بارها این نوع ویروس را در مدت این اپیدمی دیده بودیم، بهخصوص زمانی که افزایش مرگومیر بسیار زیاد در جوانان اتفاق افتاد.»
هاشمیان از تصمیمات دیرهنگام مسئولان انتقاد کرد و گفت: «بهجای اینکه از الان برای عید برنامهریزی شود دقیقه ۹۰ مسائل را بررسی میکنند، یعنی هیچگونه رویکردی از الان برای عید قرار ندادند.»
همزمان با این انتقادها سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا از شناسایی ۱۳ مورد جدید ابتلا به ویروس جهشیافته خبر داد. او گفت: «تعداد مبتلایان به ۱۱۲ نفر رسیده است و تاکنون هشت نفر در کشور به دلیل ابتلا به این ویروس درگذشتهاند.»